Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Tyto slavné ženy mají plastiku a nestydí se za ni! Co si nechaly vylepšit?

  • Tyto celebrity mají plastiku a nestydí se za ni! Co si nechaly vylepšit?
    16. března 2019 | 06:00

    Celebrity zpravidla nemluví o svých návštěvách plastických chirurgů a často tvrdí, že je jejich krása výsledkem zdravého životního stylu. Některé z nich se ale nebály jít s pravdou ven a přiznat světu, že za jejich skvělým vzhledem stojí dobře odvedená práce plastických chirurgů. Které slavné krásky si nechaly svůj vzhled vylepšit a jsou na to hrdé?

    V dnešní době možností si můžete změnit, cokoliv vás napadne. Nelíbí se vám váš nos, máte úzké rty nebo malá prsa? Nic, co by šikovný plastický chirurg nedokázal změnit. Moc dobře si to uvědomují také slavné krásky, které jejich služeb často využívají. A nebojí se to přiznat. Které to jsou?

  • Britney Spears (37)

    Britney Spears
    Autor: profimedia.cz

    Princezna popu patřila v době své největší slávy mezi nejhezčí zpěvačky, ale těžké období plné alkoholu se na její kráse podepsalo. Vedle botoxu a jiných liftingových zákroků si Britney nechala vylepšit nos, ale také rty. Se svou proměnou je spokojená, a dokonce prohlásila, že zvětšení rtů byla zábava. 

  • Victoria Beckham (44)

    Victoria Beckham
    Autor: profimedia.cz

    Návrhářka a módní ikona si před lety nechala udělat umělé poprsí, a to rovnou z jedniček na čtyřky. Po nějaké době se jí ale nová prsa přestala líbit, a tak si je nechala zase zmenšit. Po narození dcery Harper si ale nechala implantáty odstranit úplně. Později přiznala, že svého rozhodnutí podstoupit zvětšení prsou vždycky litovala.

  • Cher (72)

    Cher
    Autor: profimedia.cz

    "Královna plastik", jak by se mohlo slavné zpěvačce a herečce přezdívat, se nikdy netajila s tím, že podstoupila několik desítek plastických operací. Dokonce přiznala, že jich podstoupila tolik, že už si nepamatuje jejich přesný počet. Vedle plastiky nosu, kterou podstoupila několikrát, má plastiku víček, váčků pod očima, liposukci stehen, břicha a boků a pravidelně podstupuje botox a jiné liftingové zákroky.

  • Kaley Cuoco (33)

    Kaley Cuoco
    Autor: profimedia.cz

    Americká herečka v osmnácti letech podstoupila zvětšení prsou a dle jejích slov to bylo nejlepší rozhodnutí, které mohla udělat. "Chtěla jsem to. A neudělala jsem to kvůli muži nebo někomu jinému. Udělala jsem to pro sebe. Pokud něco takového plánujete a víte, že se potom budete cítit dobře, jděte do toho,“ sdělila v rozhovoru pro magazín Women ́s Health. Vedle prsou si nechala upravit také nos.

  • Tyra Banks (45)

    Tyra Banks
    Autor: profimedia.cz

    Ve své knize Tyra Banks přiznala, že podstoupila plastiku nosu. Ale nikdy toho nelitovala a díky ní se možná stala tak uznávanou modelkou. Vedle toho svůj vzhled často vylepšuje různými parukami, které střídá podle nálady, ale ani k tomuto "vylepšováku" nemá problém se přiznat.

  • Courteney Cox (54)

    Courtney Cox
    Autor: profimedia.cz

    Hvězda seriálu Přátelé si nechala do obličeje napíchat botox, se kterým to ale trochu přehnala. Svého rozhodnutí velice litovala. Komentář od její blízké kamarádky, která se při pohledu na její obličej zhrozila, herečku vrátil zpátky na zem. Rozhodla se proto všechny výplně obličeje si nechat odstranit.

  • Iggy Azaela (28)

    Iggy Azaela
    Autor: profimedia.cz

    Teprve osmadvacetiletá zpěvačka propadla plastickým operacím. Ve svém nízkém věku si nechala zvětšit poprsí, zúžit bradu a zmenšit nos. Na rozdíl od jiných kolegyň se ale svým zkrášlováním netají. "Nemyslím si, že byste se měli stydět, pokud jste provedli nějakou změnu svého zevnějšku – což je důvod, proč jsem o těchto změnách vždy hovořila," řekla rapperka.

  • Khloé Kardashian (34)

    Khloe Kardashian
    Autor: profimedia.cz

    Při pohledu na fotky před a po jedné z klanu Kardashianek je jasné, že s plastickými operacemi nemá zrovna problém. Nechala si upravit rty, ze kterých měla dlouho komplexy. Po prvním zákroku jí změna nepřišla moc výrazná, a tak zákrok podstoupila ještě jednou. Údajně si nechala vyplnit také zadek. 

  • Nicole Kidman (51)

    Nicole Kidman
    Autor: profimedia.cz

    Nicole Kidman si tak moc přála zastavit čas a nezestárnout, že to jednu dobu s botoxem, ke kterému se dobrovolně přiznala, už opravdu přeháněla. Několik let ho už údajně ale nepoužívá a díky tomu může zase opět ovládat své mimické svaly.

  • Jennifer Aniston (50)

    Jennifer Aniston
    Autor: profimedia.cz

    Oblíbená americká herečka je vzorem pro mnoho žen, které by v padesáti chtěly vypadat stejně dokonale jako ona. Také Jennifer ale podstoupila menší úpravu svého vzhledu, a to konkrétně operaci nosu. Její stará kamarádka Nancy Balbirer kdysi navíc uvedla, že Jennifer v minulosti podstoupila liposukci. To se však nikdy nepotvrdilo, a jelikož víme, že Jennifer na sobě dost maká, moc tomu ani nevěříme.

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.