Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Jarní kosmetické novinky, které si nesmíte nechat ujít

  • ...
    12. března 2019 | 06:00

    Jaro pomalu, ale jistě klepe na dveře a s ním přicházejí také novinky z beauty světa, které vás probudí ze zimního spánku a navnadí vás na nadcházející jarní dny. Které kosmetické produkty byste měla rozhodně vyzkoušet?

    S příchodem jara odhazujeme svršky a zimní oblečení pomalu mizí z našich skříní. A stejnou inventuru bychom měly udělat také ve svých kosmetických taštičkách. Připravily jsme pro vás seznam kosmetických novinek, které budete rozhodně potřebovat!

  • Hydratační krém na ruce s výtažky z rebarbory a divoké třešně Manufaktura, 149 Kč

    Hydratační krém na ruce s výtažky z rebarbory a divoké třešně, Manufaktura, 149 Kč
    Autor: archiv firem

    Ruce potřebují stejnou péči jako vaše pleť na obličeji, a proto byste jim měla dopřát jen to nejlepší. Vyzkoušet můžete limitovanou edici od Manufaktury, která vás vedle omamné vůně dostane svým složením. Krém je plný hydratačních a regeneračních přírodních zázraků. Obsahuje výtažky z rebarbory a divoké třešně, mandlový a makadamiový olej, bambucké máslo a mnoho dalšího. Vaše ruce krásně zjemní a ochrání před nepříznivými vlivy. A ta vůně!

  • Sérum UV Control N°1, Alcina, 550 Kč

    UV Control sérum N°1, Alcina, 550 Kč
    Autor: archiv firem

    Není žádnou novinkou, že svou pleť musíme před sluníčkem chránit. A jelikož se slunce o slovo hlásí čím dál tím více, je na čase sáhnout po kvalitním přípravku, který naši pleť "zabalí". Nové sérum od Alciny obsahuje ochranný faktor 25 a koenzym Q10, díky kterému chrání pleť před pigmentovými skvrnami a vráskami. Pleti dodá po zimě energii. Sérum je určeno pro každodenní péči pro všechny typy pleti a můžete ho použít pod jakýkoliv make-up.

  • Sprchový gel Dove Indulging Ritual, 79 Kč

    Sprchový gel Dove Indulging Ritual, 79 Kč
    Autor: archiv firem

    Taky máte doma několik sprchových gelů a střídáte je podle nálady? Chybět by vám neměla novinka od Dove. Sprchový gel Indulging Ritual je inspirován drsným severem, obsahuje ovesné mléko a med. Obě ingredience mají pozitivní vliv na citlivou pokožku.

  • Bio švestkový olej Saloos, 209 Kč

    Bio Švestkový olej Saloos, 209 Kč
    Autor: archiv firem

    Švestkový olej Saloos je lisovaný zastudena, a tak je ještě silnější, co se ochrany kůže týče, než například arganový olej. Je plný výživných omega-3 mastných kyselin a vitaminů A e E, které pomáhají hydratovat suchou pokožku, vlasy i nehty. Zároveň má protizánětlivé vlastnosti, které si poradí s podrážděnou pletí, ale i kruhy pod očima a vráskami. Je vhodný pro problematickou pleť a pomůže i při ekzému. Kapku můžete použít do svého běžného krému.

  • Matná tekutá rtěnka L'Oréal Paris Rouge Signature, 299 Kč

    Matná tekutá rtěnka L'Oréal Paris Rouge Signature, 299 Kč
    Autor: archiv firem

    Toužíte po rtěnce, která vám na rtech vydrží a nebude se nikde obtiskovat? Vyzkoušejte novinku od L´Oréal Paris Rouge Signature. Rtěnka v sobě ukrývá bohaté pigmenty, které jsou ale tak lehké, že ani neucítíte, že nějakou rtěnku máte. Díky složení na bázi vody a oleje zanechá na vašich rtech tenký film, vaše rty budou svobodně dýchat a nebudou vysušené. Vybrat si můžete z devíti odstínů.

  • Krém Therapy, Essenté, 590 Kč

    Therapy krém Essenté, 590 Kč
    Autor: archiv firem

    Tento noční krém obsahuje speciální lamelární vodní gel, díky kterému se AHA kyseliny uvolňují do pokožky postupně po dobu deseti hodin. Další důležitou složkou krému je kyselina hyaluronová zajišťující intenzivní hydrataci. Díky svému unikátnímu složení krém Therapy intenzivně obnovuje strukturu pokožky a okamžitě ji vyhlazuje, vypíná, barevně sjednocuje, redukuje vrásky a viditelně pokožku rozjasňuje. Je vhodný pro všechny typy pleti.

  • Dvoufázový olejový elixír Nivea Hyaluron Cellular Filler, 469 Kč

    Dvoufázový olejový elixír Nivea Hyaluron Cellular Filler, 469 Kč
    Autor: archiv firem

    Elixír mládí sice ještě nikdo nevynalezl, olejový životabudič pro vaši pleť ale ano. Nivea přichází s novinkou Hyaluron Cellular Filler. Obsahuje učinné látky, které aktivují pleťové buňky k tomu, aby dokázaly produkovat vlastní kyselinu hyaluronovou, kolagen i elastin. Vaše pleť tak bude svěží, pružná a zářivá. Pro ještě lepší výsledky aplikujte sérum pod denní i noční krém.

  • Balzám na rty se slaným karamelem Cocoes, 270 Kč

    Balzám na rty Sweet Care slaný karamel, Cocoes, 270 Kč
    Autor: archiv firem

    Milujete slaný karamel? Pak si musíte pořídit novinku české kosmetické značky Cocoes, která na trh přichází s balzámem na rty s příchutí slaného karamelu. Díky přírodním olejům doplněným rýžovým voskem budou vaše rty chráněny před nepříznivými vlivy a budou hebké nejen na dotek! Pokud by pro vás byla tato příchuť příliš sladká, můžete zkusit také variantu Natural.

  • Textilní maska Garnier FRESH-MIX, 79 Kč

    Textilní maska Garnier FRESH-MIX, 79 Kč
    Autor: archiv firem

    Maska se skládá ze dvou částí, a to séra a suché tkaniny, kterou přeložíte smícháte se sérem a masku přiložíte na obličej. Necháte ji působit patnáct minut a poté z obličeje sundáte. Vitamin C bojuje proti tmavým skvrnám a sjednocuje tón pleti. 

     

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.