Neděle 8. září 2024
Svátek slaví Mariana, zítra Daniela
Polojasno 29°C

Kosmetické novinky na měsíc červenec, které budete rozhodně potřebovat

  • ...
    2. července 2024 | 06:00

    Nastal čas doplnit svou kosmetickou výbavu o parádní letní produkty! Vybrali jsme pro vás několik skvělých novinek, které se vám budou hodit během léta, ale i po něm. Udělejte si proto pořádek ve svých kosmetických taštičkách a pořiďte si nové pomocníky. Tohle jsou naši favorité pro měsíc červenec!

  • Solný tělový peeling Meduňka, Manufaktura, 325 Kč, koupíte na www.manufaktura.cz nebo v kammených prodejnách

    Díky novému tělovému peelingu Meduňka se vaše koupelna promění v relaxační spa a vy si tak užijete uvolňující a voňavou lázeň, která vás zbaví stresu, únavy i napětí. Peeling obsahuje meduňku, vřídelní sůl a cenné oleje. Svěží bylinná vůně již zmiňované meduňky a esenciálního oleje z citronely nastartuje vaši mysl a pohladí vás na duši. Peeling vás jemně zbaví odumřelých kožních buněk a vaše pokožka bude dokonale hladká, vyživená a provoněná. 

    VIDEO: Které letní trendy doporučuje známý návrhář nejen ženám ve věku 50+?

    Video se připravuje ...
    Léto v dohledu: Které trendy doporučuje známý návrhář nejen ženám ve věku 50+? • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

  • Antiperspirant Advanced Care Summer Care, Dove, 150 Kč (150 ml), koupíte v síti drogérií

    Kvalitní antiperspirant nesmí v létě chybět v žádné kosmetické výbavě. Pokud hledáte takový, který je účinný a navíc dokonale voní, právě jste ho našla. Nové antiperspiranty Dove Advanced Care obsahují unikátní technologii Triple Moisturizing. Ta se vyznačuje více pečujícími složkami a účinností až 72 hodin. Navíc jsou velmi šetrné k vaší pokožce, protože ve složení nenajdete alkohol. 

  • D-Clar tónující ochranný krém s vysokými UV filtry, Rilastil, 699 Kč (40 ml), koupíte na www.aurio.cz

    Tónující ochranný krém D-Clar od značky Rilastil je ideální pro světlé fototypy, citlivou pleť a pleť se sklony k hyperpigmentaci, ale i tehdy, když svůj obličej často vystavujete intenzivnímu slunění. Poskytuje ochranu před UVA i UVB zářením a obsahuje antioxidanty, které působí proti stárnutí pleti. Navíc vypíná pokožku, posiluje ji, a ta je díky tomu odolnější vůči vnějším vlivům. Skvělý parťák na léto!

  • Gelové nálepky s kvalitou UV gel laku NEONAIL, 339 Kč, koupíte na www.neonail-shop.cz

    Dokonalé nehty bez chybičky chce každá z nás. Co když ale nemáme na precizní manikúru zrovna čas? Řešením budou gelové nálepky Easy On od značky NEONAIL. Jejich aplikace trvá přibližně dvacet minut a na nehtech vydrží nálepky až 21 dní. Můžete vybírat z nejrůznějších odstínů i vzorů.

  • Micelární voda Skin Glow, Nivea, 270 Kč (400 ml), koupíte v síti drogérií

    Nová rozjasňující NIVEA Micelární voda SKIN GLOW s 5 % séra s vitaminy C a E představuje ten pravý doping pro vaši pleť. Její dvoufázové složení šetrně odstraní i voděodolný make-up a dokonale pleť vyčistí i bez drhnutí. Zároveň o ni pečuje, nabíjí ji energií a prokazatelně projasní už během čištění. Zapomeňte na mdlou pleť po odlíčení, užívejte si její přirozeně zářivý vzhled a oslňujte i bez make-upu!

  • Oční gelový krém s vyhlazujícím účinkem, Ahava, 1329 Kč (30 ml), koupíte na www.aurio.cz

    Příjemně lehká a gelová textura je navržena speciálně pro delikátní pokožku v okolí očí a okamžitě se do ní vstřebává. Ideální pro zmírnění prvních projevů stárnutí. Probouzí, rozjasňuje a vyhlazuje pokožku včetně jemných vrásek. Redukuje známky únavy – kruhy i váčky pod očima. Stačí gel ráno i večer jemně vmasírovat do očního okolí a nechat účinkovat. 

     

    Velký výběr kosmetických produktů za výhodné ceny najdete na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

     

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.