Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Trendy sukně na jaro: Mini hlásí velký návrat, střední délka zůstává na výsluní!

  • 29. ledna 2015 | 06:00

    Jaro je sice zatím v nedohlednu, ale proč si čekání na sluníčko a vyšší teploty nezpříjemnit nahlédnutím do jarních kolekcí? Tentokrát jsme se zaměřili na sukně, které jsou nedílnou součástí každého ženského šatníku. Jaké budou letos trendy?

  • Jednoduché mini

     

    Minisukně a délky těsně nad kolena se s nadcházejícím jarem opět vracejí do módy. Největším hitem jsou strečové pouzdrovky v jednoduchých barevných provedeních a koženkové mini. S touto sukní můžete vyčarovat zajímavý casual styl, ale i maximálně elegantní model. Strečová sukně je navíc maximálně pohodlná, takže v ní můžete klidně sedět celý den v kanceláři.

     

    Pokud si potrpíte na výraznější kousky, sáhněte po flitrované minisukni, která se perfektně hodí na večírek. Stačí k ní obléknout černou halenku a obout lodičky.

    Asos.com, cca 300 Kč
    Autor: archiv firem
  • Stálice midi

     

    Pro mnoho žen jsou sukně ve střední délce přímo noční můrou. Zkracují nohy, rozšiřují boky a bez vysokých podpatků to zkrátka nejde. Přesto se drží již třetím rokem na módním výsluní a letos tomu nebude jinak. Superštíhlé ženy mohou sáhnout po přiléhavých midi pouzdrovkách. Nějakou tu nedokonalost hravě zakryje plisovaná sukně, ke které můžete klidně obléknout svetr i party top. Důležité však je, aby vám padla jako ulitá, v opačném případě vám přidá zbytečná kila navíc.

    Asos.com, cca 1500 Kč
    Autor: archiv firem
  • Romantické

     

    Kolové sukně sice trochu rozšiřují v oblasti boků, ale na jaře budou nedílnou součástí každého dámského šatníku. Můžete se rozhodnout pro všemožné délky podle toho, jak moc chcete odhalovat své nohy. K univerzálním skládaným sukním můžete klidně obléknout mikinu a obout tenisky, k romantickým kouskům se zase perfektně hodí elegantní halenky a lodičky nebo sandálky.

    H & M, 799 Kč
    Autor: archiv firem
  • Rafinované zavinovačky

     

    Nebojte se, rozhodně se do módy nevracejí batikované "hadry", které se zhruba před patnácti lety nevzhledně omotávaly kolem pasu. Současné zavinovačky jsou vlastně trochu podvod. Jedná se totiž o normální sukni pouzdrového střihu, která je vpředu přeložená tak, že vypadá jako zavinovací. Některé kousky navíc zdobí rafinovaný rozparek, který nenechá jednoho muže klidným. Tomuto novému trendu sluší především elegantní styl, takže s decentní halenkou, sladěnými lodičkami a vkusnými šperky tvoří sehraný tým!

    Asos.com, cca 600 Kč
    Autor: archiv firem

Klíčová slova:  móda, sukně, jaro, oblečení, trendy, kolekce, 2015
Diskuse ke článku
.