Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

7 beauty triků, díky kterým jsou Francouzky neodolatelné! Zkuste to jako ony

  • ...
    20. června 2021 | 06:00

    Po celém světě najdeme nádherné ženy, Francouzky mají v sobě ale přece jen něco, co je dělá neodolatelnými. Řídí se totiž několika jednoduchými beauty triky, nepřehánějí to s líčením a zbytečně nekombinují, a proto vypadají skvěle jak ve dvaceti, tak v padesáti. Jaké je jejich tajemství?

    Francouzky nezkouší každý trend a nechtějí za každou cenu vypadat dokonale. Ví, že méně je mnohem více, a často si tak vystačí pouze s červenou rtěnkou, která je pro ně nepostradatelným beauty produktem. Které další návyky je dělají tak très chic v každém věku?

  • Stop konturování

    ...
    Autor: istock.com

    To, co je v ostatních zemích poslední dobou fenoménem, je pro francouzské ženy tabu. Konturování nemají v oblibě, protože zakrývá přirozené rysy obličeje, a navíc občas vypadá nepřirozeně. Pomocí make-upu proto jen zakrývají drobné nedokonalosti a svěží nádech vykouzlí tvářenkou nebo jemným rozjasňovačem.

    Záchranné beauty triky: Jak si poradit v situacích, kdy není po ruce kosmetika?

    Video se připravuje ...
    Záchranné beauty triky: Jak si poradit v situacích, kdy není po ruce kosmetika? • VIDEO: Facebook

  • Červená rtěnka je základ

    ...
    Autor: istock.com

    Bez červené rtěnky by to nebyla ta pravá Francouzka! Nezáleží na tom, jaký máte styl, co ráda nosíte, jestli si červenou rtěnku vezmete k roztrhaným džínám nebo společenským šatům. V jakémkoliv případě pozvedne jakýkoliv vzhled a budete díky ní vypadat neodolatelně. Stejně jako Francouzky! Další výrazný make-up už pak není potřeba.

  • Nepoužívají mnoho kosmetických produktů

    ...
    Autor: istock.com

    Máte ve svých kosmetických taštičkách hromadu výrobků? Tak to se francouzským ženám nemůže nikdy stát. O svůj vzhled pečují rády, ale vystačí si pouze s pár oblíbenými produkty, které pak používají klidně celý život. K základní výbavě jejich kosmetických taštiček patří lehký pudr, rozjasňovač, tvářenka, řasenka, oční linky a dvě rtěnky.

  • Pravidelně si nechávají zastřihávat vlasy

    ...
    Autor: istock.com

    Skoro každá má nádherné a zdravé vlasy. Čím to je? Je to více než jednoduché – své kadeře si nechávají pravidelně v salonu zastřihávat. Také na nich neuvidíte složité zafixované účesy, potrpí si na jednoduchost a nedbalou eleganci. Nejraději mají rozpuštěné a přirozeně zvlněné vlasy nebo ledabylé copy a drdoly.

  • Milují své nedostatky

    ...
    Autor: istock.com

    Zatímco v jiných zemích mají ženy pocit, že potřebují vypadat za každou cenu dokonale, volí přemrštěný make-up, umělé řasy a nehty a často vyhledávají pomoc plastických chirurgů, Francouzky preferují přirozenost, a to i přes všechny své nedostatky. Naučily se přijímat samy sebe přesně takové, jaké jsou, a díky tomu jsou jedinečné a vždy okouzlující.

  • Vždy dokonale voní

    ...
    Autor: istock.com

    Luxusní parfém je pro ně samozřejmostí a neschovávají si ho na významné příležitosti. Krásná vůně je jejich součástí a bez ní by neodešly z domu. Nebojí se investovat do koncentrovaných parfémů, u kterých stačí pouze kapka a vydrží vonět celý den. Rády používají také vůně do vlasů.

  • Jednoduchá manikúra

    Lak na nehty
    Autor: iStock

    Ani v péči o nehty nečekejte žádnou divočinu. Francouzky si rozhodně nepotrpí na dlouhé přeumělkované nehty, neonové nebo třpytivé barvy ani na francouzskou manikúru. Jejich styl je i v tomto případě jednoduchý a nejčastěji volí červené nebo bezbarvé laky na nehty.

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.