Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Bruneta, nebo blondýna? Který odstín sluší slavným kráskám více?

9. listopadu 2019 | 06:00

Změna barvy vlasů nebo jejich střihu je velký krok, který celebrity podstupují celkem často. Většinou kvůli roli nebo zkrátka jenom proto, že se z blondýn touží stát brunetami, nebo naopak. Které proměny slavným kráskám sluší nejvíce a která z nich raději měla zůstat u své původní barvy?

Většině žen dělá problém nechat si zastřihnout konečky, změna barvy nebo střihu je pak naprosto nepředstavitelná. Naopak celebrity se změnou image nemají vůbec žádný problém a některé z nich často volí opravdu radikální proměnu. Některé si chtějí vyzkoušet, jaké to je být sexy blondýnou, jiné zase touží po čokoládově hnědé.

Doslova vlasovým chameleonem je zpěvačka Katy Perry, která na hlavě měla už opravdu ledacos. Změnám se nevyhýbají ani Kim Kardashian, zpěvačka Rihanna a na novou image vsadila také herečka Charlize Theron. Jak se vám jejich proměny líbí?

Pokud po změně toužíte, ale stále jste nenašla odvahu nebo tápete, zda vám daný odstín bude slušet, možná pro vás budou inspirací tyto celebrity. Nahlédněte do fotogalerie:

Autor: Aneta Valešová