Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Metalická móda je hit: Jak ji nosit a nevypadat jako diskokoule?

  • 12. prosince 2014 | 06:00

    Zlato, stříbro, měď, zkrátka všechno, co se blýská a třpytí, je teď absolutním hitem. Když se v kovových barvách objevíte na vánočním nebo silvestrovském večírku, stanete se hvězdou celé party. Poradíme vám, jak výrazné oblečení kombinovat a kde seženete ty nejlepší kousky.

  • Blýskavý top

     

    Metalický top se hodí ke každé příležitosti. Ideálně ho kombinujte s černým oblečením, které zmírní nápadnost a provokativnost blýskavého svršku. Jestli bude mít top rukávy, ramínka, zlaté nebo stříbrné odlesky, to už je jen a jen na vás.

    Top, Mohito, 600 Kč.
    Autor: archiv firem
  • Metalické šaty

     

    Blýskavé šaty se skvěle hodí na vánoční nebo silvestrovský večírek i jakoukoli jinou party v průběhu celého roku. Stejně jako blýskavému topu sluší i šatům kombinování s černými doplňky. Outfit bude vypadat hvězdně i v mixu s tzv. nude neboli tělovou barvou. Pozor, k metalickým šatům už nepřidávejte nic blýskavého! Ze sexy modelu by se mohl stát směšný cirkusový obleček.

    Šaty, Reserved, 699 Kč.
    Autor: archiv firem
  • Třpytivé kalhoty

     

    Nadchla vás metalická móda natolik, že si klidně troufnete i na třpytivé kalhoty? Směle do toho! Stačí se jen držet pravidla, že kalhoty můžete kombinovat jen s černou, bílou a decentními krémovými odstíny, a máte vyhráno!

    Kalhoty, H&M, 799 Kč.
    Autor: archiv firem
  • Lesklé sukně

     

    Pokud je součástí vašeho šatníku metalická sukně, možná ani nevíte, jaký poklad máte doma. K sukni je totiž dovoleno nosit téměř cokoli, klidně i mikinu. Pak už jen stačí zvolit decentní doplňky a hvězdný outfit je na světě.

    Sukně, Asos.com, cca 5000 Kč.
    Autor: archiv firem
  • Zázračný doplněk

     

    Je na vás metalická móda příliš výstřední? Zkuste alespoň svůj klasický outfit doplnit o nějaký třpytivý doplněk, ať už to budou kabelka, boty nebo náhrdelník. Možná budete překvapená, jak váš model jako mávnutím kouzelného proutku znevšední.

    Kabelka, Mango, 999 Kč.
    Autor: archiv firem

Diskuse ke článku
.