Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Žhavý trend letošního jara a léta: Šátek ve vlasech! Jak ho nosit?

20. dubna 2019 | 06:00

Dobám, kdy se šátek nosil pouze kolem krku, už dávno odzvonilo. Můžete ho použít jako pásek, uvázat ho jen tak kolem kabelky nebo zápěstí. Největším trendem letošního jara a léta je šátek jako vlasový doplněk. Jak ho správně uvázat?

Díky obyčejnému šátku si můžete během chvilky vykouzlit z jednoduchého účesu módní záležitost. Vybírat můžete z široké palety barev nebo vzorů a můžete stylizovat šátek na mnoho způsobů. Záleží už jen na vás, zda ho omotáte kolem culíku, vysokého drdolu, zapletete ho do vlasů nebo ho jednoduše omotáte kolem hlavy. Všechny varianty budou vypadat skvěle.

Pokud si lámete hlavu s tím, k čemu byste si tento módní doplněk vzala, pak vaše váhání hned zastavíme – hodí se totiž ke všemu. Záleží už jen na vás, zda si ho vezmete k obyčejným džínům a bílému tričku nebo k šatům. Jakýkoliv outfit dokáže hedvábný šátek doplnit a stylově pozvednout. Moc dobře to vědí také celebrity, které si tento módní doplněk oblíbily a nenosí ho pouze na pláž, ale také na společenské akce. Inspirujte se ve fotogalerii!

 

 

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Happy April 1st! #ontheblogtoday we have a few spring hairstyle looks curated by none other than @definedbyashleydyson of @definesalonhair! Visit the post to get hair ideas for that next music festival or spring outing! Link in bio or here: https://bit.ly/2OGibJT . Thanks again for sharing your hair styling tips with us, Ashley! You're awesome! 🙌 📸 . @meaghan_clare_ If you're located near Ellicott City in Maryland, visit @definesalonhair - they do everything first class and know the latest hair trends to transform your look! I recommend them 💯! I typically see Ashley but you can't go wrong with any of them! They are all talented and creative! 💇 . If you visit them, tell them Cynthia of Predupre sent you! Use promo code DEFINE ME to get a free haircut with any specialty color service or $20 off a haircut for new guests! . #ponytailgoals #getdefined #definehair #springhair #hairscarfs #springhairstyle #springhairstyles #maneaddict #dimensionalbrunette #dimensionalcolor #ellicottcity #elicottcityhairhairstylist #ellicottcityhairsalon #dcstyle #dcblogger #baltimoreblogger #bmorecreatives #baltimorestyle #howardcounty #columbiamd #marylandblogger #dmvblogger #dmvbloggers #dcinfluencer #hairscarf #baltimoreinfluencer #marylandsalons #baltimorebesthair

Příspěvek sdílený Cynthia (@predupre),Dub 1, 2019 v 3:33 PDT

 

 

Autor: Aneta Valešová