Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Na tyto trendy z přehlídek rovnou zapomeňte. Móda je hra, vy se ale řiďte rozumem!

24. října 2020 | 06:00

Přehlídková mola se hemží přemírou trendy kousků, které vypadají v rámci show opravdu efektně a stylově. Na první pohled po nich toužíme, avšak ihned nevidíme druhou stránku věci. Praktičnost. Které z nich v běžném životě nepoužijete?

Móda je hra, tak si hrajte, ale nepřekročte hranici zdravého rozumu,“ říká stylistka Ľubica Kmeť Jakušová v jednom z dílů nového pořadu Štýlovečka, který najdete na Mall.tv. A nyní se zaměřila na tajemství krásných stylingů světových módních blogerek. Jsou velmi působivé, oku lahodící, ale v běžném životě jsou zcela nenositelné. Některé jsou přímo nevhodné do pracovního prostředí a s komfortem též nemají nic společného.

O jaké kousky se jedná?

Mikro kabelky

Kolik věcí obsahuje vaše kabelka? Že je stěží spočítáte? Pak zajisté nebudete příznivcem mikro kabelek, do kterých se vejdou nanejvýš vaše oblíbená rtěnka a klíče od bytu. V tomto případě se tak nejedná o funkční doplněk, nýbrž o čistě dekorativní.

Spodní prádlo jako součást outfitu

Krajkované braletky, korzety či jiné podprsenky se stávají součástí outfitu. Na speciální módní či společenskou událost to může být přípustné, do práce či pro běžné použití nikoliv. Stejně tak jako viditelné prádlo pod blůzkou či košilí. Bílá podprsenka pod bílou košilí je totiž jeden z nejčastějších módních prohřešků žen. Základem šatníku je tělové spodní prádlo. Bez toho se neobejdete.

Jaké další oblečení je nenositelné? Na to se podívejte ve videu!

Autor: Žaneta Podlahová