Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Denní pleťové krémy pro všechny typy pleti: Který od nás získal jedničku?

  • ...
    18. května 2023 | 06:00

    V kosmetické výbavě by vám rozhodně neměl chybět kvalitní denní krém. Díky němu pleti dodáváme tolik potřebné živiny a hydrataci a zároveň nás chrání před vnějšími vlivy a UV zářením. Stále jste nenašla svého favorita? Možná vám pomůže náš výběr. 

    Vyživená, šťavnatá, zářivá a hebká na dotek. Přesně taková je pleť po použití správných kosmetických produktů. Jedním z nich je pleťový krém, který by neměl chybět v žádné kosmetické taštičce. Lámete si hlavu, jaký pořídit? Poradíme vám!

  • Denní krém s vitaminem C, Ziaja, 189 Kč (50 ml), koupíte na www.ziajaprotebe.cz nebo v kamenných prodejnách

    Na mě moc mastný krém. Používala jsem 3x a pak mi to vadilo. Pokožka je potom velmi lesklá, mastná a pleť je velmi těžká. Nejlepší je ho používat na noc. Přes den moc nedoporučuji. Alespoň mé pleti moc nevyhovuje. Ale není po něm žádné zarudnutí, ale necítila jsem žádné příjemné změny.

     

    Známka jako ve škole: 3

    VIDEO: Influencerka Petra LovelyHair radí: Jak probudit pleť do nového dne? 

    Video se připravuje ...
    Influencerka PetraLovelyHair radí: Jak probudit pleť do nového dne? • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

  • Aktivní pleťový krém Astaxanthin, Green Idea, 198 Kč (50 ml), koupíte na www.topvet.cz

    Velmi hydratační krém, který se krásně vstřebá a nezanechává mastnou pleť. Pleť je krásně svěží a příjemná na dotek. Hodí se i pro extrémně suchou pleť, na které se tvoří šupinky. Po časté aplikaci se pleť krásně zotaví a šupinkách ani památky. Doporučuji všemi deseti. 

    Známka jako ve škole: 1

  • Pleťový krém pro rozjasnění pleti Mésolift, Lierac, 599 Kč (40 ml), koupíte na www.notino.cz

    Dámy, kdo by nemiloval krémy, které z vaší pleti udělají dokonalou, šťavnatou broskvičku jemnou na dotek. A takovou moc má i tenhle zázrak. V oranžové tubičce se skrývá krém s jemným oranžovým nádechem a ta vůně, to je nádhera. Jemná, nevtíravá, která evokuje mísu vitamíny naditého ovoce, jež se vám dostává do pokožky. A ony tam ty vitamíny skutečně jsou, A, B, E i C. Kromě toho i hořčík nebo komplex AHA kyselin, který navrací pleti jas. Pokaždé se těším, až si ho budu moci ráno nebo večer na umytý obličej nanést. Je to super!

    Známka jako ve škole: 1

  • Denní krém SPF 50, Essenté, 580 Kč (50 ml), koupíte na www.essente.cz.

    Essenté patří mezi mé oblíbené značky a ještě se mi nestalo, aby mě nějaký produkt zklamal. Jejich pleťové krémy jsou jemné, na pleti opravdu příjemné a zároveň plné potřebných živin a vitaminů. Denní krém s SPF je naprostá nutnost a pokud vám můžu nějaký doporučit, pak je to právě tento. Konzistence je opravdu příjemná, krém se krásně roztírá a během chvilky vsákne, výsledkem je hebká a vyživená pleť.  Nerada do krémů sahám, oceňuji tak praktickou pumpičku. 

    Známka jako ve škole: 1

  • Pleťový krém Plumeria, Puaree, 790 Kč (50 ml), koupíte na www.puaree.cz

    Tento krém je pro všechny milovnice přírody a přírodních produktů, protože je z 99,4% přírodní. Když otevřete dózičku, vykoukne na vás středně hutný, meruňkově zbarvený krém, který má nádhernou, unisexovou vůni, jež mu propůjčují všechny ty úžasné rostlinky a extrakty, ze kterých je vyrobený. Tvoří ho olej z nádherné rostliny plumérie, bio arganový olej, tremella extrakt neboli silnější alternativa kyseliny hyaluronové, šípek, osvěžující granátové jablko, dračí krev a zázračný ženšen. Vaše pleť bude tenhle koktejl hltat a poté, co ji kůže během pár vteřin absorbuje, ji zanechá krásně vláčnou a jemnou.

    Známka jako ve škole: 1

  • Hydratační krém SPF 30 s vitaminem C, Rodial, 1090 Kč (50 ml), koupíte na www.aurio.cz

    Nemám ráda hutné krémy, které se těžce roztírají a dlouho vsakují. To však není případ hydratačního krému s vitaminem C od značky Rodial. Díky jeho lehké konzistenci je pleť hladká, hydratovaná a chráněna před škodlivými vnějšími vlivy. Krém je ideální pro každodenní používání, obsahuje ochranný faktor SPF 30. Díky vitaminu C je pokožka viditelně vyhlazená, projasněná a sjednocená. Krém je vhodný pro všechny věkové kategorie a typy pleti.

    Známka jako ve škole: 1

  • Hydratační krém pro normální a smíšenou pleť, Sothys, 2190 Kč (50 ml), koupíte ve vybraných salonech.

    Sothys je láska a pokud jste tuto kosmetiku ještě nevyzkoušeli, vřele doporučuji. Moje pleť snad nikdy nebyla v tak dobré kondici. Díky pleťovému krému je krásně hydratovaná, vyživená a jemná na dotek. Jeho konzistence je opravdu lehoučká, příjemně se nanáší a hned vsákne, nezanechává mastný film a je tak vhodný pod make-up.

    Známka jako ve škole:  1

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.
Video se připravuje ...