Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kosmetické novinky na měsíc září, které vám zpříjemní blížící se podzim

  • ...
    1. září 2022 | 06:00

    Chvíle, na kterou se netěšila většina z nás, pomalu, ale jistě nastává. Léto se s námi loučí, ale náladu si můžete zlepšit nějakou kosmetickou novinkou. Vybraly jsme pro vás skvělé tipy, které se vám budou na nadcházející podzim hodit!

    Po létě je potřeba dát svou pokožku i pleť zase do pohody a my vám přinášíme hned několik šikovných produktů, se kterými bude blížící se podzim hned o něco příjemnější! Tohle je náš výběr kosmetických novinek pro měsíc září, rozhodně se vám bude líbit stejně jako nám!

  • Balzám na rty Prosecco, OSTĒ, 390 Kč, koupíte na www.oste.cz

    Ukažte na ženu, která nemiluje prosecco. Mít ho na rtech navíc po celý den? Tak to je naprostý sen všech milovnic tohoto šumivého vína. Česká veganská značka OSTĒ přišla na trh s lehce třpytivým balzámem na rty s vůní vychlazeného prosecca. Výživné složení v sobě kombinuje bio panenský kokosový olej, bio ricinový olej, rýžový vosk, kyselinu hyaluronovou a silný přírodní antioxidant z hroznů. Příjemná textura pečuje, hydratuje, dodává lesk a chrání rty před nepříznivými vlivy okolního prostředí. Složení obsahuje také stévii, která dodává balzámu sladkou chuť. 

    Osm žhavých kosmetických trendů na podzim? Podívejte se na video:

    Video se připravuje ...
    Osm žhavých kosmetických trendů na podzim • VIDEO: Videohub

  • Objemová tužka na obočí s fibrovlákny Gimme Brow Volumizing Pencil, Benefit Cosmetics, 790 Kč

    Značku Benefit Cosmetics má mnoho lidí spojenou především s úpravou obočí, na kterou ve firmě jsou opravdoví experti. A nyní přicházejí s novinkou – objemovou tužkou Gimme Brow+! A v čem je tak skvělá? Mikrovlákna z bavlněného hedvábí pomáhají vytvořit objem a obočí působí plnějším dojmem, navíc tužka obsahuje pudrové částice, které vytvářejí přirozeně vypadající plnost. Tužka má zabudovaný kartáček. Fakt, že je voděodolná a otěruvzdorná, je už jen příjemným benefitem. Seženete ji ve 12 odstínech, takže si vyberete ten správný odstín právě pro vás. 

  • Harmonizující sprchový a koupelový gel Trnka, Manufaktura, 179 Kč (215 ml), koupíte na www.manufaktura.cz nebo v kamenných prodejnách

    Pečující a hydratační sprchový gel s mandlovým olejem a výtažkem z trnky okouzlí vás, ale i vaše děti. Něžná očista s podmanivou sladce hřejivou vůní s tóny mandlového marcipánu provoní pokožku i celou koupelnu. Pečlivě vyladěné a vysoce přírodní receptury kosmetiky Trnka obsahují v Čechách vyráběný trnkový extrakt, který je bohatý na vitaminy C, A, E, třísloviny, pektin, organické kyseliny a minerální látky. Trnkový extrakt má antioxidační, posilující a zjemňující účinky.

  • Gel na akné Espada Blemish Solution, FOREO, 799 Kč, koupíte na www.notino.cz

    Všechny to známe, pupínky či jiné nedokonalosti se vždy objeví v nejméně vhodnou chvíli. Lokální gel na akné FOREO Espada Blemish Solution se složením nabitým účinnými složkami pomáhá eliminovat projevy problematické pleti, a je tak skutečným SOS pomocníkem, který je vždy připraven zasáhnout. Gel navíc pleť nevysušuje, nedráždí a nezpůsobuje její olupování. Aplikujte ráno i večer na čistou a suchou pleť. Naneste tenkou vrstvu gelu přímo na pupínek a nechte vstřebat. 

  • Bioaktivní sérum s hadím jedem Green Idea, 398 Kč (25 ml), koupíte na ww.drmax.cz

    Intenzivní pleťové sérum nabízí účinnou a efektivní pomoc v péči o zralou pokožku obličeje a dekoltu. Kombinuje dvě různé molekuly kyseliny hyaluronové, syntetický hadí jed a další aktivní látky. Malé molekuly HA pronikají hluboko do podkoží, kde oddalují tvorbu vrásek, naopak velké molekuly působí na povrchu pokožky a napomáhají jejímu vyhlazení. Hadí jed v malých dávkách zabraňuje ochabování pleti, uvolňuje obličejové svaly, a tak efektivně vyhlazuje vrásky jakožto šetrná alternativa botoxových injekcí. Výtažky ze smilu italského přispívají k regeneraci pokožky a syntéze kolagenu. Allantoin pokožku účinně zklidňuje a výtažek z aloe vera dodává potřebnou hydrataci. Výsledkem je regenerovaná, pružná a svěží pleť.

  • Olej pro zvětšení rtů Rodial, 599 Kč (4 ml), koupíte na www.aurio.cz

    Plnější rty bez zásahu estetické kliniky? Proč ne! Vyhlazující olej na rty s kolagenem obsahuje mix přírodních olejů včetně třešňového, jojobového a mandlového. Viditelně rty hydratuje, zvláčňuje a vyplňuje. Veganský kolagen vyhlazuje drobné vrásky a uzamyká ve rtech vlhkost. Výsledkem jsou krásnější a plnější rty s jemně růžovým průzračným leskem.

  • Bio levandulové tonikum Purity Vision, 259 Kč (100 ml), koupíte na www.purityvision.cz

    Pokud jste doposud nepoužívala tonikum, je nejvyšší čas to změnit! Má totiž hned několik skvělých benefitů – šetrně stahuje rozšířené póry, dočišťuje pleť a současně o ni pečuje. Nové bio levandulové tonikum navíc přispívá k přirozené funkci pleti včetně optimální tvorby kožního mazu. Obsažená kyselina hyaluronová pleť zpevňuje, dodává jí pružnost a vyplňuje jemné vrásky. V kombinaci s kyselinou salicylovou pleti navrací rovnováhu, minimalizuje její nedokonalosti. Tonikum zanechává jemnou vůni levandule, která navodí pocit blaženosti. 

     

    Kosmetiku za nejlepší ceny najdete na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.