Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Zkrátily vlasy a prokoukly! Jen těžko uvěřit, že jsou na snímcích stejné ženy

3. prosince 2021 | 05:00

Toužíte po změně, ale nedokážete sebrat odvahu a při návštěvě kadeřníka si necháte zastřihnout akorát tak konečky? Inspirací vám mohou být tyto ženy, které se rozhodly pro radikální proměnu a rozhodně udělaly dobře. Přesvědčte se ve fotogalerii!

Každou z nás občas přepadne touha na sobě něco změnit. Nejčastěji tak měníme svůj šatník nebo účes – zkoušíme nové odstíny barev nebo si necháme lehce zastřihnout vlasy. Kadeřnice Kristina Katsabina z Moskvy má ale o změně trochu jinou představu. Svým klientkám se nebojí vlasy zkrátit i o několik desítek centimetrů. Říkáte si, že takovou proměnu byste nezvládla? Nejistě se možná cítily i ženy na snímcích. Kristina jim však vytvořila natolik skvělé a trendy účesy, že na své původní kadeře rychle zapomněly. 

Nebojte se barev po čtyřicítce! Expertka prozradila, která barva vás omladí!

Video se připravuje ...
Nebojte se barev po čtyřicítce! Expertka prozradila, která vás omladí!

Svou práci sdílí Kristina Katsabina na sociální síti Instagram, a inspiruje tak mnoho žen, které si chtějí své vlasy nechat ostříhat, ale kterým k tomu chybí odvaha. Pokud mezi ně patříte i vy, po zhlédnutí těchto skvělých proměn se nejspíš rychle objednáte ke svému kadeřníkovi.

Přípravky pro krásné vlasy vybírejte za nejvýhodnější ceny na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Nahlédněte do fotogalerie a inspirujte se!

Autor: Aneta Valešová