Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Blondýnky, pozor! Tyto odstíny ovládnou letošní léto

  • Blond odstíny, které ovládnout léto
    29. června 2023 | 06:00

    Všechny blondýnky nám dají určitě za pravdu, když řekneme, že být blond není jen tak. Nabízí se obrovská škála odstínů a najít ten pravý dá občas pořádně zabrat. Pokud si i vy přejete dodat svým blond vlasům lehký letní refresh, máme pro vás několik tipů. Tyto odstíny blond totiž ovládnou letošní horké dny.

  • Barbie blond

    Určitě jste zaznamenala, že díky připravovanému snímku Barbie, který bude mít premiéru v červenci, se na sociálních sítích strhla růžová lavina. Inspirace ikonickou panenkou se tak objevuje nejen v módním, ale také beauty světě. Růžová manikúra i líčení tak patří mezi největší trendy letošního léta. A co vlasy? Hádáte správně – platinová blond se zase hlásí o slovo. Je však velmi důležité udržovat ji neustále "čistou", tedy bez odrostů. U kořínků, v délkách i konečcích musí být jednolitý odstín.

    VIDEO: Obrovská žůžo párty nejen pro barbíny začíná!

    Video se připravuje ...
    Obrovská žůžo párty nejen pro Barbíny začíná! • VIDEO: Vertical Ent., idh

  • Levandulová blond

    Během léta často experimentujeme a své vlasy například zahalujeme do pastelových tónů, které jsou jako stvořené pro letní horké dny. Pokud toužíte po jemném oživení, skvěle bude vypadat levandulová blond. Nemusíte se hned pouštět do permanentní barvy. Na trhu existuje spousta barvicích masek, které se postupně vymyjí. Vy si tak na pár dní užijete barevnou změnu a brzy se vrátíte ke svému původnímu odstínu.

  • Špinavá blond

    Špinavá blond představuje vyvážené spojení světlých a tmavých odstínů. Jedná se o středně tmavý až tmavý blond odstín s hnědými podtóny. Právě ty způsobují „špinavost“. Díky tomu získává tento odstín určitou rozměrnost, je nenáročný na údržbu a působí velmi přirozeně. Pokud si přejete přejít z blond vlasů na tmavší odstín, je špinavá blond naprosto skvělou volbou. Na špinavou blond se můžete odbarvit také v případě, když toužíte po plavých kadeřích, ale nechcete příliš zesvětlovat.

  • Bezúdržbová blond

    Je známo, že blond vlasy jsou velmi náročné na údržbu. Ne každého však baví co tři týdny navštěvovat svého kadeřníka, a pokud to je přesně váš problém, ideální pro vás bude takzvaná bezúdržbová blond. Tedy taková, že jsou kořínky tmavé a konečky a kontury obličeje zase světlé. Nejenže s takovou blond není příliš práce, ale navíc vypadá velmi přirozeně.

  • Medová blond

    Teplé medové odstíny jsou pro letní měsíce jako stvořené. Odstín se zlatým podtónem bude dokonale odrážet sluneční paprsky a celou vás zahalí do příjemného tepla. Medová blond je velmi slušivá a trendy, a pokud navíc máte světlé oči, budete naprosto nepřehlédnutelná. Zkombinovat můžete tuto barvu také s o něco tmavším karamelovým odstínem.

    Osvěžte svou barvu vlasů! Trendy barvy za nejvýhodnější ceny najdete na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.