Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

10 módních předsevzetí pro rok 2015, která se vyplatí splnit!

  • Splňte si módní předsevzetí a budete za hvězdu.
    2. února 2015 | 06:00

    Dala jste si na Nový rok nějaké motivační předsevzetí? Pokud ano, určitě to bylo více sportovat, zhubnout, méně kouřit a podobně. Co takhle vyzkoušet speciální módní předsevzetí, která budete plnit s radostí? Sestavili jsme pro vás desatero, které vás během roku 2015 promění v módního experta.

  • Pročistím skříň

     

    Ještě než vysvitnou první jarní paprsky, provedu radikální čistku ve svém šatníku. Zbavím se všech vytahaných triček (stejně v nich všech nestíhám spát), starých džínů i malých věcí, do kterých jsem nezhubla, nebo velkých věcí, ve kterých vypadám jako v pytli!

    Autor: Profimedia
  • Přestanu být černá můra

     

    Černá barva už nebude v mém šatníku převládat. Během roku se pokusím nakoupit nějaké nové kousky v červené, žluté nebo fuchsiové barvě. Na černou ale nezanevřu, vím totiž, že lichotí mé postavě a je maximálně elegantní.

    zima, barvy, žena, žlutá
    Autor: Shutterstock
  • Zkusím nosit bílou

     

    I když nemám postavu jako modelka, zkusím dát šanci bílé barvě. Takový bílý jarní kabátek nebo bílé šaty olemované květinami jsou mým snem. Nebudu se ohlížet ani na to, že na světlém oblečení je vidět každý flíček a budu muset prát ještě častěji než dosud. Zkrátka budu zářit ve sněhobílém oblečení!

    V bílé se ukázala Emily Blunt.
    Autor: EPA
  • Pořídím si alespoň jeden extravagantní kousek

     

    Letos se konečně rozhoupu a pořídím si alespoň jeden odvážný kousek, který v mém šatníku zatím chybí. Rozhodnu se mezi elegantním overalem, kalhotami s flitry a barevným pončem s třásněmi.

    Asos.com, cca 1200 Kč
    Autor: archiv firem
  • Pořídím si všechny klíčové kousky

     

    Pomalu, ale jistě začnu budovat základy svého šatníku. Protože mít doma malé černé, pouzdrovou sukni, padnoucí džíny, projmuté sáčko a tělové lodičky je zkrátka základ. Nehledě na to, že mě tyto nadčasové kousky dokážou zachránit v situaci, kdy "nemám co na sebe" a "nic se k sobě nehodí".

    Zara, 999 Kč
    Autor: archiv firem
  • Můj botník bude barvitý

     

    Konečně se pokusím zapomenout na to, že z vysokých lodiček mě bolí nohy a v keckách nepůsobím dostatečně žensky. V mém botníku bude od každého něco. Rozhodně nesmějí chybět vysoké podpatky, romantické sandálky, pohodlné kecky, elegantní balerínky a možná vezmu konečně na milost i trendy mokasíny.

    Lodičky herečky byly nejméně o číslo větší.!
    Autor: Profimedia.cz
  • Troufnu si na divoké kombinace

     

    V tomto roce se také pokusím kombinovat zdánlivě nehodící se kousky. Konečně vyzkouším kombinaci sukně a tenisek nebo šatů a kožené bundy. Chci být nepřehlédnutelná a nechci, aby byl každý můj outfit předvídatelný!

    Dáváte přednost pohodlí? I v teniskách můžete být za dámu!
    Autor: streetstyle.allwomenstalk.com
  • Pořídím si masivní šperk

     

    V letošním roce si konečně pořídím masivní náhrdelník, nepřehlédnutelný prsten nebo třpytivé náušnice. Dám zkrátka šanci bižuterii. Svůj zlatý řetízek a 10 let staré náušnice nechám odpočinout a vyměním je za něco sice méně kvalitního, ale zato efektního.

    Náhrdelník, Bershka, 599 Kč
    Autor: archiv firem
  • Módní tabu půjdou pryč

     

    Už roky jsem přesvědčená o tom, že mé postavě vůbec nelichotí sukně, jednoduše střižená trička a kozačky. Letos konečně nebudu líná a dám těmto módním kouskům šanci. Vždyť sukní existuje tolik druhů, že není možné, aby mi alespoň jedna z nich neslušela!

    Sukně, Asos.com, cca 500 Kč
    Autor: archiv firem
  • Budu trendy, protože chci!

     

    Rozhodně se změnami ve svém šatníku nechci vyrovnat superstylové kolegyni, splnit představy svého partnera nebo ukázat svým blízkým, že v tom umím chodit. Budu se oblékat hezky, ale zároveň se musím cítit dobře a být svá!

    Víte, co o vás prozradí jednotlivé části těla?
    Autor: Profimedia.cz

Diskuse ke článku
.