Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Kosmetické novinky na měsíc červen, se kterými si užijete léto

  • ...
    2. června 2023 | 06:00

    Léto už pomalu, ale jistě klepe na dveře a kdy jindy si pořídit voňavou kosmetiku než právě nyní? Také tento měsíc pro vás máme hned několik skvělých novinek, které by vám neměly uniknout. 

    Kosmetiky není nikdy dost, a pokud si chcete v nejbližší době udělat radost, můžete se inspirovat naším výběrem kosmetických novinek pro měsíc červen. Všechny jsou skvělé a pro letní dny jako stvořené!

  • Antiperspirant Fresh Sensation, Nivea, 125 Kč (150 ml), koupíte v síti drogerií

    Po pocitu svěžesti v horkých letních dnech toužíme všechny, a účinný antiperspirant je tak naprostou samozřejmostí. Dejte proto sbohem deodorantům, u kterých máte po chvilce pocit, jako byste žádný nepoužila, a zkuste nový antiperspirant Fresh Sensation od značky Nivea. Nová technologie INFINIFRESH brání vaše podpaží před pocením a pachem potu, maximální komfort podtrhuje nelepivé složení, ve kterém nenajdete silikony ani etylalkohol, takže si bude s vaší pokožkou dobře rozumět. Nový antiperspirant Fresh Sensation vám dodá vytoužený pocit svěžesti, který si užijete až dlouhých 72 hodin. 

    VIDEO: Utrácíte za drahé krémy s vysokým SPF? Je to zbytečné, říká vývojářka kosmetiky.

    Video se připravuje ...
    Utrácíte za drahé krémy s vysokým SPF? Je to zbytečné, říká vývojářka kosmetiky • VIDEO: Videoredakce ženských webů

  • Exotický sprchový gel Bahamský banán, Aroma Moment, Dermacol, 79 Kč (250 ml), koupíte na www.dermacol.cz nebo v kamenných prodejnách

    Sprchové gely od Dermacolu jsou pověstné svou omamnou vůní a jinak tomu není ani v případě nového bahamského banánu. Během chvilky vás jeho aroma přenese do exotického ráje a rázem budete mít pocit, že jste na dovolené. Díky jemnému složení sprchový gel nijak nedráždí pokožku, naopak ji vyživuje a hydratuje, a je tak vhodný ke každodennímu použití.

  • Hloubkově vyživující maska na vlasy i pokožku hlavy Booster Masque, Maria Nila, 257 Kč (50 ml), koupíte v parfumeriích Douglas

    Během letních dní dostávají naše vlasy pořádně zabrat – chlor, slaná voda, slunce, všechny tyto faktory mají podíl na tom, že jsou naše vlasy často vysušené a mají tendenci se lámat. Kvalitní maska je tak naprostý základ. Nové masky od značky Maria Nila jsou nabité aktivními složkami a působí přesně tam, kde mají. Vzhledem k nízké hodnotě pH se tyto masky používají po šamponu jako druhý a poslední oplachovací přípravek. Stačí nechat působit tři minuty a poté důkladně opláchnout. Jistě oceníte také malé balení, které s sebou můžete vzít na cesty. Vybírat můžete ze šesti druhů.

  • Hydratační gel na den a noc Yves Rocher, 399 Kč (50 ml), koupíte na www.yvesrocher.cz nebo v kamenných prodejnách

    Nepřetržitá hydratace až na 48 hodin? To je přesně to, co vaše pleť během horkých dnů potřebuje. Hydratační péče na den a noc pleť okamžitě zavodní, a pleť tak září zdravím, její struktura je jemná na dotek, pleť působí svěže a zdravě. Gelová textura je obzvlášť vhodná pro letní měsíce, nezatěžuje pleť, je lehká a rychle se vstřebává.

  • Hydratační tělové mléko Glow and Shine, Dove, 179 Kč (200 ml), koupíte v síti drogerií

    Hydrataci potřebuje také vaše pokožka, a pokud se vystavujete slunci, potřebuje jí dvakrát tolik. Nové hydratační tělové mléko Dove si se suchou kůží poradí během chvilky. Jeho složení je obohaceno o přírodní minerály, které podporují zářivý vzhled a rozjasnění už od prvního použití. Navíc mléko obsahuje sérum obnovující přirozený obsah ceramidů v pokožce, díky čemuž zůstává pokožka krásně hydratovaná až na 48 hodin.

  • Mořský kolagen Premium, Green Idea, 598 Kč, koupíte na www.topvet.cz

    Snad každá žena touží po dokonalé pleti, bezchybných vlasech a pevných nehtech. Pokud ještě nemáte kolagen, který umí všechna tato přání splnit, je nejvyšší čas to napravit. Vyzkoušet můžete například nový Mořský kolagen Premium od značky Green Idea. Ten je doplněn o další unikátní látky, jako jsou  například kyselina hyaluronová, vitamin C, zinek nebo biotin. Těšit se můžete také na svěží a příjemnou chuť připomínající sladké jahody.

  • Rodinné mléko na opalování ve spreji OF 50, Astrid Sun, 399 Kč (270 ml), koupíte v síti drogerií

    Nemusíme vám snad vůbec připomínat, že byste bez kvalitního opalovacího mléka na sluníčko neměla vůbec chodit. Nové voděodolné opalovací mléko od Astrid Sun je vhodné pro celou rodinu. Obsahuje speciálně vyvinutý karotenoidový komplex (mrkvový, rajčatový, brusinkový a buriti olej), poskytuje aktivní antioxidační ochranu, pomáhá posilovat přirozenou obranyschopnost pokožky a chrání ji před předčasným stárnutím. Lehké, snadno vstřebatelné složení bylo vyvinuto tak, aby se minimalizovalo riziko alergických reakcí. Rozhodně oceníte praktický sprej, díky kterému budete vy i vaše děti snadno a rychle před sluníčkem chráněny.

  • Sypké oční stíny Inglot, 560 Kč, koupíte na www.hebe.com

    Kdy jindy zazářit než během letních dní? Ty nás vyloženě vybízí k tomu, abychom se trochu odvázaly a dodaly svému make-upu svěží a blyštivou změnu. Sypké oční stíny od značky Inglot váš pohled dokonale rozzáří, a vy tak budete na každém večírku či festivalu za nepřehlédnutelnou. Vysoce pigmentované složení drží jako přikované, a vydrží tak celou letní noc.

    Velký výběr kosmetických produktů za výhodné ceny najdete na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

     

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.