Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Spodní prádlo zvedá mužům tepovou frekvenci a vám sebevědomí. Pomůžeme vybrat to pravé!

18. ledna 2021 | 06:00

Ačkoliv vaše spodní prádlo nikdo nevidí, neznamená to, že jeho výběr budete podceňovat. Ba naopak! Díky dobře padnoucí podprsence vás nebudou bolet záda, bude vám lépe sedět oblečení nebo získáte větší sebevědomí. Tak si dejte při jeho dalším nákupu pořádně záležet! Jaké kousky by tedy neměly chybět ve vašem prádelníku?

„125. Přesně na tolik se zvýší srdeční tep muže při pohledu na ženu ve spodním prádle,“ říká Ľubica Kmeť Jakušová v jednom z dílů nového pořadu Štýlovečka, který můžete vidět na Mall.tv. A pokud chcete, abyste byla neodolatelná, a navíc vyřešila problémy s nepadnoucími svršky či špatným držením těla, neměl by chybět ve vašem prádelníku tento typ spodního prádla! Protože dobře padnoucí podprsenka zaručí obdiv, pohodlí, značné sebevědomí i úspěšný den!

A o jakých typech je tu tedy řeč? Primárním základem jsou bezešvá tělová podprsenka a kalhotky, které se budou hodit úplně pod veškeré oblečení a ochrání vás před nepříjemným faux pas. Není totiž nedůstojnějšího pohledu než na prosvítající a zařezávající se spodní prádlo, jež budí lascivní dojem nejen na vašeho nadřízeného. Pamatujte tedy na základní pravidlo: bílé spodní prádlo pod bílé kalhoty, sukně či košile nepatří, nýbrž to tělové!

Sportovní podprsenka je pak další nepostradatelnou součástí vašeho prádelníku. A to, že se sportu věnujete jen sporadicky, a proto ji přece nepotřebujete, je pouhá výmluva. Právě ty hladké, z funkčního či bavlněného materiálu se širokými ramínky přijdou vhod především dámám s velkým poprsím a plus size velikostí. Věřte, že je oceníte i mimo dosah sportu.

Jaké spodní prádlo volit na důležitou pracovní schůzku, rande či při očekávané nepříjemné události? Na to se podívejte v úvodním videu!

Podívejte se do naší fotogalerie na nezbytné spodní prádlo!

Autor: Žaneta Podlahová