Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Letos jim bude 50! Kdo se změnil k nepoznání a kdo vypadá líp než zamlada?

11. ledna 2019 | 06:00

Rok 2019 bude velkolepý. Mnoho celebrit totiž oslaví kulatiny. Kdo se skoro nezměnil a koho byste nepoznali? Podívejte se na 10 žen a 10 mužů, kteří letos oslaví padesátku.

Mohlo by se zdát, že jediná spravedlnost na světě je to, že čas ubíhá všem stejně. Zkrátka všichni musíme zestárnout. U některých celebrit nám ale připadá, že našly elixír na věčné mládí. 

Jennifer AnistonCatherine Zeta-Jones, Anne Heche, Jennifer Lopez, Gerard Butler, Christian Slater nebo Jason Priestley – těmto celebritám byste padesát rozhodně netipovali! Vypadají skvěle, troufáme si říct, že snad ještě líp než zamlada.

Naopak jsou tu i tací, kterým byste řekli hned o deset let víc, a vlastně byste je ani nepoznali. Změnili se totiž k nepoznání. Matthew Perry, kterého jistě všichni známe ze seriálu Přátelé, na tom není tak dobře jako Jennifer Aniston. Už to není ten charizmatický Chandler. Jeho vzhled bohužel dost ovlivnila závislost na lécích a alkoholu, ze které se naštěstí vyléčil.

Nepoznali byste ani herečku Eriku Eleniak, hvězdu z Pobřežní hlídky. Po natočení seriálu se objevila na několika veřejných událostech a zahrála si pár vedlejších rolí. Už ale nevypadá jako sexy dračice – spíš jako usedlá paní, přestože vdaná byla pouhé 2 roky. Podívejte se, kdo letos slaví padesátku a jak se každý z nich změnil za více než 10 let:

Autor: Markéta Luštincová