Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Instagram bourá trend, který vás nebude stát ani korunu! Máte ho doma, tak ho vytáhněte

3. listopadu 2020 | 06:00

Instagram je studnicí módní inspirace. Každý měsíc se objeví nový trend, jenž pak vidíte u všech influencerek. Nedávno se roztrhl pytel s pletenými vestami, poté s vysokými robustními holinami, které věrně připomínají luxusní široké kozačky, nyní je to svetr. Jakýkoliv. Jakýkoliv uvázaný kolem krku!

Módní guru nepřichází s novým oblečením či doplňkem, který by ztenčil vaši peněženku. Tento trend si totiž bude moct dovolit úplně každá. Spočívá pouze ve stylu nošení svetru – uvázaný kolem krku. Už v létě vzešel trend kreativního pojetí nošení bílé košile, symbolu parného období. Její jeden cíp byl zastrčený za pas šortek, džín či sukní. Detail, který vytvořil ihned z basic outfitu neotřelý vzhled. A toho teď docílíte pomocí obyčejného svetru.

Módní influencerky ho nosí na kabát jednoduchého střihu a pojímají ho jako ozdobnou šálu. Tvoří s ním monochromatický styl oblékání (outfit jedné barvy různých odstínů) a úplnou tečkou za celkovým lookem je pak baseballová kšiltovka. Doplněk z 90. let, který se velmi nenápadnou cestou dostal na přední příčky módních trendů. V oblibě ji měla i samotná princezna Diana.

Tento uvolněný styl si oblíbíte a propůjčí vašemu oblékání značné pohodlí! Podívejte se do naší fotogalerie na různé kombinace a inspirujte se!

Chcete další módní inspiraci na podzimní svetry? Podívejte se na video!

Video se připravuje ...
S čím nosit svetr na podzim? 3 outfity, které budou slušet každé z vás! • VIDEO: Petr Němeček

 

Autor: Žaneta Podlahová