Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Kosmetické novinky na měsíc červen, které vám zpříjemní léto

  • ...
    3. června 2022 | 06:00

    Léto už je opravdu za rohem, pojďte si ho proto užít s nějakým novým voňavým kosmetickým produktem. Vybraly jsme pro vás hned několik skvělých produktů, které se vám budou rozhodně hodit! 

    Zahalte se do vůně pomerančů, vanilky nebo sladkého ananasu. Tyto kosmetické novinky vám rozhodně zpříjemní léto, a ještě se postarají o to, aby vaše pokožka byla neodolatelně krásná. Kterou z nich si vyberete?

  • Tělový peeling Ananas, Ziaja, 109 Kč (160 ml), koupíte na www.ziajaprotebe.cz

    Nastává čas, kdy je potřeba připravit svou pokožku na léto. Chcete, aby vám letní opálení vydrželo co nejdéle a kůže se neloupala? Nezapomeňte na tělový peeling. Nový ananasový tělový sorbet od značky Ziaja obsahuje jemnou drť skořápek ořechů, která se postará o vaši celulitidu, dále je obohacen o extrakt z ananasu, který dodává pokožce pružnost a hladkost, a dále o aktivní kofein, který zlepšuje pevnost. Třešničkou na dortu je pak svěží exotická vůně. 

  • Vanilkový olej Cannor, 395 Kč (100 ml), koupíte na www.cannor.cz

    Taky tak milujete hřejivou a sladkou vůni vanilky? Pak by vám rozhodně neměl ujít nový vanilkový olej od značky Cannor. Vanilkové lusky se nechávají dlouhé týdny macerovat v mandlovém, arganovém a jojobovém oleji. Díky tomu má olej maximální účinky. Rozhodně oceníte jeho všestranné využití. Můžete ho použít jako masážní olej, jako tělové mléko, skvěle poslouží také jako vlasová kúra, poradí si se suchou pokožkou a hodí se také k masáži miminek. Vanilka zlepšuje náladu, navozuje a posiluje pocity pohody, klidu a bezpečí.

  • Opalovací krém na obličej proti předčasnému stárnutí Matis Paris, 1250 Kč (50 ml), koupíte v parfumeriích FAnn

    Kvalitní opalovací krém je v létě naprostý must have. Stejně jako chráníte před sluníčkem své tělo, nezapomínejte ani na obličej. Jedině tak zabráníte spáleninám, ale hlavně předčasnému stárnutí pleti. Nový opalovací krém na obličej od značky Matis Paris obsahuje účinnou ochrannou formuli s UVA a UVB filtry posílenou o Antileukin 6®. Díky tomuto složení bude vaše pleť zdravě opálená a krásná na pohled. 

  • Pleťové sérum Věčně Vlhká, Havlíkova přírodní apotéka, 1279 Kč (30 ml), koupíte na www.havlikovaapoteka.cz

    Představte si křišťálově čistou pramenitou vodu, kterou si omýváte obličej. Každá jedna kapka zůstane v pleti a ani jedna nesteče na zem. Tak přesně takto funguje  pleťové sérum Věčně Vlhká! Obsahuje vysokou koncentraci nízkomolekulární kyseliny hyaluronové, která funguje jako zásobárna vody v hlubších vrstvách pleti. Je schopna na sebe navázat až 1000násobně větší množství vody, než je její hmotnost, a tím udržuje pleť silně hydratovanou, osvěženou a šťavnatou. Tohle sérum na léto rozhodně potřebujete.

  • Voda Bio Neroli, Purity Vision, 219 Kč (100 ml), koupíte na www.purityvision.cz

    Toto osvěžující přírodní tonikum navrací pleti vitalitu a zanechává ji projasněnou a hedvábně jemnou. Vedle pleti na obličeji se neroli postará také o pokožku, kterou hydratuje, zklidňuje a osvěžuje. Díky 100% přírodnímu čistému složení tonikum můžete bez obav zařadit i do péče o pokožku u osob s citlivou či ekzematickou pokožkou. Dále usnadňuje rozčesávání vlasů a podporuje regeneraci vlasové pokožky. V aromaterapii je vůně neroli používána k odbourávání stresu, zmírnění nervového napětí a k relaxaci. Zamilujete si hořkosladkou vůni a péči pomerančových květů. Díky praktickému balení můžete mít vodu vždy u sebe. Má příjemnou sprejovku, která vás osvěží a pozitivně naladí nejen v horkých parných dnech.

  • Čisticí gel, peeling & maska na obličej Clear & Happy, Manufaktura, 279 Kč (150 ml), koupíte na www.manufaktura.cz

    Trápí vás problematická pleť? Řekněte pupínkům konečně STOP! Nová řada Clear & Happy od Manufaktury si poradí se všemi nedokonalostmi a postará se o to, aby vaše pleť byla čistá a krásná. Jedním z produktů této řady je multifunkční čisticí gel, peeling & maska na obličej 3v1 se svěží vůní okurky. Zaručuje dokonalé a hloubkové čištění pleti, zmírňuje projevy akné, hydratuje a rozjasňuje pokožku. Díky tomu pleť dokáže absorbovat účinné látky z následných kosmetických přípravků.

    Kosmetickou výbavu za nejlepší ceny najdete na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

     

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.