Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Neuvěřitelné proměny: Podívejte se, jak se ženy změnily díky stylistovi

12. června 2021 | 06:00

O tom, že make-up dokáže zázraky, není pochyb. Pokud se navíc svěříte do rukou opravdového profesionála, výsledky jsou vskutku dechberoucí. Své o tom vědí tyto ženy, které si vzal do parády běloruský stylista. Během jediného dne je proměnil k nepoznání. Přesvědčte se ve fotogalerii!

Pětatřicetiletý Yevgeny Zhuk se narodil v Brestu v Bělorusku. Nikdo z jeho rodiny neinklinoval k módnímu či beauty byznysu, on se však v tomto odvětví našel. V osmnácti letech se stal kadeřníkem a začal budovat svou kariéru, kterou nyní sleduje na Instagramu přes 200 tisíc lidí.

Víme, jaké letní účesy vám budou slušet. A nejsou vůbec složité! Podívejte se na video:

Video se připravuje ...
Víme, jaké letní účesy vám budou slušet. A nejsou vůbec složité! • VIDEO: Videohub

Bělorusko pro něj ale začalo být trochu malé, a tak se rozhodl přestěhovat se do Moskvy. Bohužel si vybral dobu, která k rozvíjení kariéry zrovna nepřispívala. Ekonomická krize v roce 2008 postihla i mladého nadějného stylistu. Musel mít dokonce tři práce, aby se vůbec uživil. Jeho pracovitost a touha po úspěchu jej však dovedly do cíle. Účinkoval v několika televizních show, otevřel si vlastní wellness salon a se svým početným týmem dodává ženám díky proměnám sebevědomí.

Na neuvěřitelné proměny se podívejte ve fotogalerii:

Autor: Aneta Valešová