Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Hitem podzimu je čokoládová manikúra! Jak ji nosit?

22. září 2023 | 06:00

Milujete čokoládu? Pak vás rozhodně potěší nejnovější trend – manikúra v barvě oblíbené pochoutky. Říkáte si, že hnědá není nic pro vás? Dejte jí šanci a uvidíte, jak vás během podzimních dnů bude bavit.

S podzimem a blížící se zimou je na čase schovat pestrobarevné laky na nehty na dno šuplíku, kde se jim bude báječně čekat na léto, a povolat do zbraně tlumenější barvy, které se k podzimu dokonale hodí. Jedním z top odstínů je čokoládová hnědá, díky které bude vaše manikúra připomínat tu nejsladší bonboniéru.

Čokoládově hnědá se řadí mezi teplé a elegantní odstíny, a jelikož se jedná o neutrální barvu, dobře se kombinuje s dalšími odstíny. Skvěle vypadá například s šedou, červenou, oranžovou nebo zlatou, ale dohromady jde také s tyrkysovou nebo zelenou.

VIDEO: Jak si upravit gelové nehty doma?

Video se připravuje ...
Jak si upravit gelové nehty doma • VIDEO: Videohub

Jak ji nosit?

Hitem letošního podzimu jsou nehty v jednotné barevné škále. Jedná se o nejrychlejší a nejjednodušší design, se kterým nikdy nešlápnete vedle. Vyberte si tedy odstín hnědé, který vám bude nejvíce vyhovovat. Vybírat můžete například ze světlé varianty, která vám bude připomínat mléčnou čokoládu, nádherná je však také tmavá evokující čokoládu hořkou. Zvolit můžete také více odstínů hnědé najednou, a svým nehtům tak dodáte pestrý a hravý kabátek.

Pokud se nebojíte experimentovat, vyzkoušejte různá zdobení. Na hnědých nehtech se bude krásně vyjímat zlatá. Pomocí různých třpytek a kamínků můžete svou manikúru vylepšit. Nahlédněte do fotogalerie a inspirujte se!

Vše potřebné pro dokonalou manikúru najdete na našem internetovém srovnávači cen Zboží Dáma.

 

 

 

Autor: Aneta Valešová