Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Kosmetické novinky na měsíc červen, které vám nesmí chybět

  • ...
    3. června 2021 | 06:00

    Kdy jindy si pořídit voňavou kosmetickou novinku než právě s přicházejícím létem? Vybraly jsme pro vás hned několik skvělých produktů, které se vám budou rozhodně hodit! 

    Udělejte si radost novým kosmetickým produktem! Vyzkoušíte přírodní mrkvové odličovací máslo, detoxikační cukrový peeling nebo bioaktivní kofeinový gel proti celulitidě? 

  • Přírodní odličovací mrkvové máslo s antioxidanty The Organic Pharmacy, 1349 Kč (75 ml), koupíte na www.aurio.cz

    Přírodní odličovací mrkvové máslo vás na první dobrou uhrane svou dokonalou jemnou vůní. Máslo je hutné, ale při kontaktu s pletí se okamžitě rozpouští. Bez větší námahy jím odstraníte veškerý make-up a nečistoty, skvěle odstraní také řasenku. Rostlinné oleje, výtažky z mrkve, rozmarýnu a měsíčku navíc pleť krásně prokrví, zjemní a vyživí. A jak s máslem pracovat? Smíchejte malé množství s vodou a jemně vmasírujte do obličeje a krku. Následně nečistoty setřete vatovým tamponkem nebo mušelínovým ručníkem. K čištění používejte máslo ráno i večer.

    Záchranné beauty triky: Jak si poradit v situacích, kdy není po ruce kosmetika?

    Video se připravuje ...
    Záchranné beauty triky: Jak si poradit v situacích, kdy není po ruce kosmetika? • VIDEO: Facebook

  • Přírodní deodorant Bylinkové osvěžení, Havlíkova přírodní apotéka, 358 Kč (100 ml), koupíte na www.havlikovaapoteka.cz nebo v kamenných prodejnách

    Nový přírodní deodorant z dílny Havlíkovy apotéky neobsahuje žádné chemické látky. Naopak v něm najdete účinné látky, jako je přírodní krystal potassium alum, antiperspirant natural complex, rozmarýn a šalvěj. Kombinace těchto látek zabraňuje vzniku zápachu při pocení a pečuje o podpaží. Vaše pokožka tak bude po celý den dokonale svěží.

  • Detoxikační cukrový peeling na obličej a rty Dermacol, 149 Kč, koupíte v síti drogerií

    Detoxikační pleťový peeling s jedinečným složením kombinuje jemnou exfoliaci s čisticí péčí. Exfoliační účinky zajišťují jemné krystalky cukru a částečky skořápek meruňkového jádra, proto je peeling vhodný i na rty. Krystalky cukru jemně a efektivně odstraňují odumřelé kožní buňky, nečistoty i černé tečky. V kombinaci s vodou textura jemně napění a dokonale odstraní i zbytky make-upu a zároveň pokožku hydratuje. Extrakt z čaje matcha s rostlinným komplexem získaným lisováním za studena ze sedmikrásky a smilu italského podporuje detoxikaci pleti. Kvalitní konopný a meruňkový olej lisovaný za studena pomáhá obnovovat přirozený ochranný mikrofilm, a tím zvyšuje odolnost pokožky vůči negativnímu působení okolního prostředí. Třešničkou na dortu je pak kouzelná vůně hroznů s limetou.

  • Pečující tónovací krém 3v1 Hyaluron Cellular Filler, Nivea, 549 Kč (30 ml), koupíte v síti drogerií

    Nový pečující tónovací krém od značky Nivea kombinuje hned tři účinky v jednom: obsahuje kyselinu hyaluronovou, hydratační složky, které pleti poskytují 12hodinovou hydrataci, a vysoce kvalitní barevné pigmenty. Krém nemastí a výsledkem je zářivá, krásná, zdravá a sjednocená pleť. Linky a vrásky jsou redukovány a pleť působí mladším dojmem. Složení je bez parfemace a tónovací krém najdete ve dvou barevných odstínech – ve světlém a středním. 

  • Dezinfekční přípravek na ruce Biphase Lipo Alcoolique, Bioderma, 190 Kč (100 ml), koupíte v síti lékáren

    Bioderma připravila novou generaci dezinfekčního prostředku na ruce Biphase Lipo Alcoolique. Zaručeně eliminuje 99,9 % virů, bakterií a kvasinek. Jedná se o účinný dezinfekční prostředek s maximální šetrností k jemné pokožce vašich rukou. Díky revolučnímu produktu 2v1 už nemusíte nosit v kabelce dezinfekci a hydratační krém na ruce. Stačí do ní vložit Biphase Lipo Alcoolique a vždy budete mít po ruce účinnou dezinfekci a prvotřídní výživu v jednom. Stejně tak ji mohou používat i děti, k jejichž pokožce je velmi šetrná.

  • Dvoufázová maska Milk & Peel Shot Mask, Erborian, 260 Kč

    Co si takhle užít relax s novou pleťovou dvoufázovou maskou Erborian? Použití sestává ze dvou kroků. První nastupuje peelingové sérum obohacené o exfoliační enzymy. To pleť vyhladí a otevře póry tak, aby se mohl co nejúčinněji absorbovat přípravek číslo dva, tedy zklidňující maska. Ta poskytne pleti mléčnou lázeň plnou vyživujících ingrediencí. Výsledkem je hladká, hebká a zářivá pokožka. 

  • Bioaktivní kofeinový gel proti celulitidě Bioten Bodyshape, 249 Kč (200 ml), koupíte v síti drogerií

    Potřebujete se dát před tropickými teplotami ještě rychle do formy? Bioaktivní kofeinový gel Bioten Bodyshape vám pomůže! Obsahuje 100% přírodní zelenou kávu a Coffee XL Slim Complex, jedinečnou kombinaci bioaktivního kofeinu a dalších přírodních ingrediencí, která je dobře známá svými optimálními zeštíhlujícími účinky a celkovým rychlým působením proti celulitidě.

  • Gel na krk a dekolt Alcina, 830 Kč (100 ml), k dostání ve vybraných salonech

    Kůže krku a dekoltu je při každodenní kosmetické rutině často opomíjena. I ta ale dokáže prozradit náš skutečný věk, a zaslouží si tak stejnou pozornost jako například obličej. Alcina proto přichází na trh s novým gelem, který je určen právě na tyto partie. Krk a dekolt intenzivně hydratuje, vyhlazuje vrásky, vypíná pokožku, posiluje její pružnost a stimuluje produkci kolagenu. Má speciální aplikátor s kovovými kuličkami, které vytvářejí stejný efekt jako masáž. Podporují mikrocirkulaci, stimulují lymfatický systém a mají chladivý účinek, který pleť osvěžuje a oživuje. Nelepí, nemastí a rychle se vstřebává. 

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.