Neděle 23. června 2024
Svátek slaví Zdeňka, zítra Jan
Polojasno 24°C

Sladké, exotické a svěží: Které vůně ve vás probudí letní náladu?

  • ...
    9. června 2024 | 05:01

    Letní dny si žádají nový parfém a nejlíp takový, který ve vás bude vzbuzovat hravou náladu a bude osvěžující, lehký a šťavnatý. Zahalte se do vůní květin, citrusů a dalšího čerstvého ovoce a přeneste se pouhým přičichnutím do exotických dálek. Které parfémy ve vás vzbudí letní náladu? 

  • Parfémovaná voda unisex Citrus Affair, Novellista, 2200 Kč (75 ml), koupíte na www.notino.cz

    Pokud milujete citrusy, Citrus Affair od Novellisty bude parfém pro vás. Vůně je opravdu lehká a příjemná, ideální na denní nošení. Citrusová svěžest je intenzivní, ale příjemná, a stačí jedno stříknutí a ihned se ocitnete ve slunečné Itálii. Ve vůni najdete kombinaci svěžího zázvoru, citronu, grapefruitu, ale také citrusové a mandarinkové květy, které se mísí s náznaky jasmínu a růže. Postupně svěží vůně přechází do jiskřivých pižmových tónů s nádechem světlého santalového dřeva a hřejivé ambry. Tohle je zkrátka vůně léta!

    VIDEO: Mýty kolem botoxu: Který je nejčastější a co na to dermatoložka?

    Video se připravuje ...
    Mýty kolem botoxu: Který je nejčastější a co na to dermatoložka? • VIDEO: Videoredakce ženských webů

  • Unisex toaletní voda Maison Margiela REPLICA When the Rain Stops, 1761 Kč (30ml), koupíte na www.notino.cz

    Jakmile k této vůni přičichnete, hned se vám vybaví letní déšť, který pomalu utichá a zase se objevují sluneční paprsky. Ten svěží pocit k létu nezaměnitelně patří a nyní jej můžete pocítit kdykoliv budete chtít. Ve vůni When the Rain Stops najdete například růžový pepř, olej z bergamotu a akord přírodní zeleně. Po chvíli se dostane do popředí vodní akord připomínající poslední kapky deště. Zářivost vnáší ispartská růže s dotekem jasmínu. Pačuli evokuje po dešti mokrou zem a vše dokresluje akord mechu.

  • Parfémovaný sprej na tělo a vlasy Brazilian Crush Cheirosa '62, Sol de Janeiro, 580 Kč (100 ml), koupíte na www.sephora.cz nebo v kamenných prodejnách Sephora

    Všechny produkty Sol de Janeiro mají nezaměnitelnou jiskřivou vůni, která vás během sekundy přenese na slunnou pláž. Parfémovaný sprej Sol de Janeiro Brazilian Crush Cheirosa ’62 na tělo a vlasy v sobě ukrývá tóny pistácie, slaného karamelu a vanilky. Vůně je živelná a hřejivá a můžete si být jistí, že upoutá pozornost.

  • Dámská vůně Narciso Rodriguez FOR HER MUSC NUDE, 2160 Kč (30 ml), koupíte na www.douglas.cz nebo v kamenných parfumériích Douglas

    Pokud hledáte vůni na léto, je to tahle! Parfémovanou vodu Narciso Rodriguez MUSC NUDE si hned zamilujete. Je jemná, ženská a bude sedět každé romantické duši. Světle růžový flakon v sobě ukrývá květinovou vůni, ve které najdete například růžový pepř, bílý květinový buket a čerstvý jasmín. Srdce vůně se pak skládá z pižma, růžového oleje a květu pomeranče. V závěru vás omámí tonka, kašmeran a pačuli. 

  • Parfémovaná voda Acqua di Gioia, 1607 Kč (30 ml), koupíte na www.notino.cz

    Parfémovaná voda Acqua di Gioia patří mezi vůně, které vás nadchnou svou čistotou. Po přičichnutí ucítíte vůni šťavnatých citrusů, jejich aroma však ihned vyváží měkké tóny bílých květů jasmínu. Díky tomu je tato parfémovaná voda dokonale svěží. Tato vůně vznikla jako vzpomínka na léto a hodí se ke všem lidem, kteří si umí život užívat plnými doušky. A léto k tomu doslova vybízí.

  • Parfémovaná voda Dolce & Gabbana Light Blue, 992 Kč (100 ml), koupíte na www.parfemy.cz

    Mezi oblíbenými parfémy se drží už několik let a kdo jej někdy nevyzkoušel, jakoby nebyl. A k létu tato ikonická vůně neodmyslitelně patří. Při prvním přičichnutí ucítíte živou vůni jablka Granny Smith, mladistvou a jiskřivou, dále vůni bambusu a modrých zvonků. Poté rozpoznáte specifickou vůni pižma, přinášejícího pocit všudypřítomné svěžesti. Tahle vůně je zkrátka pořád skvělá!

  • Parfémovaná voda Armani My Way, 1609 Kč (30 ml), koupíte na www.douglas.cz nebo v kamenných prodejnách Douglas

    Intenzivní květinová vůně, která vás dostane svou výdrží. Je sladká, elegantní a každou ženu udělá neodolatelnou. V této vůni se spojují složky z celého světa. První, kterou ucítíte, je sladce citrusový bergamot z Kalábrie ve spojení s pomerančovým květem z Egypta. Poté se rozprostře omamná vůně bílých květů. Najdete v ní také opojný jasmín a tuberózu sbírané v Indii. Smyslný závěr se nese na vlně hřejivého cedrového dřeva, bílého pižma a vanilky z Madagaskaru. Tato vůně vás bude provázet na každém kroku. 

  • Parfémovaná voda Fleurs de l’Himalaya, Rituals, 1190 Kč (50 ml), koupíte na www.rituals.cz nebo v kamenných prodejnách Rituals

    Tohle bude láska na první přičichnutí. Květina vůně v sobě ukrývá divokou orchidej, díky které je velmi exotická, himalájská pivoňka jí zase dodává nádech romantiky a svěžesti. Fleurs de l’Himalaya patří mezi sladké, pudrové vůně, které vás naprosto ohromí. 

    Velký výběr parfémů za výhodné ceny najdete na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

     

     

     

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.