Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Slavné matky a jejich dcery ve stejném věku: Podívejte se, jak jsou si podobné!

9. května 2021 | 06:00

Říká se, že jablko nepadá daleko od stromu, a při pohledu na některé slavné matky a jejich dcery to opravdu platí! Podívejte se na hollywoodské dámy a jejich dcery ve zhruba stejném věku. To je podoba, co říkáte?

Maminky patří mezi nejdůležitější osoby v našich životech. Často po nich dědíme podobu, ale také vlastnosti, po celý život nám dávají užitečné rady a o jejich rameno se můžeme vždycky opřít. Právě dnes je jejich velký den, kdy bychom jim měly připomenout, jak moc pro nás znamenají. Ale pozor! Sice jim patří druhá květnová neděle, a proto bychom jim v tento den měly udělat radost, ale ujišťovat je o tom, jak moc jsou pro nás důležité, bychom měly mnohem častěji.

Vlastnoruční dárek na Den matek za pár korun! Inspirujte se ve videu:

 

Často vám říká okolí, jak moc jste své mamince podobná? Stejně jsou na tom některé z hollywoodských dcer, které jako by svým slavným matkám z oka vypadly. Při pohledu na Avu Phillipe, dceru Reese Witherspoon, máte pocit, jako byste se dívali na malou kopii její matky. Poslední dobou navíc spolu začaly chodit na společenské akce, a kdekoliv se objeví, tam máte pocit, že se díváte spíš na sestry než na matku s dcerou. Stejně tak si jsou podobné například Vanessa Paradis a její dcera Lily-Rose Depp.

Naopak u některých bychom hledali podobu marně. Například Demi Moore a její dcera Rummer Willis mají stejné maximálně tak havraní vlasy. Jinak Rummer zdědila podobu převážně po svém otci Bruce Willisovi. Prohlédněte si fotogalerii a podívejte se na slavné matky a jejich dcery. Které si jsou nejvíce podobné?

Zobrazit příspěvek na Instagramu

@vanityfair

Příspěvek sdílený Demi Moore (@demimoore),

Autor: Aneta Valešová