Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Přešlapy plastických chirurgů: Tyto operace se opravdu nepovedly

4. října 2020 | 06:00

Nespokojenost s tím, jak vypadáme, je do určité míry vlastní všem. Jsou ale lidé, kteří se z tohoto důvodu rozhodnou svěřit se do rukou plastickým chirurgům. A ti, bohužel, vždy neodvedou takovou práci, jakou byste čekali. Nebo prostě ochotně splní každou šílenost, kterou si klient či klientka vymyslí.

Vzpomeňme si například na známou Donatellu Versace. Její touha vypadat mladě udělala z jejího obličeje v lepším případě parodii sebe sama. V tom horším se většině lidí při pohledu na její odulé rty a divný výraz ve tváři hrnou slzy do očí. Jednak lítostí nad vizáží nebohé dámy, jednak kvůli neodbytnému pocitu, že takhle oteklá pusa a oči musí proboha strašně bolet, nebo ne?

Donatella ovšem oproti lidem z naší galerie dopadla ještě dobře. Bez legrace – tito lidé opravdu vypadají jako alergici na včelí bodnutí, kteří právě obdrželi sérii žihadel do úst a tváří. Nebo poslové z budoucnosti, jejíž inženýři sice dovedou poměrně dobře napodobit lidskou tvář, k životu to má ale asi stejně tak daleko jako umělá maketa žraloka ve filmu Čelisti. Děsí ovšem úplně stejně.

Tito lidé ovšem působí ještě jakž takž souměrně. Nejhůř dopadli ti, jejichž plastičtí chirurgové nezvládli ani základní symetrii, a tak ze svých klientů udělali opravdová monstra, za jejichž stvoření by se nemusel stydět ani šílený vědec Frankenstein.

Všechno uvidíte v následující galerii:

Autor: red
Video se připravuje ...