Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Nebojte se krátkých vlasů! Podívejte se, jak se ženy proměnily v rukou kadeřnice

26. září 2023 | 06:00

Většina žen touží po dlouhých vlasech, protože mají pocit, že ty krátké nevypadají dost žensky. Často pak chodí s účesem, který k nim úplně nesedí, a vlasy jsou navíc nekvalitní. Kadeřnice Jurgita Malakauskaitė dokazuje, že zkracování se žádná žena bát nemusí a že kratší vlasy umí omladit, zeštíhlit obličej a dodat sebevědomí.

 

Ženy si často nechávají za každou cenu vlasy narůst, roky nemění střih a většinou to bývá spíše na škodu. Pokud mezi takové patříte i vy, ale někde v hloubi duše přemýšlíte o změně účesu, jste tady správně. Práce kadeřnice Jurgity Malakauskaitė vás totiž přesvědčí o tom, že krátké vlasy jsou na ženách stejně šik jako ty dlouhé. Její klientky díky zkrácení neuvěřitelně prokoukly, a pro vás tak mohou být inspirací. Díky nim možná zatoužíte po změně střihu i vy...

VIDEO: Padají vám vlasy? „Zázračné” přípravky neexistují, říká lékařka a popisuje, co pomůže.

Video se připravuje ...
Padají vám vlasy? „Zázračné” přípravky neexistují, říká lékařka a popisuje, co pomůže • VIDEO: Videoredakce ženských webů

Jurgita Malakauskaitė pochází z Litvy a stříhá už od šestnácti let. Na první pohled tak dokáže přesně odhadnout účesy, které budou klientkám slušet. "Vždy se ptám na to, jakou mají představu, ale zároveň nabízím svůj názor. Kromě barvy vlasů, pleti a očí se dívám na tvar obličeje, postavu a zajímá mě, v jaké fázi života se dotyčná zrovna nachází. Některé si přejí omládnout, jiné zaujmout," vysvětluje Jurgita. Podle fotografií je naprosto jasné, že kadeřnice přesně ví, co se k jejím klientkám bude hodit.

Krátkých vlasů se není třeba bát

Pokud máte vlasy zdravé, nelámou se, netřepí se a vyloženě netoužíte po změně, pak není žádný důvod si je stříhat. Stačí vám používat kvalitní produkty a jednou za čas si nechat zastřihnout konečky. Jestliže váš účes nedrží tvar, vlasy jsou suché, roztřepené, zkrátka bez života, pak se zkrácení nebojte. Poraďte se se svým kadeřníkem, jaký účes pro vás bude ten pravý, a do změny se vrhněte po hlavě. Nejenže to prospěje vašemu vzhledu, ale zajásá také vaše sebevědomí. Na klientky Jurgity Malakauskaitė a jejich neuvěřitelné proměny se podívejte ve fotogalerii.

Velký výběr kosmetiky pro krásné a zdravé vlasy najdete na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

 

Autor: Aneta Valešová