Pondělí 28. října 2024
Oblačno 15°C

Nejslavnější Pretty Woman slaví 57. narozeniny! Jak se o sebe stará Julia Roberts?

  • Julia Roberts
    28. října 2024 | 05:00

    Opravdu dnes slaví 57. narozeniny? Při pohledu na Julii Roberts máte tak trochu pocit, že zastavila čas. Zajímá vás, jak se o sebe nejznámější Pretty Woman stará? Pokud čekáte předraženou kosmetiku, kterou si nebudete moct dovolit, nebo zákroky plastických chirurgů, pak vás zklameme. Tajemství její nestárnoucí krásy tkví v úplně něčem jiném.

    Oblíbená herečka stárne přirozeně a s lehkostí, a málokdo by tak odhadoval, že jí je sedmapadesát. Odjakživa odmítá plastické operace, protože podle ní jsou spíše na škodu. Za jejím proslulým úsměvem, štíhlou postavou a pletí s minimem vrásek se skrývá důsledná péče a zdravý životní styl, ale také harmonie a rovnováha. Ne nadarmo se pětkrát stala nejkrásnější ženou světa. Jak se o sebe tedy nejznámější Pretty Woman stará?

  • Péče o vlasy

    Autor: profimedia.cz

    Julii jsme mohli vidět už v několika odstínech barvy vlasů a nebojí se ani změn – občas má vlasy rovné, jindy zvlněné a nebojí se ani ofiny. Ať už slavná herečka zvolí jakoukoliv úpravu, její vlasy vypadají vždy dokonale. Její tajemství? Zakládá si na dostatečné hydrataci. Díky tomu se jí vlasy nelámou a nevypadají vysušeně. Často používá masky na vlasy a v její kosmetické výbavě najdete také řadu přírodních olejíčků, které pravidelně nanáší na konečky.

    VIDEO: Slavné české modelky, které dobyly svět.

    Video se připravuje ...
    Slavné české modelky, které dobyly svět • VIDEO: Videohub

  • Péče o pleť

    Autor: profimedia.cz

    Herečka má nádhernou pleť s minimem vrásek. Nezapomíná se o ni pravidelně starat. Nikdy nejde do postele neodlíčená, používá hydratační séra a chrání svůj obličej proti slunečnímu záření kvalitními SPF přípravky. 

  • Hebké ruce

    Autor: profimedia.cz

    Stejně jako se Julia stará o svou pleť, nezapomíná ani na své ruce, protože ty často prozradí skutečný věk. A jaké je její tajemství? Olivový olej! Pravidelně s ním maže nejen ruce, ale i celé tělo a díky této ingredienci je její pokožka krásně hebká a vyživená. 

  • Přirozený make-up

    Autor: profimedia.cz

    Herečka nepatří zrovna mezi ženy, které by svůj obličej zvýrazňovaly výrazným make-upem. Naopak ráda vyzdvihuje přirozenost. Proto ji ani na červeném koberci neuvidíte v křiklavých barvách a výrazném líčení. Ráda podtrhuje své přednosti, těmi jsou jednoznačně její velké plné rty. Co se týče líčení, volí většinou přirozené zemité odstíny.

  • Nezapomíná na své tělo

    Autor: profimedia.cz

    Julia je štíhlá jako proutek. Za to můžou nejen genetika, ale také pravidelný pohyb a proteinová dieta. Jí hodně zeleniny, kuřecího masa, miluje lososa a k snídani si většinou dává domácí granolu s řeckým jogurtem, malinami a borůvkami. Vedle toho také miluje pohyb: čtyřikrát týdně cvičí jógu. To se odráží nejen na jejím těle, ale dostává se díky ní také do psychické pohody.

     

     

     

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.