Pondělí 20. května 2024
Svátek slaví Zbyšek, zítra Monika
Polojasno, bouřka 23°C

Účes, který jsme milovaly v roce 2000, je zpět! Pamatujete na pouf hair?

10. května 2024 | 05:00

Vlasový trend, který okolo roku 2000 vyzkoušela většina z nás, je zpátky ve hře. Letos má ale trochu elegantnější kabátek. 

Počátky vlasového trendu pouf hair sahají do 18. století, kdy jej vynesla francouzská královna Marie Antoinetta na korunovaci svého manžela Ludvíka XVI. Už tehdy šlo o velmi objemný a vyčesaný účes a přesně tohle výraz „pouf“ znamená. Označuje něco nadýchaného a objemného. 

V roce 2000 si jej oblíbila i řada celebrit. Nosila jej například Reese Witherspoon, Beyoncé, Lauren Conrad nebo rebelka Avril Lavigne. Přední vlasy se otočily nahoru, natupírovaly, aby působily nadzvednutě, a zbytek vlasů jste mohla nechat volně rozpuštěný nebo sepnout do culíku. Už se vám tento účes vybavuje? 

VIDEO: Máte jen pár minut a nevíte si rady s neposednými loknami? Tyto 3 jednoduché účesy vytvoříte během chvilky.

Video se připravuje ...
Máte jen pár minut a nevíte si rady s neposednými loknami? Tyto 3 jednoduché účesy se hodí na ples nebo i neformální setkání.  • VIDEO: .

Nová podoba

Jak už to bývá, trendy se vracejí, a letos tak bude tento účes zase v kurzu. Ten původní byl však velmi výrazný, to už dnes ale neplatí a nosit se bude jeho uvolněnější a elegantnější verze. Zapomeňte tak na tupírování a vlasy klidně uhlaďte. Ofinu navíc nemusíte pokaždé připnout ke zbytku vlasů, ale můžete ji nechat vytaženou a vlasy nadzvednout až za ní. Tato varianta je velmi oblíbená.

Sluší všem

Velkou výhodou je, že se tento účes hodí pro všechny typy vlasů, které během chvilky oživí. Navíc jej oceníte v létě, kdy vám vlasy nebudou padat do zpoceného obličeje. Je velmi jednoduchý a vykouzlíte jej během chvilky. Stačí vám k tomu pouze pinetky a lak na vlasy. Účes můžete oživit pomocí trendy vlasových doplňků. Vybírejte zajímavé sponky s detaily, ale mějte na paměti, že všechno musí být opravdu decentní. 

Velký výběr produktů pro krásné a zdravé vlasy najdete na našem internetovém srovnávači cen Zboží Dáma.

 

 

 

 

 

 

Autor: Aneta Valešová