Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Kosmetické novinky na měsíc červenec, které si nesmíte nechat ujít

  • ...
    7. července 2023 | 06:00

    Kosmetiky není nikdy dost, a proto jsme i pro tento měsíc pro vás připravily výběr nejlepších kosmetických novinek. Udělejte si proto pořádek ve svých taštičkách a užijte si léto s novými produkty!

    Nastal čas doplnit svou kosmetickou výbavu! Vybraly jsme v redakci pro vás několik letních novinek, které nás nadchly, a věříme, že stejně nadšená budete také vy! Tohle jsou naši favorité na měsíc červenec.

  • Bio regenerující krém vanilkový Purity Vision, 249 Kč (70 ml), koupíte na www.purityvision.cz

    Pokud vás trápí suchá pleť, vyzkoušejte nový regenerační krém od Purity Vision. Kombinace bio arganového, marulového a brutnákového oleje hloubkově vyživuje a regeneruje namáhanou pokožku a zanechává ji hladkou. Voňavá vanilka vás navíc zahalí do příjemného závoje a vůně se vás bude držet po celý den. Krém můžete použít kdykoliv během dne.

    VIDEO: Utrácíte za drahé krémy s vysokým SPF? Je to zbytečné, říká vývojářka kosmetiky.

    Video se připravuje ...
    Utrácíte za drahé krémy s vysokým SPF? Je to zbytečné, říká vývojářka kosmetiky • VIDEO: Videoredakce ženských webů

  • Parfémovaná voda unisex Citrus Affair, Novellista, 2200 Kč (75 ml), koupíte na www.notino.cz

    Kdy jindy se zahalit do vůně citrusů než právě v létě? Nová parfémovaná voda Novellista Citrus Affair vám nedá spát. Je jemná a svěží a s prvním přičichnutím vás přenese někam k moři. Kombinace svěžího citronu, grepu, zázvoru vás uhrane hned na začátku, pozvolna se objeví jemné tóny mandarinky, jasmínu a růže. Postupně svěží vůně přechází do jiskřivých pižmových tónů s nádechem světlého santalového dřeva a hřejivé ambry. Tohle je zkrátka vůně letošního léta.

     

  • Pěna do koupele s lesní jahodou Dermacol, 39 Kč, koupíte na www.dermacol.cz nebo v kamenných prodejnách

    Bez vůně jahod to není to pravé léto! Večer si proto dopřejte zasloužený relax, napusťte si vanu a dejte do ní novou pěnu od Dermacolu s vůní lesních jahod. Jemná pěna důkladně čistí pokožku těla, pečuje o ni a zvláčňuje ji. 

  • Noční krém Superfood Midnight Facial, Elemis, 1320 Kč (50 ml), koupíte v parfumeriích Marionnaud

    Noční výživný krém Superfood Midnight Facial dodává pleti všechny potřebné látky a je vyroben z nejkvalitnějších přírodních ingrediencí. Jsou jimi superpotraviny jako kakaové máslo, výtažek z květů banánovníku nebo camu camu – ovoce, které je bohaté na vitamin C a je známo pro své antioxidační účinky. Tento luxusní krém s gelovou texturou působí přes noc a díky tomu přináší krásnou pleť hned po ránu.

  • Funkční nápoj Care Bubbles Collagen Sour Cherry-rose, Care Lab, 60 Kč (250 ml), koupíte na www.fann.cz

    Dodejte svému tělu dokonalou harmonii za každé situace. Drinky Care Bubbles obsahují veganský kolagen a při pravidelném pití pomáhají dostat vaše tělo do formy, ať už vás trápí zažívání, bolest kloubů nebo slabá imunita. Care Bubbles jsou vhodné pro regeneraci těla při každodenních náročných aktivitách.

  • Regenerační šampon na suché a poškozené vlasy Meruňka, Manufaktura, 229 Kč (300 ml), koupíte na www.manufaktura.cz nebo v kamenných prodejnách

    Během léta dostávají naše vlasy opravdu zabrat. Slunce, slaná voda, chlor... Nic z toho jim neprospívá, proto potřebují kvalitní péči. Nový regenerační šampon Meruňka intenzivně vlasy hydratuje, vyživuje je a posiluje, zároveň chrání vlasová vlákna i vlasovou pokožku a zabraňuje lámavosti. Svěží vůně meruněk je naprosto opojná a každé mytí vám navodí radostný pocit ze slunného léta.

  • Sérum na řasy LASHBOND™ Building Serum, Olaplex, 1819 Kč, koupíte na www.olaplex.cz

    Posilující sérum LASHBOND™ je vysoce koncentrované dermatologicky testované sérum na řasy s novou peptidovou komplexní technologií Olaplex pro delší, silnější a zdravější řasy za pouhé 4 týdny. Pokud tedy chcete řasy jako mrkací panenka, neváhejte ho vyzkoušet.

  • IPL systém prevence růstu nových chloupků PEACH™ 2, Foreo, 9556 Kč, koupíte na www.notino.cz

    Léto bez chloupků? Tak to je naprostý sen! Zahoďte klasické žiletky a pořiďte si IPL přístroj, který odstraňuje nežádoucí chloupky, a navíc zabraňuje jejich opětovnému růstu. IPL epilátor FOREO Peach využívá technologii intenzivního pulzního světla, která pod povrch pokožky vysílá světelné impulzy, ty se přeměňují na teplo, které efektivně a bezbolestně eliminuje chloupky i s kořínky. Velká ošetřovací plocha výrazně urychlí celý proces epilace a flexibilní hlava zase zajistí pohodlné ošetření křivek celého těla. Již během 8 týdnů pravidelného používání uvidíte výsledky. 

    Velký výběr kosmetických novinek za skvělé ceny najdete na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.