Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Chcete hladké nohy bez chybičky a mladou a pevnou pleť? Vyzkoušely jsme za vás a funguje to!

  • 28. července 2022 | 06:00

    V redakci jsme se tentokrát vrhly na přístroje, které nám mají dopomoct k tomu, abychom vypadaly mladší, krásnější a zkrátka bez chybičky. Otestovaly jsme vše od epilátoru přes masážní hlavice až po chytré kartáčky na zuby.

    Pokud jste zvědavá, který přístroj je ten nej a jak moc jsme byly spokojeny s účinky, potom neváhejte a podívejte se, co si o tom myslíme my v redakci.

  • Masážní přístroj na obličej Rowenta Lift Contour Massager, 6599 Kč

    Hodnocení: 1

    Musím říct, že tenhle pomocník je opravdu příjemný a hlavně vám každodenní rutina s ním zabere jen osm minut, pokud tedy netoužíte po delší masáži. Co tenhle přístroj tedy dělá? Obsahuje dva nástavce na masáž obličeje, jeden je na okolí kolem očí a druhý jsem používala jak na kontury obličeje, tak na tvář a krk. Pokud si nastavíte automatický režim, přesně vám odměří čas dvou minut na masáž jedné strany obličeje, drobná jakoby tykadélka s kuličkou na konci se otáčejí pro každou část obličeje jiným směrem a masírují ho tak jako prstíky kosmetičky. Po dvou minutách tak přístroj na chvíli vypne, přehodí směr a vy víte, že máte začít masírovat druhou stranu. Světelná šipka napoví, které části obličeje se máte věnovat.

    Na kontury má nástavec tři „tykadélka“ a na oční okolí jen dvě, ta mají navíc kuličku na konci kovovou, ne plastovou jako na druhém nástavci, takže příjemně chladí a zbavují oči nateklých váčků pod nimi. Pokud používáte sérum nebo krém na obličej, pomůže vám je masážní přístroj krásně zapracovat do pleti. Pokud toužíte po delší masáži, stačí přepnout na manuální režim, při něm je délka chodu omezena vaší volbou. Během obou režimů jde také volit mezi dvěma rychlostmi rotace kuliček. Přístroj má také luxusní zlatou barvu, takže vypadá hezky v koupelně na zrcadle, kde ho můžete vždy postavit do nabíjecího stojánku, aby byl vždy připraven k použití. Já jsem z něho tedy nadšená a mám pocit, že moje pleť si masáže zamilovala.

    Video se připravuje ...
    Miluška Bittnerová: Když žádné sebevědomí nemám, nemohu ho dceři předat. Snad to zvládne její otec

  • Žehlička na vlasy Sleek Control Wide, BaByliss, 1999 Kč

    Hodnocení: 1

    Tato žehlička mě na první pohled zaujala svým elegantním černým designem. Trochu jsem se ale bála hřebenu, který má žehlička u jedné z destiček. Nemám s tímto typem zrovna dobré zkušenosti, v minulosti se mi kvůli hřebínku vlasy dost potrhaly. U této žehličky jde však hřeben snadno odejmout, což mi udělalo velkou radost. Žehlička nabízí šest možností nastavení teploty, vybírat můžete ze dvou programů, a to z módu Protect o teplotách 140/160/180 °C a Intense o teplotách 200/220/235 °C.

    Jelikož své vlasy příliš často nežehlím, zvolila jsem slabší program. Turmalínovo-keramické destičky byly nahřáty do pár sekund a s vlasy si poradily opravdu skvěle. Žehlička nijak nedrhne, ale krásně po vlasech klouže. S její pomocí tak můžete vykouzlit dokonale hladký look, ale i vlnitý styl. Ocenila jsem také delší kabel, LED indikátor teploty a zámeček, díky kterému drží desky u sebe. Součástí je také ochranný obal, do kterého můžete ještě teplou žehličku zabalit.

    Video se připravuje ...
    Potřebujete účes na svatbu nebo do práce? Zkuste tyto tipy podle naší redakce • VIDEO: Videohub/Kristýna Juřicová

  • Ultrazvuková špachtle Rowenta, 3599 Kč

    Hodnocení: 1-

    Ultrazvukovou špachtli, která je určena pro intenzivní čištění pleti pomocí ultrazvuku, jsem si pro testování vybrala, protože mám celý život pleť se sklony k akné. Už pár dnů poté, co jsem ji začala používat, jsem měla pokožku mnohem čistší, a bez pupínků byla dokonce i před menstruací, což jsem stihla otestovat dvakrát. Vedle čisticího modu Purify obsahuje špachtle ještě funkce Hydrate a Lift určené pro lepší vstřebávání látek z krému nebo séra.

    Tady na pleti po tak krátké době nevidím žádné velké rozdíly a beru to jako investici do budoucna, protože vyčištěná a dobře vyživená pleť je z dlouhodobého hlediska stejně tím hlavním. Co bych ultrazvukové špachtli vytkla? Dalo mi trochu zabrat, než jsem všechny tři funkce nastudovala a zjistila jsem, jak je správně používat. Určitě bych proto uvítala uživatelsky přívětivější návod.

    Video se připravuje ...
    Nebojte se barev po čtyřicítce! Expertka prozradila, která vás omladí!

  • Ultrazvukový čisticí přístroj na tvář Beauty Electro Collection, Notino, 2499 Kč

    Hodnocení: 1

    S ultrazvukovou špachtlí jsem se poprvé setkala v kosmetickém salonu. Výsledkem jsem byla opravdu nadšená, a ještě nadšenější jsem byla, když se mi do rukou dostal tento čisticí přístroj značky Notino, a já si tak mohla doma dopřát stejnou péči jako v salonu. Špachtle má jednoduchý, ale líbivý design a její ovládání je více než jednoduché. Jedním zmáčknutím se spustí čištění, druhým zmáčknutím se spustí zapracování séra.

    Špachtli používám jednou týdně, a to hlavně na nos a bradu, kde mě nejvíce trápí zanesené póry. Již po pár čištěních jsem viděla výsledky – pleť je rozhodně čistší a jemná na dotek. Ocenila bych, kdyby byl přiložen detailnější návod, při prvním použití jsem trochu tápala, na internetu jsem si ale našla podrobné video, jak špachtli správně použít. Jinak jí nemám co vytknout.

    Video se připravuje ...
    Suchý šampon: Jak ho aplikovat • VIDEO: Videohub/ Kristýna Juřicová

  • Masážní přístroj na tělo Rowenta Body Sculpt Massager, 4599 Kč

    Hodnocení: 1

    Hned v úvodu musím říct, že jsem strašný lempl na dodržování pravidelného režimu v čemkoliv. Tím pádem pokud musím každý večer věnovat pět minut každé partii, jež chce namasírovat, je to trochu časově náročné a přiznávám, že jsem se k tomu dostala tak maximálně třikrát v týdnu. Ale i tak mám pocit, že mi to pomáhá. Je to rozhodně lepší než nic a prokrvení tam je a třeba teď ve vedrech mi strašně otékají nohy. Mám pocit, že po masáži se vždycky cítím lépe a nohy nejsou tak těžké.

    Samotné ovládání a manipulace s masážním přístrojem jsou velmi jednoduché. Vše se ovládá jen jediným tlačítkem, které spouští přístroj, a dalším zmáčknutím zrychlíte na větší otáčky. Další zmáčknutí pak otočí rotaci. Masážní přístroj není úplně lehoučký, ale má dobrou rukojeť a dobře se drží i na zadní straně stehen nebo hýždí. Vydrží docela dlouho nabitý, a pokud se nerada masírujete sama, zjistila jsem, že je velmi příjemné, když vás masíruje někdo jiný. Posouvá to celý zážitek o level výš, a je to dokonce tak příjemné, že tuhle masáž můžete používat jako milostnou předehru!

  • IPL epilátor Braun Silk-expert Pro PL5387, 15 499 Kč, koupíte na www.datart.cz

    Hodnocení: 1*

    IPL epilátor jsem chtěla už opravdu dlouho vyzkoušet. Slyšela jsem na něj samou chválu a byla jsem zvědavá, jestli opravdu funguje. A funguje! Když se mi poprvé dostala do rukou krabice s Braun Silk-expert Pro, byla jsem ihned nadšená. Bílý IPL epilátor se zlatými detaily a ergonomickým tvarem pro pohodlné držení je totiž opravdový krasavec. V elegantním červeném pouzdře dále najdete tři náhradní hlavice (2x přesnou a jednu širokou hlavici) a holicí strojek Venus Extra Smooth Swirl.

    Epilátor se pyšní 3 režimy – standardním, jemným a extra jemným. Takže je také vhodný pro citlivou pleť. Jeho velkou výhodou je neustálá automatická optimalizace záblesků podle odstínu vaší pokožky, kterému se epilátor přizpůsobí. Jelikož jsem IPL přístroj nikdy nepoužila, byla jsem zvědavá, jak bude proces probíhat. Přiložila jsem ho na nohu, zmáčkla tlačítko a čekala. Na ošetřovaných místech jsem cítila jemné zahřátí, ale nic, co by mi bylo nějak nepříjemné. K mému překvapení bylo ošetření opravdu rychlé a obě nohy jsem měla hotové za deset minut.

    První výsledky jsem zaznamenala již po třetím použití. Chloupky byly výrazně slabší a rostly hlavně mnohem pomaleji. Po 8 týdnech používání chloupky zmizely úplně. Musím říct, že jsem byla ze začátku trochu skeptická, ale nyní jsem více než nadšená! Epilátor Braun Silk-expert Pro je elegantní, praktický a jeho rychlé a snadné použití si rychle zamilujete. A co teprve tu pokožku bez chloupků? Bez té už nebudete chtít žít! Doporučuji všemi deseti.

  • Rowenta Youth Facial Massager, 3399 Kč

    Hodnocení: 1

    Masážítko Rowenta jsem chtěla vyzkoušet, protože sama už pár let používám qua-shu a face roller. Jsem moc ráda, že se masáž obličeje stala nyní tak populární, protože ani ten nejlepší krém nezaručí, že vaše pleť bude hydratovaná, vypnutá a pevná. Druhá věc je samozřejmě jídelníček a správná životospráva, které mají velký podíl na stavu naší pleti a pokožky.

    Zpět ale k testování masážního přístroje. Velmi mile mě překvapilo, jak je masážítko příjemné do rukou, a že má dokonce tři stupně masáže, což je skvělé, protože pokud nejste začátečník, budete spokojena s posledním stupněm jako já. Před každým použitím nezapomeňte na pleť nanést sérum nebo olejíček, aby vám masáž byla příjemná. Téměř po měsíci pravidelného používání musím říct, že výsledky jsou viditelné, hlavně na prokrvení pleti, která je krásně projasněná, vyhlazená a pružná. Pokud je vaším cílem pozvednout si horní víčka nebo si zvýraznit lícní kosti, určitě vám tento pomocník bude také užitečný.

  • Elektrický zubní kartáček iO 9, Oral B, 5799 Kč, koupíte na www.alza.cz

    Hodnocení: 1

    Vždycky jsem byla zastánce obyčejných kartáčků a k těm elektrickým jsem byla trochu skeptická. Když se mi dostal do rukou nový Oral B iO 9, hned mě okouzlil svým elegantním vzhledem. V koupelně vypadá totiž naprosto skvěle. A nejen to. Již po prvním použití jsem byla okouzlena z toho, jak skvělý pocit jsem po vyčištění zubů měla. Kartáček nabízí hned šest chytrých režimů. Já jsem ocenila ten pro citlivé dásně a čištění jazyka.

    Velkým plusem je chytrý senzor tlaku, který pozná, zda tlačíte na zuby moc nebo málo, a podle toho se zabarví. Displej funguje skvěle a díky dvouminutovému časovači vás opravdu motivuje k důkladnému vyčištění. Ke kartáčku je také aplikace, kterou si nainstalujete do telefonu a pomocí níž sledujete, jak si zuby čistíte. Skvělá věc! Součástí je velmi praktické cestovní pouzdro, které můžete dokonce dobíjet. Díky tomuto elektrickému kartáčku ten klasický odložím na dno šuplíku. Jediné, co mě trochu mrzí, je to, že kartáček nenabízí možnost českého jazyka.

  • Epilátor TrueLife BELLE IPL E5, 6990 Kč na alza.cz nebo eshop.truelife.eu

    Hodnocení: 1

     

    Epilátor jsem používala dle doporučení výrobce. Pro ošetření jsem si vybrala nohy a podpaží, které jsem epilovala jednou týdně. Po 4 týdnech používání jsem skutečně zaznamenala snížení růstu chloupků. Po absolvování 12týdenního plánu už bylo vidět a na dotyk cítit výrazné snížení růstu chloupků. Zbylé chloupky byly jemnější a světlejší. V aplikaci nyní pravidelně pokračuji, aby ošetřené oblasti zůstaly stabilně bez chloupků. Mám citlivou pokožku, takže jsem se epilátoru ze začátku obávala, ale nakonec nebylo proč. Disponuje totiž technologií SensCool®, díky čemuž epilátor po každém záblesku pokožku ihned ochladí, a tím ji okamžitě zklidní. Žádnou bolest či nekomfortní pocity jsem tak nezažívala.

    Počáteční investice je vyšší, nicméně epilátor zvládne vydat až 600 000 záblesků. To odpovídá přibližně 15–20 letům používání. Díky vysokému počtu záblesků není problém se o epilátor podělit a používat ho společně se sestrou, dcerou, kamarádkou či kolegyní. Napájen je kabelem, takže ani degradace baterie nehrozí.

    Přístroje, které vám usnadní péči o tělo, najdete za skvělé ceny na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Diskuse ke článku
.