Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Letní kosmetické novinky, které prostě musíte zkusit! Co nás v redakci nadchlo?

  • Kosmetické novinky, které si nesmíte nechat ujít! Co nás v redakci nadchlo?
    6. června 2019 | 12:00

    V beauty světě se to novinkami jenom hemží a v nepřeberném množství produktů dá občas zabrat najít si svého favorita. My jsme pro vás našly ale několik parádních výrobků, které mají šanci se jím stát. Které kosmetické novinky nás baví tentokrát?

    Antiperspirant s vůní kokosu, objemový pudr na vlasy nebo tělový peeling proti celulitidě – přinášíme vám seznam horkých kosmetických novinek! Která z nich si najde místo právě ve vaší koupelně?

  • Antiperspirant Nourishing Secrets Restoring Ritual, Dove, 79 Kč

    Antiperspirant Nourishing Secrets Restoring Ritual, Dove, 79 Kč
    Autor: archiv firem

    Milujete kokos a všechno, co má s kokosem něco společného? Pak byste si rozhodně měla pořídit nový antiperspirant značky Dove – Nourishing Secrets Restoring Ritual. Nejenže nádherně voní, ale navíc i účinně neutralizuje pachy, chrání proti pocení a zanechává vaše podpaží svěží. 

  • Objemový styling pudr Alcina, 270 Kč

    Objemový styling pudr, Alcina, 270 Kč
    Autor: archiv firem

    Potřebujete rychle zajistit svým vlasům objem? Ten vám vykouzlí nový objemový styling pudr od Alciny, který navíc vaše vlasy zpevní a vlasům dodá strukturu. Ve vlasech není vůbec vidět, a proto ho mohou používat také brunetky. Díky lehkému složení vlasy nezatěžuje, a tak se hodí i pro velmi jemné vlasy. Stačí ho nasypat do suchých vlasů ke kořínkům nebo zapracovat do délek. A objem je na světě!

  • Sprchový gel Take Me To Cuba, Nivea, 79 Kč

    Sprchový gel take me to Cuba, Nivea, 79 Kč
    Autor: archiv firem

    Taky máte doma několik sprchových gelů, které střídáte podle nálady? V koupelně by vám proto rozhodně neměla chybět limitovaná edice sprchových gelů Nivea Take Me To Cuba. Gel je opravdu příjemný a jeho exotická vůně vám na kůži zůstane ještě chvilku po osprchování.

  • Intenzivní omlazující, hydratační a rozjasňující pleťový booster Manufaktura, 590 Kč

    Intenzivní omlazující, hydratační & rozjasňující pleťový booster 10 ml, cena 590 Kč
    Autor: archiv firem

    Novinka od Manufaktury je nabitá vysokým obsahem aktivních látek pro omlazení pleti. Jedná se o velmi lehké sérum bez parfemace, které obsahuje olejový extrakt ze světlice lékařské, plamatky zelné, kozince blanitého a koenzym Q10. Toto složení okamžitě a dlouhodobě redukuje vrásky. Kyselina hyaluronová pak poskytuje pleti okamžitý lifting a zvyšuje její pružnost. 

  • Tělový peeling proti celulitidě Matcha, Urtekram, 185 Kč

    Tělový peeling proti celulitidě Matcha, Urtekram, 185 Kč
    Autor: archiv firem

    Energizující peeling s extrakty z chilli papriček a zeleného japonského čaje matcha hloubkově čistí, odvádí škodlivé látky a navrací zdravý vzhled pokožky. Tělová péče Green Matcha je určena pro všechny typy pokožky a díky hydratačním účinkům aloe vera regeneruje i suchou pokožku. Přiměřené množství stačí nanést na vlhkou pokožku a krouživými pohyby vmasírovat do problémových partií.

  • Pleťový krém Krásná Slovenka, Havlíkova apotéka, 494 Kč (30 ml)

    Pleťový krém Krásná Slovenka, Havlíkova apotéka, 494 Kč (30 ml)
    Autor: archiv firem

    Novinka pro všechny Češky i Slovenky! Tento pleťový krém obsahuje tatranské bylinky, které dodají vaší pleti mladistvý a svěží vzhled. Navíc obsahuje látku Fucoreverse, která má schopnost vyživovat buňky také ve spodní části kůže, vypíná pokožku a urychluje hojení pupínků. Krém vždy nanášejte na vyčištěný obličej, krk a dekolt. První týden stačí jednou denně, druhý až třetí týden dvakrát denně a následně se vraťte k aplikaci jednou denně.

  • Čisticí tyčinka na problematickou pleť Garnier, 135 Kč

    Čisticí tyčinka na problematickou pleť, Garnier, 135 Kč
    Autor: archiv firem

    Peelingová tyčinka proti černým tečkám obsahuje aktivní uhlí přírodního původu a přírodní exfoliační částice. Vždy ji nanášejte na navlhčenou pleť, jemně vmasírujte a opláchněte. Výsledkem pak bude čistá a svěží pleť. Tyčinka je vhodná ke každodennímu použití.

  • Balzám na rty Labellino Pink Watermelon Pomegranate, Labello, 139 Kč

    Balzám na rty Labellino Pink Watermelon Pomegranate, Labello, 139 Kč
    Autor: archiv firem

    Tahle roztomilá věc by ve vaší kabelce neměla rozhodně chybět. Díky skvělému tvaru můžete balzám nanést jedním tahem a vaše rty budou nádherně hebké. A ta vůně a příchuť vás dostanou!

  • Posilující a vyplňující hyaluron-booster na oční okolí Vichy Minéral 89, 430 Kč

    Posilující a vyplňující Hyaluron-Booster na oční okolí, Vichy Minéral 89, 430 Kč
    Autor: archiv firem

    K vyplňujícímu boosteru na pleť Vichy Minéral 89 přibyla novinka, která je tentokrát zaměřená na oční okolí. Minéral 89 Hyaluron-Booster Eyes účinně hydratuje, vyhlazuje a rozjasňuje pleť a jeho minimalistické složení tvoří pouhých dvanáct ingrediencí, a je tak vhodný pro každý typ pleti. 

  • Jemná antistatická mlha pro lesk, hydrataci a ochranu barvy a kvality vlasů Manufaktura, 249 Kč (155 ml)

    Jemná antistatická mlha pro lesk, hydrataci a ochranu barvy a kvality vlasů, Manufaktura, 249 Kč (155 ml)
    Autor: archiv firme

    Život ve městě, smog, prach, UV záření, střídání teplot, používání fénů, kulem a žehliček. Všechny tyto aspekty představují obrovskou zátěž pro naše vlasy. K ochraně jejich kvality a krásy přispěje jemná kouzelná mlha od Manufaktury, která obsahuje přírodní ingredience, které dokážou na vlasech vytvořit ochranný štít. Vedle extraktu z rýže, který poskytuje ochranu před škodlivým UV zářením, obsahuje také extrakt z pšenice, ječmene, mořské řasy a mnoho dalších skvělých látek. Navíc nádherně voní po meruňkách.

Autor: Aneta Valešová
Klíčová slova:  trendy, krása, kosmetika
Diskuse ke článku
.