Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Kosmetické novinky na měsíc listopad, které musíte rozhodně vyzkoušet

  • Kosmetické novinky na měsíc listopad, které si okamžitě zamilujete
    3. listopadu 2023 | 06:00

    Je tady nový měsíc a s ním další nálož kosmetických novinek, které rozhodně stojí za povšimnutí. Který z nových produktů to u vás vyhraje? My jsme si zamilovaly úplně všechny!

     

    Babí léto nás nejspíš pomalu opouští a o slovo se brzy přihlásí pravý podzim. Ideální čas pořídit si nějakou novou voňavou kosmetickou novinku, díky které budou blížící se chladné dny mnohem snesitelnější.

  • Výživná maska pro suchou a citlivou pleť Immortelle Nourishing Mask, Olival, 110 Kč (75 ml), koupíte na www.notino.cz

    Na český trh nově vstupuje chorvatská kosmetická značka Olival. Složky obsažené v této kosmetice pocházejí převážně z organického zemědělství nebo z kontrolovaného sběru ve volné přírodě. Nejoblíbenější řadou značky Olival je řada Immortelle, v jejímž složení najdeme například slaměnkový, olivový, sezamový a meruňkový olej, dále přírodní extrakty z heřmánku, aloe vera, měsíčku lékařského, pupalky nebo třezalky tečkované. 

     

     

     

    VIDEO: Vyrobte si domácí masku na kruhy pod očima.

    Video se připravuje ...
    Vyrobte si domácí masku na kruhy pod očima a otoky! • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

     

  • Vysoce krycí rtěnka Alcina, 550 Kč, koupíte ve vybraných salonech

    Vysoce pigmentovaná rtěnka, která vás překvapí svou intenzivní a zářivou barvou. Obsahuje pěsticí složky, které dodají rtům hebkost. Rtěnka nevysušuje, zanechává rty dokonale upravené, a navíc vás osloví luxusním provedením s vyraženým vzorkem. K dostání v odstínech Winter Berry, Cold Red a Dark Rosewood. 

     

  • Vitaminový revitalizační booster Essenté, 1150 Kč (50 ml), koupíte na www.essente.cz

    Vysoce koncentrovaný inovativní booster kombinuje vitamin C, vitamin B3 a derivát vitaminu A nové generace – vyhlazující retinal. Vitamin C má silné antioxidační účinky a viditelně rozjasňuje matnou a unavenou pokožku. Retinal obnovuje kožní buňky a stimuluje tvorbu kolagenu. Minimalizuje tak známky stárnutí, vyhlazuje jemné vrásky. Je jedenáctkrát účinnější než retinol, má antibakteriální účinky a působí na pleť bez vedlejších efektů podráždění. Společné používání retinalu a vitaminu C snižuje pigmentaci a vede k celkově hladší a jasnější pleti. 

     

  • Pěna do koupele Goodbye Stress, Kneipp, 169 Kč (400 ml), koupíte v síti drogerií

    Není nic lepšího než si po hektickém dni připravit večer horkou vanu a užít si zasloužený relax. S pěnou Goodbye Stress od značky Kneipp během chvilky ze sebe dostanete veškerou zátěž a vrátíte se zpátky do pohody. Nejenže tato pěna uklidňuje tělo i mysl, ale navíc pokožku dokonale hydratuje a vyživuje. 

     

  • Parfémovaná voda Devotion, Dolce&Gabbana, 1990 Kč (30 ml), koupíte na www.notino.cz

    Parfémář Olivier Cresp se nechal inspirovat oblíbeným moučníkem panettone a svedl dohromady jeho neodolatelné ingredience. Při prvním přičichnutí vás dostane jiskřivá vůně kandovaných citronů. Jejich sladkokyselé aroma následně vystřídá svěží esence pomerančového květu, v základu vůně pak najdete hřejivou vanilku. Tato vůně během chvilky zažene všechny podzimní chmury a přenese vás do slunné Itálie.

  • Paletka očních stínů Dior Backstage, 1490 Kč, koupíte na www.sephora.cz nebo v kamenných prodejnách

    Už brzy nastane čas vánočních večírků, a tak se vám rozhodně bude hodit nová paletka očních stínů. Dior Backstage Eye Palette je víceúčelová paletka obsahující podkladovou bázi, a tak oční stíny můžete použít také jako rozjasňovač nebo oční linky. Odstíny se dají mezi sebou krásně kombinovat, a tak můžete vytvořit bezchybný look pro denní, ale i večerní nošení.

  • Ochranná maska Jahoda & Švestka, Cannor, 595 Kč (50 ml), koupíte na www.cannor.cz

    Nová ochranná maska připomíná svou barvou lahodný jahodovo-švestkový koktejl. Dokáže pokožku nejen rozmazlit koktejlem živin, ale především jí dodá tolik potřebnou hydrataci a umí také neutralizovat škodlivé vlivy životního prostředí, které na naši pleť denně působí. Krémová maska dokonale ochrání pleť před následky stresu, a tedy i předčasným stárnutím.

    Velký výběr kosmetických produktů za výhodné ceny najdete na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

     

     

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.