Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Tajné rituály krásy podle celebrit: Ptačí trus, džus ve vlasech i pouštění žilou

  • Jaké jsou tajné triky celebrit?
    2. září 2022 | 05:00

    Koupání v mléce s medem, ptačí trus místo pleťové masky, mytí vlasů dešťovou vodou. Tyhle a mnohé další, často bizarní zkrášlující či zdravotní rituály provádějí slavné celebrity, aby byly hezčí a zdravější. Některé tipy jsou pro inspiraci, jiné spíš pro zasmání!

    "Nebyl jediný den v mém životě od mých 19 let, kdy jsem si nestrkala ráno obličej do ledu,“ řekla jednou médiím zářivá rusovlasá megahvězda a jeden z hollywoodských sexsymbolů Rita Hayworth. Ledová tříšť prý její pleti dodávala krásnou jemnost a přirozenou narůžovělou barvu. Když se to vezme kolem a kolem, tento zdravotní rituál byl oproti praktikám některých jiných celebrit dost banální. To Gina Lollobrigida si koupávala nohy v rašelině, kterou jí vozili z Británie. Co všechno jsou slavní lidé schopni udělat pro to, aby byli více fit a vypadali co nejlépe?

  • Nicole Kidman (55): Polévá se džusem

    Autor: profimedia.cz

    Éterická rodačka z havajského Honolulu, bývalka hvězdného Toma Cruise posiluje a zkrášluje své vlasy tím, že si je polévá brusinkovým džusem. Pomáhá to stahovat póry vlasů, uhlazuje je, dodává jim krásný načervenalý nádech. Důležité také je, že jde o dočasný efekt, který může Nicole kdykoli smýt. Pokud jde o zdravotní rituály, Nicole si prý zaplave každé ráno v bazénu. Je součástí každé z jejích nemovitostí.

     

     

     

     

    Video se připravuje ...
    Páry, které se daly dohromady během natáčení • VIDEO: Videohub

  • Victoria Beckham (48): Natírá se ptačím trusem

     

    Autor: profimedia.cz
    Slavná Victoria, ostatně podobně jako Tom Cruise (60), odmítá stárnout a rozhodně se jí to daří. Jak to proboha dělá? Jedním z jejích tajemství je, že si oblíbila velmi zvláštní proceduru, kdy se na obličej nanáší prášek složený z trusu slavíka a dalších přírodních ingrediencí.

     

     

  • Demi Moore (59): Pouští si žilou

    Autor: profimedia.cz

    Nestárnoucí Demi Moore používá pro zlepšení zdraví a kondice speciální lékařské pijavice. V show Davida Lettermana uvedla, že jí to detoxikuje krev a omlazuje ji to. Je pravda, že lékaři tyto pijavice používali po staletí při čištění ran a v rekonstrukční chirurgii. Že by ale zlepšovaly kondici a omlazovaly?

     

     

     

  • Simona Krainová (49): Pije kolagen

    Autor: profimedia.cz

    Naše snad nejkrásnější modelka se o svůj vzhled a zdraví stará vzorně, a je to tedy opravdu vidět, vůbec nestárne. Zdravě jí, sportuje a pečlivě si vybírá kvalitní kosmetiku. A jaký má rituál? Velmi jí pomáhá každodenní pití kolagenového nápoje, ve kterém jsou i vitaminy a minerály. 

     

     

     

     

    Video se připravuje ...
    Slavné české modelky, které dobyly svět • VIDEO: Videohub

  • Dagmar Patrasová (66): Používá slupky i tvaroh

    Autor: profimedia.cz

    Dagmar Patrasová vždycky platila za český sexsymbol a pohledy mužů přitahuje stále. Vedle dobrých genů, jak sama řekla, okoukala dobré triky z rodiny. Na obličej si dává masku z okurkových slupek. Na výživu vlasů zase používá žloutek a nedá dopustit ani na výživu pleti tvarohem a domácím sádlem.

     

     

     

    Video se připravuje ...
    Patrasová a Slováček se loučili se Zagorovou: Vzpomínka na společné řádění • VIDEO: David Turek, Elmer Carvalho

  • Teri Hatcher (57): Drhne se vínem

    Autor: profimedia.cz

    Bond girl z filmu Zítřek nikdy neumírá a hvězda seriálu Zoufalé manželky má zajímavý poznatek. Její pokožka je hladká jako sklo díky vinné sedlině. Cože? Představme si to takto: v drahých letoviscích na Azurovém pobřeží nabízejí speciální proceduru, které se občas říká vínoterapie. Během ní se sedlina z vína vtírá do pokožky. Teri ji používá i doma v Americe jako exfoliant, který jí krásně prokrví kůži.

     

     

     

  • Sigourney Weaver (72): Je posedlá čistým WC

    Autor: profimedia.cz
    Fotomodelka a slavná hollywoodská herečka, která se proslavila mimo jiné jako Ellen Ripley ve Vetřelcích, si každý den před umytím dává vlasovou masku z nejkvalitnějšího olivového oleje. Poté ho smývá klasickou vlasovou kosmetikou. Pokud jde o zdravotní rituály, jsou daleko bizarnější. Má úchylku, že po každém použití toalety musí do sprchy a celá místnost musí být sterilní, ať už jde o „kteroukoli potřebu“. Doma má WC místností několik a kvůli jejich údržbě zaměstnává spoustu personálu.

     

     

  • Zlata Adamovská (63): Maže se sádlem

    Autor: profimedia.cz
    Jedna z nejhezčích českých hereček už od mládí trpí tím, že se u ní objevuje atopický ekzém. Vyzkoušela spoustu věcí a kdejakých krémů, ale nakonec podle vlastních slov vždy skončí u obyčejného sádla. S ním má výborné zkušenosti.

     

     

     

     

     

Autor: sia
Diskuse ke článku
.