Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kosmetické novinky na duben, které rozhodně musíte vyzkoušet!

  • ...
    2. dubna 2019 | 06:00

    Nová micelární voda, čisticí mlha na vlasy nebo dvoufázové sérum na pigmentové skvrny? To jsou novinky z beauty světa, které rozhodně musíte vyzkoušet! Přinášíme vám přehled těch nejlepších!

    Stejně jako se mění trendy v módě, tak také kosmetický trh nabízí každý měsíc žhavé beauty novinky. Které stojí tento měsíc za vyzkoušení? Čtěte dál!

  • Remodelační denní krém DermAbsolu, Avène, 899 Kč (40 ml)

    Remodelační denní krém DermAbsolu, Avène, 899 Kč (40 ml)
    Autor: archiv firem

    Novinka značky Avène bojuje s povadlou pletí, se ztrátou hutnosti a bojuje i proti viditelným vráskám. Obsahuje vanilkové polyfenoly, které podporují tvorbu kyseliny hyaluronové a obnovují hutnost pleti. Dále obsahuje sytenol, který obnovuje strukturu buněk a navrací pleti objem, a glykoleol, který intenzivně vyživuje pleť. Vaše pokožka bude díky tomuto složení pevnější, jemnější, rozjasněná a plná vitality.

  • Micelární voda CITYLIFE DETOX 3v1, Astrid, 119 Kč

    Micelární voda CITYLIFE DETOX 3v1, Astrid, 119 Kč (
    Autor: archiv firem

    Micelární voda pro normální až mastnou pleť obsahuje aktivní uhlí, které
    pomáhá hloubkově čistit, detoxikovat a omlazovat pleť. Účinně odstraňuje nečistoty a make-up a poradí si i s voděodolným make-upem. Složení obohacené o hydratační komplex Hydro Active pomáhá pleti udržet přirozenou úroveň hydratace a zanechává ji dokonale čistou, svěží a zářivou.

  • Weleda Skinfood, 249 Kč (75 ml)

    Weleda Skinfood, 249 Kč (75 ml)
    Autor: archiv firem

    Krém chrání zejména pokožku suchou a hrubou. Výtažky z violky trojbarevné, heřmánkových a měsíčkových květů mají zklidňující účinky a pokožku krásně zjemňují. Výrobek můžete použít jako denní i noční krém nebo krém na ruce. Zlepšuje hydrataci pokožky, zpevňuje ji a dodává regeneraci kožním buňkám.

  • Antipigmentové duální sérum Eucerin, 975 Kč (30 ml)

    Anti-Pigment duální sérum, Eucerin, 975 Kč (30 ml)
    Autor: archiv firem

    Pokud vás trápí pigmentové skvrny, tohle je ten pravý přípravek pro vás. Nové sérum s dvojitým účinkem obsahuje látku thiamidol a koncentrovanou kyselinu hyaluronovou, která sjednotí tón a dodá pleti zářivý vzhled. Umí si poradit s tmavými skvrnami a brání jejich opakovanému výskytu. Zároveň obnovuje vzhled pokožky.

  • Čisticí mlha na vlasy Klorane, 345 Kč (100 ml)

    Čisticí mlha na vlasy, Klorane, 345 Kč (100 ml)
    Autor: archiv firem

    Vlivem vnějších faktorů dostávají naše vlasy zabrat, a proto je potřeba dopřát jim nutnou péči. Čisticí mlha s mátou vodní Klorane je určena pro vlasy, které jsou vystaveny znečišťujícímu ovzduší, a neutralizuje pachy ve vlasech. Vlasy jsou po užití mlhy svěží, čisté a provoněné. Stačí sprej nastříkat do vlasů kdykoliv během dne. Není potřeba oplachovat.

  • Perleťový sprchový gel s yuzu a grapefruitem Sothys, 580 Kč (200 ml)

    Perleťový sprchový gel yuzu – grapefruit, Sothys, 580 Kč (200 ml)
    Autor: archiv firem

    Připravte se na jaro a nadcházející léto novým sprchovým gelem Sothys. Tento jemný perleťový sprchový gel zahaluje pokožku do závoje jemné citrusové vůně yuzu a grapefruitu. Tyto klíčové výtažky mají nejen povzbuzující a osvěžující vlastnosti, ale také antioxidační a hydratační účinky. A vůni si navíc zamilujete!

  • Šampon pro zesvětlené a blond vlasy Blond Absolu, Kérastase, 570 Kč (250 ml)

    Šampon pro zesvětlené a blond vlasy Blond Absolu, Kérastase, 570 Kč (250 ml)
    Autor: archiv firem

    Každá blondýnka moc dobře ví, jaké to je bojovat se žlutými odstíny. Proto přišla značka Kérastase s novinkou Blond Absolu, která vedle ultrakoncentrované kyseliny hyaluronové, která vyplňuje a regeneruje trhliny vlasového vlákna zevnitř, obsahuje také výtažek z květu edelweiss chránící vlasové vlákno před každodenním poškozením. Šampon neutralizuje žluté podtóny, zachovává studené odstíny blond a dodává lesk. Zároveň vlasy chrání před denní oxidací a znečištěním a obnovuje jas barev.

     

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.