Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Kosmetické novinky na měsíc leden, které si nesmíte nechat ujít

  • ...
    7. ledna 2021 | 06:00

    S novým rokem přichází nálož kosmetických novinek! Pokud si brousíte zuby na nějaký nový kosmetický přírůstek, máme pro vás několik žhavých tipů, které si zamilujete stejně jako my! 

    Třpytivá maska, omlazující pleťový olej s růží nebo tělové mléko s konopným olejem. Která kosmetická novinka bude tentokrát vaše?

  • Lehký hydratační krém Soft Cream, Anabelle Minerals, 263 Kč (50 ml), koupíte na www.annabelleminerals.com

    Soft Cream od Annabelle Minerals je lehký hydratační krém, který pokožku vyživuje, zanechává ji svěží a snižuje riziko podráždění. Zároveň se velmi rychle vstřebává, a tak jej můžete aplikovat pod jakýkoliv make-up. Díky svému lehkému složení je krém vhodný pro všechny typy pleti, včetně velmi mastné. Produkt je veganský a obsahuje cenné látky jako bambucké máslo, olej z hroznových semen, kyselinu hyaluronovou, vitamin E a mnoho dalších. Krém je ve skleněné lahvičce s hliníkovým víčkem.

    Lehký hydratační krém Soft Cream, Annabelle Minerals, 263 Kč (50 ml)
    Autor: archiv firem

  • Mycí gel Moje krásné tělo, Organická apotéka, 256 Kč (200 ml), koupíte na www.havlikovaapoteka.cz

    Nový mycí gel z dílny Organické apotéky je pro všechny, kdo chtějí o své tělo pečovat s tou největší láskou. Tuzemské rostliny jako rakytník a brambora pro hydrataci a zklidnění pokožky a pravý levandulový esenciální olej z Francie zajistí, že se pro vás koupel stane relaxačním a uklidňujícím zážitkem. Rakytníkový extrakt pomáhá zklidňovat pokožku a obsahuje vitaminy A, E a K. Extrakt z brambory má zase silně hydratační účinky, zachovává pružnost pokožky a zklidňuje. Esenciální olej z levandule pokožku pomáhá regenerovat a vyhladit a má uklidňující účinky. Tuhle kombinaci vaše pokožka potřebuje!

    Mycí gel Moje krásné tělo, Organická apotéka, 256 Kč (200 ml)
    Autor: archiv firem

  • Omlazující pleťový olej s růží Purity Vision, 429 Kč (45 ml), koupíte na www.purityvision.cz

    Základem receptury nového růžového pleťového oleje je bio opunciový olej, který spolu s přírodním koenzymem Q10 zaručí silné liftingové schopnosti. Vůni oleje tvoří maceráty z poupátek růže damašské a vanilky. Olej nanášejte vždy na dokonale vyčištěnou pleť a poté jej použijte jako výživu. Skvěle se také hodí k odlíčení nebo čištění. Je vhodný jak pro zralou pleť, tak také pro suchou, mastnou nebo citlivou.

    Omlazující pleťový olej s růží, Purity Vision, 429 Kč (45 ml)
    Autor: archiv firem

  • Tělové mléko Cannabis, Dermacol, 129 Kč (200 ml), koupíte v síti drogerií

    Zvláčňující tělové mléko s konopným a olivovým olejem a olejem z hroznových jader, s bambuckým máslem a extraktem z měsíčku lékařského regeneruje a vyživuje pokožku těla. Mléko se rychle vstřebává, díky panthenolu intenzivně hydratuje pokožku a navrací jí pružnost a vláčnost. Poskytuje úlevu i velmi suché pokožce a napomáhá obnovení ochranného kožního filmu. Vhodné je pro všechny typy pokožky.

    Tělové mléko Cannabis, Dermacol, 129 Kč (200 ml)
    Autor: archiv firem

  • Odličovač Fenty Skin, 620 Kč (145 ml), koupíte na www.sephora.cz

    Barbadoská zpěvačka Rihanna své fanoušky už dlouho nepotěšila novým albem, zato s její kosmetikou Fenty Beauty se roztrhl pytel. K dekorativce nyní přichází s novou řadou Fenty Skin určenou k péči o pleť. Řada obsahuje čistič pleti a odličovač, pleťové tonikum, hydratační krém a noční regenerační gel-krém. Všechny produkty byly testovány na všech typech pleti a jsou navrženy tak, aby doplňovaly dekorativní značku Fenty Beauty.

    Odličovač Fenty Skin, 620 Kč (145 ml)
    Autor: archiv firem

  • Barvicí maska Maria Nila, odstín Dusty Pink, 785 Kč (300 ml), koupíte na www.notino.cz

    Masky Colour Refresh se řadí mezi dočasné barvy na vlasy a zároveň vlasům dodají potřebnou výživu. Vlasy jsou hydratované, hedvábně jemné, lehké a nekrepatí se. Švédská vlasová kosmetika Maria Nila nyní představuje dva nové okouzlující odstíny: Dusty Pink a Cool Cream. Odstín Dusty Pink vlasům dodá dokonalý, ne tak výrazný růžový odstín. V porovnání s populární maskou Pink Pop, která je pravou intenzivní růžovou, je Dusty Pink tmavší pastelový odstín, který je méně sytý.

    Barvící maska Maria Nila, odstin Dusty Pink, 785 Kč (300 ml)
    Autor: archiv firem

  • Slupovací maska 7th Heaven, 49 Kč, koupíte v síti drogerií

    Naložit se do horké vany a na obličej nanést pleťovou masku. Takhle pro nás vypadá dokonalý relax! S novými maskami značky 7th Heaven u toho navíc budete vypadat světově! Masky totiž obsahují jemné třpytky, a pokud patříte mezi milovnice všeho, co se třpytí, jsou přímo pro vás! Masky jsou slupovací, takže jdou krásně z obličeje sundat. Vyčistí póry a pleti dodají hydrataci a výživu.

    Slupovací maska 7th Heaven, 49 Kč
    Autor: archiv firem

  • Sprchový gel s vůní divoké růže Naturally Good, Nivea, 99 Kč (300 ml), koupíte v síti drogerií

    Díky sprchovému gelu Naturally Good budete mít doslova na růžích ustláno! Výtažky z růže se postarají o příjemnou vůni a zároveň pokožku zklidní. Arganový olej se zase postará o její vyhlazení a vyživení. Sprchový gel je jemný, nedráždí a pokožka je po něm dokonale čistá a hydratovaná.

    Sprchový gel s vůní divoké růže Naturally Good, Nivea, 99 Kč (300 ml)
    Autor: archiv firem

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.