Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Kosmetické novinky na měsíc březen, které musíte rozhodně vyzkoušet!

  • ...
    4. března 2021 | 06:00

    Zpříjemněte si čekání na jaro v karanténě nějakou voňavou kosmetickou novinkou! Připravily jsme pro vás výběr těch nejzajímavějších produktů, které pro vás firmy nachystaly. Které musíte tentokrát vyzkoušet?

    Noční balzám s CBD, peeling na pokožku hlavy nebo nový sonický čisticí kartáček s termo funkcí a zpevňující masáží? To je jen zlomek novinek, které jsme si pro vás v našem výběru připravily. Která bude ta vaše?

  • Anti-pollution a anti-aging intenzivní pleťové sérum Louka, Manufaktura, 395 Kč (30 ml)

    Život ve městě dává pokožce zabrat. Často je dehydratovaná, podrážděná a mohou se objevit předčasné známky stárnutí. Vyrovnejte v pleti rovnováhu a vytvořte si přirozenou ochrannou bariéru pomocí intenzivního pleťového séra s anti-pollution přírodním komplexem z českých a slovenských lučních bylin (sedmikráska, ostropestřec, řepík a pampeliška), jablek, broskví, ječmene a pšenice. Přináší skvělé detoxikační účinky a efektivně chrání pleť před škodlivými vnějšími vlivy. Sérum obsahuje další významnou složku, a tou je ectoin, který pleť brání před smogem, UV zářením, výkyvy teplot a dehydratací.

  • Peeling na pokožku hlavy Alcina, 425 Kč

    Nový peeling na pokožku hlavy od Alciny vás zbaví nečistot, pokožku uvolní a osvěží a vašim vlasům dodá lehký a vzdušný pocit již od kořínků. Jemná mletá zrnka z lávové horniny pomáhají odstranit nečistoty a zbytky stylingových přípravků, odstraňují odumřelé kožní buňky a přebytečný maz a zároveň jsou příjemná pro masáž hlavy, a stimulují tak krevní oběh. Balení obsahuje praktický aplikátor, kterým se peeling snadno nanáší a lehce se vymývá. Používejte jej vždy před mytím vlasů po pěšinkách na suchou pokožku hlavy. Krouživými pohyby jemně vmasírujte a nechte pět až deset minut působit. Poté vlasy důkladně opláchněte a umyjte běžným šamponem. Peeling je ideální pro rychle se mastící vlasy, ale také pro suchou a svědivou pokožku s lupy.

  • Sprchová emulze pH5, Eucerin, 295 Kč (400 ml)

    Stejně jako pečujete o svou pleť, zapomínat byste neměla ani na svou pokožku, která může být často suchá a podrážděná. Řada mycích přípravků značky Eucerin pH5 byla vyvinuta pro podporu pokožky a jejího mikrobiomu, pomáhá tedy udržovat a obnovovat optimální pH pokožky. Jednou z novinek je mycí emulze, která je vhodná pro každodenní použití. Jemné složení je vhodné pro citlivou kojeneckou a dětskou pokožku, ale poradí si také s tou dospělou, která má sklony k alergiím. Neobsahuje alkalické mýdlové složky a má jemnou lehkou parfemaci, která pokožku nijak nedráždí.

  • Hloubkově čisticí micelární voda Avon, 199 Kč (400 ml)

    Detoxikace pleti, nebo čisté póry? Dosáhněte obojího díky hloubkově čisticí micelární vodě Avon. Obsahuje vitamin E, výtažek z mořských řas a oleje z rýžových otrub, s jejichž pomocí odstraňuje nečistoty, zklidňuje začervenání a hloubkově čistí póry. Navíc se pyšní speciálním komplexem s antioxidačními účinky, který poskytuje pleti antioxidační ochranu před vnějšími vlivy.

  • Bio měsíčková zinková mast Purity Vision, 179 Kč (70 ml)

    A teď něco pro ty nejmenší! Určitě si pamatujete na starou dobrou "zinkovku", která vyřešila každé škrábnutí, pupínek nebo ekzém. Značka Purity Vision se jí nechala inspirovat při výrobě bio měsíčkové zinkové masti. Vedle toho mast obsahuje měsíček lékařský, který si firma poprvé sama vypěstovala. Mast se stane nepostradatelným pomocníkem každé maminky v boji s opruzeninami, je ale také vhodná k péči o ekzematickou pokožku či pleť s jinými nedokonalostmi. 

  • Noční balzám Cannor, 895 Kč (25 ml)

    S novým nočním balzámem přichází česká konopná kosmetika Cannor. Balzám obsahuje látky jako stoechiol nebo tolik oblíbené CBD. První zmíněná látka sjednocuje tón pleti, obnovuje svrchní část pokožky, pleť vyplňuje a zjemňuje. CBD se zase postará o zpomalení buněčného stárnutí, udržuje pleť pevnou a pružnou a přispívá k regeneraci pokožky. Noční balzám obsahuje také vitamin C, který je silným antioxidantem, napomáhá tvorbě kolagenu a stabilizuje již existující kolagen. Pleť je tak zářivá, pružná a pevná.

  • Samoořezávací tužka na obočí, Avon, 229 Kč

    Díky nové samoořezávací tužce značky Avon bude vaše obočí vypadat vždy dokonale. Tužka zaručuje špičaty hrot při každém použití a díky tomu bude aplikace snadná a vaše obočí bude vypadat vždy precizně vykreslené. Tenhle produkt musíte rozhodně vyzkoušet!

  • Čisticí sonický přístroj s termo funkcí a zpevňující masáží LUNA 3 Plus, Foreo, 6499 Kč

    Čisticí kartáčky od Forea jsou ideálním pomocníkem při čištění pleti a neměly by chybět ve výbavě každé ženy. Značka Foreo se neustále posouvá dopředu, a proto přichází s novinkou LUNA 3 Plus, která vaši péči o pleť posune na novou úroveň. Nejenže ji vyčistí jako nikdy předtím, ale navíc ji zpevní a vypne. A to v pouhých dvou krocích! LUNA 3 Plus je jediným pleťovým přístrojem na světě, který je vybaven jak termo funkcí, tak i mikroproudem, díky čemuž urychluje domácí péči a umožní vám starat se o pleť způsobem, který byl doposud k dispozici pouze v kosmetických salonech. Toto profesionální zařízení generuje teplo, které v kombinaci se sonickými pulzacemi a měkkými silikonovými štětinkami doslova rozpouští nečistoty. Koncentrované a naprosto bezpečné mikroproudové pulzace pak obnovují mladistvý vzhled a přirozený jas pokožky.

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.