Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Kabelky z jarních kolekcí: Na scénu přicházejí béžová a pastelové barvy!

4. února 2015 | 06:00

S blížícím se jarem se obchody pomalu začínají plnit kabelkami z nových kolekcí, které si na první pohled zamilujete. Ať už si vyberete velkou kabelu, praktickou cross body nebo elegantní psaníčko, platí jen jedno pravidlo – musí být vidět!

Zimu střídá jaro

Temné barvy zimních kousků pomalu střídají mnohem veselejší a výraznější odstíny. V obchodech nejčastěji narazíte na hnědé, béžové, žluté a červené kabelky. Na jaře však budou trendy i romantické pastelové odstíny a kombinování zdánlivě nehodících se barev. Například modrá se zelenou nebo žlutou nebo černá s hnědou.

Kdo si troufne, může si pořídit metalickou kabelku, kterou zaručeně nikdo nepřehlédne. Kabelky zkrátka musí být nepřehlédnutelné!

Mohito, 549 Kč
Autor: archiv firem

Na to radši zapomeňte!

Letos na jaře rozhodně nechte hluboko ve skříni neforemné "pytle" a přezdobené kabelky s flitry, kamínky a řetízky. Trend sice velí, že kabelka má být co nejvíce vidět, ale především musí být vkusná!

Také kabelky v zářivých odstínech nechte ještě odpočívat a vytáhněte je opět až v letních měsících, kdy nastane jejich sezona.

Jedna nestačí

Nezapomeňte na to, že jedna kabelka opravdu nestačí. Rozhodně musíte mít jedno univerzální psaníčko, které perfektně padne ke všem vašim šatům, sukním nebo kalhotovým kostýmkům.

Další nutností je elegantní pevná kabelka, která se hodí do práce, na večeři i do baru. Do třetice vám nesmí chybět jeden praktický kousek v podobě cross body kabelky, který oceníte na delších procházkách.

Ty nejkrásnější kabelky najdete v naší fotogalerii!