Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Vyzrajte na sychravé počasí! Našli jsme kabát, který nepropustí ani kapku

Nepromokavá bunda NADIJ ALPINE PRO
6. listopadu 2020 | 11:05

Hledáte podzimní kabát, který můžete vynést do deště, bude praktický a ještě bude vyadat skvěle? Jeden takový jsme v nové kolekci ALPINE PRO našli.

Sychravé podzimní počasí se hlásí oslovo a vám by tak neměla ve skříni chybět správná výbava. Díky nové nepromokavé bundě delšího střihu NADIJA si tak budete moct užít procházky i v dešti. Materiál je totiž doplněný o nepromokavou membránu PTX, speciální úpravu DWR a podlepené švy, to zajišťuje hodnotu vodního sloupce 10 000 mm a paropropustnost 10 000g/m2/24 h. Mě tyto parametry upřímně nic moc neříkají a moc se v nich nevyznám, podle popisu jsem ale usoudila, že s tímto kabátem déšť nemá šanci. A opravdu. Několikrát jsem jej do dešivého počasí vynesla a nepropustil ani kapku. Velkou radost jsem měla také z praktické kapuce, díky které jsem se vyhla zmoklým vlasům. Součástí kabátu jsou dále rukávy s manžetami na patenty, kapsy s voděodolnými zipy a odvětrání zadního dílu.

 

Praktický krasavec

Jak je kabát praktický, tak je také velice slušivý. Střih skvěle sedí. Kabát není ani volný, ani příliš těsný a hravě se pod něj vejde tričko i tenčí mikina či svetr. Dámskou verzi NADIJA najdete v černé a sladce růžové. Zpočátku jsem se této delikátní barvy trochu bála, kabát jsem totiž několikrát vynesla na procházku se psem, během které se často zašpiním. I v tomto případě však prošel testem, povrch jde hladce vyčistit. Pokud dojde k většímu znečištění, je možné jej vyprat v ruce či pračce. Do sušičky kabát však nedávejte a ani jej nežehlete. Pánskou verzi NADIJ pak najdete v praktické černé barvě.

Pokud tedy hledáte parťáka, se kterým vyzrajete na podzimní déšť, můžete jej vynést do města i do hor,  s novou kolekcí ALPINE PRO nešlápnete vedle. Kabát vás nezklame na podzim ani na jaře, a ještě v něm uděláte stejnou parádu jako my. Co myslíte, sluší nám?

Nepromokavý kabát NADIJA ALPINE PRO
Autor: abl

ALPINE PRO
Autor: archiv firem

Autor: red