Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Princezna Kate udává trend letošního podzimu! Inspirujete se?

19. září 2023 | 06:00

Dlouhé hnědé lokny jsou pro princeznu Kate charakteristické, takže když se rozhodne pro byť jen malou změnu, svět si toho okamžitě všimne. Také tentokrát všechny ohromila novým účesem, který se rázem stal největším trendem letošního podzimu. 

 

Před pár dny navštívila princezna z Walesu mužskou věznici v Surrey ve Velké Británii, aby podpořila charitativní organizaci Forward Trust zabývající se závislostí a dozvěděla se tak více o její práci. Nikoho už ani nepřekvapí, že i při této příležitosti byla dokonale upravená a v dobré náladě.

Tmavě modrý kostýmek oblíbené značky Alexander McQueen doplnila bílým tričkem a černými lodičkami. Nechyběly ani šperky. Krk jí zdobil náhrdelník Empress Mini z bílého zlata doplněný diamantovým přívěskem. Mnohým neušlo, že Kate měla na ruce náplast. Princezna uvedla, že k malému zranění přišla při skákání na trampolíně se svými dětmi.

VIDEO: Jak se princezna Kate inspiruje stylem princezny Diany?

Video se připravuje ...
Jak se Kate Middleton inspiruje stylem princezny Diany • VIDEO: Youtube.com_Royal Fashion Tube/BPŽ

Skrytý význam?

Přece jenom na Kate ale bylo něco jinak. Její vlasy! Brunetka se rozhodla na podzim změnit účes, nechala si vlasy nabarvit a ostříhat podle trendy motýlího střihu. Zatímco doposud měla vlasy světlejší a pěšinku spíše na jedné straně, nyní se rozhodla pro ofinu, pěšinku na střed a tmavší odstín. Přestože se nejedná o nic převratného, změna je viditelná. Kate navíc měla vlasy natočené, a tak celý účes působil honosněji. A právě novým účesem Kate dává najevo, že sleduje módní trendy a jde s dobou. Stylistka Lisa Talbot pro DailyMail uvedla, že Katein nový účes svědčí o "mladé a moderní" člence královské rodiny, která má zájem o nový vzhled.

Účes letošního podzimu

Motýlí střih se už nějakou dobu drží mezi nejvíc trendy účesy a jinak tomu nebude ani letošní podzim. Velkou výhodou je, že se tento účes hodí pro všechny tvary obličeje, nejvíce ale bude sedět kulatému, který opticky zúží. Vhodný je pro dlouhé a středně dlouhé vlasy, trendy vypadá na rovných, ale i vlnitých vlasech. Působí sexy a elegantně zároveň a určitě vás potěší, že není nijak náročný na údržbu.

Produkty pro krásné a zdravé vlasy za skvělé ceny pořídíte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Autor: Aneta Valešová