Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kate opět recyklovala! Oblíbený kabát doplnila bižuterií za 200 korun. Jaké další modely opakovaně nosí?

24. ledna 2022 | 06:00

O vévodkyni Kate je všeobecně známo, že ráda nosí dostupnou módu z obchodních řetězců, nebojí se ani levné bižuterie, a když už investuje do drahých modelů ikonických značek či od návrhářů, netají se jejich recyklací! Jaké kousky si před pár dny opět oblékla? 

Zpět v pracovním nasazení! Vévodkyně Kate se se svým chotěm princem Williamem po vánoční odmlce navrátila ke svým povinnostem. Navštívili londýnské Foundling Museum, jež zachycuje historii prvního britského dětského domova, jehož je vévodkyně z Cambridge patronkou.

Při té příležitosti si oblékla oblíbený minimalistický kabát petrolejové barvy, pod kterým se vyjímal rolák námořnické barvy spolu s širokými palazzo kalhotami značky Jigsaw. Celkový monochromatický look doplnila semišovými lodičkami s ostrou špičkou a blokovými podpatky, ale i náušnicemi značky Accessorize v hodnotě 200 korun. 

Široké kalhoty spolu s lodičkami oblékla nedávno k jinému, o dost světlejšímu outfitu. Při jaké příležitosti? A kolik stojí jednotlivé kousky? To se můžete dočíst v našem článku zde:

Není to však poprvé ani naposledy, kdy jednotlivé modely recykluje, ba z nich vytvoří celý outfit. Jaké další kousky patří mezi její oblíbené?

Fialová blůzka s vázankou

Ke konci roku 2020 se vévodkyně z Cambridge objevila ve fialové blůze s elegantní mašlí kolem krku. Ve videu, ve kterém odpovídala na otázky ke své kampani, která má pomoct dětem v útlém věku i jejich rodičům se zvládáním záchvatů vzteku, jí to v modelu značky Gucci velmi slušelo. Není proto divu, že si blůzu na sebe oblékala již podruhé.

Prvně jsme ji na půvabné Kate mohli spatřit v květnu roku 2019 při příležitosti návštěvy dětského centra v jižním Londýně. K fialové okázalosti v přepočtu za 23 tisíc korun tenkrát oblékla černé palazzo kalhoty (široké kalhoty do pasu v délce na zem) a look doplnila pudrovou malou kabelkou do ruky se zvířecím lesklým reliéfem.

Elegantní i volnočasový kabát

Tartanový vzor s noblesou staré školy oblékla v roce 2013 na bohoslužbu konanou na Štědrý den v kostele svaté Máří Magdaleny na panství Sandringham. Modrozelený kabát značky Alexander McQueen vkusně doplnila tmavě zeleným kloboukem. Tentýž model zvolila o rok dříve v roce 2012, působil tehdy více neformálně a uvolněně. Místo svázaných vlasů je měla volně rozpuštěné a kabát doplnila černými kozačkami na podpatku. Takto zazářila v Berkshire, zde navštívila svou bývalou školu St. Andrew’s School, do které docházela od roku 1986 do roku 1995.

Večerní okázalost

V nádherných pudrových večerních šatech se třpytivými detaily značky Jenny Packham se vévodkyně objevila na slavnostní večeři na podporu dětské nemocnice v červnu roku 2016. Šaty doplnila visacími náušnicemi a vlasy si svázala do ledabylého nízkého drdolu. Vypadala jako bohyně. Neméně jí to slušelo i v roce 2011 při 10. výročí slavnosti ARK v Londýně.

Inspirovaly vás modely vévodkyně Kate? Velký výběr stylové módy najdete na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Na další recyklované oblečení vévodkyně Kate se podívejte do naší fotogalerie: 

Hledáte další módní inspiraci? Podívejte se na video!

Video se připravuje ...
Jak vybrat plesové šaty, které zvýrazní správně vaše křivky? • VIDEO: Videohub

Autor: Žaneta Podlahová