Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Šperky pro rok 2015: Které budou trendy a jak je správně nosit?

  • Buďte trendy a pořiďte si šperky roku 2015.
    26. února 2015 | 06:00

    Jak už napovídaly módní přehlídky, retro je zase zpět. A vracejí se nejen zvonáče, hippie barevné vestičky a disco styl, ale také dávno zapomenutá bižuterie. Pokud máte nějaký starší šperk schovaný doma, máte vyhráno! V opačném případě stačí vyrazit do obchodů, kde budete mít určitě z čeho vybírat. A co vlastně letos pofrčí?

  • Jedna náušnice

     

    Asymetrie je v kurzu! To ví i zpěvačka Katy Perry, která svůj outfit doplnila nepřehlédnutelnou náušnicí. Ano, jenom jednou! Pokud chcete v roce 2015 kopírovat žhavé trendy, na obě náušnice zapomeňte.

    Katy Perry
    Autor: profimedia.cz
  • Obojky

     

    Vítejte zpět v 90. letech! Světové módní značky Chanel, Givenchy, Dior a mnoho dalších ohlásily velký návrat obojků. Tento šperk vám dodá dramatický vzhled a rafinovaně vám prodlouží krk. Na decentní verze obojků však rovnou zapomeňte, v kurzu jsou nepřehlédnutelné a odvážné kousky jako třeba masivní řetězy nebo široké stuhy s velkými kameny. 

    Miley Cyrus
    Autor: profimedia.cz
  • Náhrdelníky s třásněmi

     

    Pokud nosíte ráda výrazné náhrdelníky, tento "hippie" trend si zamilujete. Na scénu se totiž vracejí náhrdelníky s třásněmi, které mohou být z korálků, řetízků nebo třeba zlatých plíšků. Tato bižuterie dokonale doladí jak elegantní, tak i maximálně ležérní outfit. Takže do práce, na večeři i na hudební festival je jako stvořený!

    Oba Bershka, vlevo: 599 Kč, vpravo: 249 Kč
    Autor: archiv firem
  • Nepřehlédnutelný přívěsek

     

    Kromě obojků a univerzálních náhrdelníků budou letos moderní i dlouhé řetízky s masivním přívěskem. O velký comeback se postaraly aktuální kolekce Hermes nebo třeba Derek Lam, kde bylo k vidění hned několik dramatických přívěsků kombinovaných se všemi možnými styly. Jeden takový kousek si pořídila i zpěvačka a herečka Vanessa Hudgens, která pomocí něj dotahuje svůj oblíbený bohémský styl k dokonalosti.

    Vanessa Hudgens
    Autor: profimedia.cz
  • Bohémský styl

     

    Uvolněný hippie styl se hlásí opět. Náhrdelníky s třásněmi i dlouhé řetízky s masivními přívěsky ho skvěle vystihují. Pokud se však chcete proměnit v bohémku se vším všudy, nezapomeňte ani na bižuterii s peřím, visací náušnice a květované i řetízkové čelenky. S takovou výbavou budete na jaře i v létě nepřehlédnutelná!

    Alessandra Ambrosio
    Autor: profimedia.cz
  • Metalická pouta

     

    Nesmíme zapomenout na náramky. Těm tenkým a decentním zase na čas odzvonilo a vystřídaly je široké kovové manžety. Velkou výhodou je, že se dají sladit téměř s každým oblečením a vypadají prostě božsky. 

    Oba Mango, vlevo: 269 Kč, vpravo: 119 Kč
    Autor: archiv firem

Diskuse ke článku
.