Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Slavné krásky a jejich beauty vychytávky: Na drahou kosmetiku zapomeňte!

  • ...
    10. ledna 2021 | 06:00

    Hollywoodské krásky musí vypadat za každou cenu dokonale. Hladká pleť bez chybičky, lesklé zdravé vlasy. Každá z nás by si alespoň na jeden den přála být v jejich kůži a nechat se hýčkat profíky, kteří se o jejich krásu starají. Pravdou ale je, že za vším nemusí stát vždycky jen drahá kosmetika, ale klidně to mohou být obyčejné produkty, které najdete běžně v kuchyni. Jaké jsou beauty triky celebrit?

    Toužíte mít vlasy jako Blake Lively nebo Adriana Lima? A co takhle dokonalou pleť, jakou mají Emma Stone nebo Victoria Beckham? Nic není nemožné! Nemusíte se bát, tyhle vychytávky celebrit vám peněženku nezruinují! Jak se o sebe starají slavné krásky?

  • Hladké ruce podle Julie Roberts (51)

    Julia Roberts
    Autor: profimedia.cz

    Tahle kráska zastavila čas! Ve svých jednapadesáti vypadá skvěle a jen těžko byste jí hádali tento věk. Moc dobře si uvědomuje, že nestačí starat se pouze o pleť, ale že si zvláštní péči zaslouží také ruce, které často skutečný věk prozradí. Proto je neustále udržuje hydratované, aby její kůže vypadala mladší. A co používá místo klasických krémů? Olivový olej!

  • Zdravé vlasy podle Mirandy Kerr (35)

    Miranda Kerr
    Autor: profimedia.cz

    Občas naše vlasy dostávají pořádně zabrat. Jsou suché, lámou se a chybí jim život. Australská topmodelka ví, jak s tímto problémem zatočit pomocí kokosového oleje a jablečného octa. Stačí smíchat dvě polévkové lžíce oleje a jednu octa. Vytvoříte tak směs, kterou na vlasy nanesete těsně před tím, než při mytí vlasů použijete kondicionér. Masku necháte působit tři až pět minut. Výsledkem pak budou hydratované a lesklé vlasy.

  • Rty k zulíbání podle Priyanky Chopry (36)

    Priyanka Chopra
    Autor: profimedia.cz

    Priyanka pochází z Indie, a často proto dává přednost přírodním produktům. Jejím trikem, jak dosáhnout hebkých rtů vybízejících k polibku, je scrub (jemný peeling). Jak na něj? Stačí, když smícháte špetku mořské soli, dvě až tři kapky 100% glycerinu a pár kapek růžové vody. Vaše rty pak budou krásně hydratované a hebké. 

  • Tělový peeling podle Cate Blanchett (49)

    Cate Blanchett
    Autor: profimedia.cz

    Každá z nás by si alespoň jednou týdně měla dopřát tělový peeling, který nás zbaví odumřelých kožních buněk. Nechte se inspirovat herečkou Cate Blanchett a vyrobte si svůj vlastní! Co k tomu budete potřebovat? Smíchejte olivový nebo makadamiový olej se šťávou z grapefruitů a přidejte mořskou sůl. Vaše pokožka bude jemná a hladká na dotek. 

  • Maska na vlasy podle Blake Lively (31)

    Blake Lively
    Autor: profimedia.cz

    Herečka Blake Lively je pověstná svými nádhernými vlasy a její plážové vlny by chtěla mít snad každá z nás! Její maminka ji kdysi naučila používat jednoduchou masku z ingredience, kterou máte v ledničce i vy! Stačit vám tedy bude obyčejná majonéza, tu nanesete na sušší konce, poté opláchnete běžným šamponem. Vyhnete se tak vysušeným konečkům. 

  • Dokonalá pleť podle Emmy Stone (30)

    Emma Stone
    Autor: profimedia.cz

    Herečka se zmínila, že má opravdu citlivou pleť a většina krémů a sér jí vyvolává alergickou reakci. Místo toho používá hroznový olej, který její pleti dělá dobře. Pokud vás trápí stejný problém, stačí, když olej na pleť nanesete každý večer před spaním. 

  • Pleť bez vrásek podle Victorie Beckham (44)

    Victoria Beckham
    Autor: profimedia.cz

    Victoria je považována ze módní ikonu a péče o zevnějšek je pro ni samozřejmostí. Všimla jste si, že její tvář nehyzdí téměř žádné vrásky? Tajemstvím její perfektní pleti je avokádovo-meruňková maska, kterou si každý večer aplikuje před spaním. Rozmixujte avokádo spolu s čerstvými meruňkami a tuto masku nechte na tváři působit deset až patnáct minut. Obě potraviny obsahují antioxidanty, a výsledkem tak bude rozzářená pleť.

  • Bojujte proti akné jako Kendall Jenner (23)

    Kendall Jenner
    Autor: profimedia.cz

    Ačkoliv je Kendall nejlépe placenou modelkou současnosti, i ji občas trápí problémy s pletí stejně jako každou z nás. O svých problémech s akné ale Kendall veřejně mluví, a přestože se na sociálních sítích setkala s kritikou, nechávají ji tyto reakce chladnou. Na tyto potíže zabírá jeden její tajný trik! Smíchá půl čajové lžičky šťávy z citronu, půl lžičky jedlé sody a jednu lžičku medu. Tuto směs nanese na pupínky a nechá přes noc působit.

  • Lesklé vlasy podle Adriany Limy (37)

    Adriana Lima
    Autor: profimedia.cz

    Lesklé a hedvábné vlasy chce každá z nás a díky beauty triku topmodelky Adriany Limy je mít můžete! Smíchejte jedno avokádo s kondicionérem, který běžně používáte. Naneste směs na vlasy a nechte masku působit třicet až pětačtyřicet minut. Dopřejte si tuto výživu alespoň jednou týdně. Jedině tak docílíte hebkých a lesklých vlasů. 

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.