Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

4 největší trendy v líčení, které musíte letos vyzkoušet

  • 4 největší trendy v líčení, které musíte letos vyzkoušet
    19. ledna 2024 | 06:00

    Trendy se neustále mění, a to nejen v módě, ale také ve světě kosmetiky. Jste zvědavá, jaké líčení bude tento rok opravdu in? Nebojte se odvázat a vsaďte na extravaganci, barvy a třpyt! Letošní rok však přeje i jednoduchosti, takže na své si přijdete i v případě, že jste s make-upem opatrnější. Které trendy v líčení by vám tento rok neměly uniknout?

  • Rozmazané rty

    Zapomeňte na rty dokonale orámované konturkou. Letošní rok přeje rozpitým rtěnkám. A jak se dá vykouzlit nejnovější trend blurred lips? Rtěnku naneste do středu rtů a jemně ji rozmažte směrem ven pomocí štětečku nebo prstů. Následně si vezměte vatovou tyčinku a okraje opatrně rozmažte. Přechod musí být plynulý. Rozpité rty nejvíce fungují s tmavšími odstíny rtěnek.

    VIDEO: Jak na přirozené vlny na dlouhých i polodlouhých vlasech?

    Video se připravuje ...
    Jak na přirozené vlny na dlouhých i polodlouhých vlasech? • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

  • Zaměřeno na tvářenku

    Americká modelka Hailey Bieber přišla s novým make-up trendem, který nese označení sugar plum fairy. Líčení je inspirováno baletním představením Louskáček. Jeho prostřednictvím tak zavzpomínala na svou dávnou kariéru baletky. Tento make-up je plný něžné růžové, třpytu a lesku a právě tato kombinace vám vykouzlí sladký a zářivý vzhled, kterým oplývá každá baletka. Základem líčení je tvářenka, kterou se nebojte použít opravdu všude. Hailey ji nanáší na lícní kosti, spánky, víčka i nos. Na oči pak můžete použít ještě oblíbený třpytivý stín, na rty zase lesk.

  • Svůdný pohled

    Co se týče líčení očí, trendy budou výrazné oční stíny doplněné očními linkami. Dominovat budou zářivé barvy, které můžete mezi sebou kombinovat, ale i lesk, třpyt a kamínky. Letošní rok zkrátka ovládá maximalismus, a vy se tak vůbec nemusíte bát experimentovat.

  • Pleť k nakousnutí

    Krásná pleť bez nedokonalostí je alfou a omegou každého líčení. Abyste co nejlépe docílila efektu sametové rozzářené pokožky, zaměřte se na péči o ni. Odličování je proto naprostý základ. Při líčení zapomeňte na těžké podklady, které zakrývají přirozený tón pleti a vytváří na obličeji nehezkou masku, a zaměřte se na lehké hydratační produkty, které působí přirozeněji a pleť krásně rozzáří a dodají jí šťávu.

    Velký výběr dekorativní kosmetiky za výhodné ceny najdete na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.