Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Pihy jsou sexy! Začněte je ukazovat jako tyto slavné krásky

2. března 2019 | 06:00

Snažíte se své pihy zamaskovat pomocí make-upu? Velká chyba! Odjakživa totiž působily sexy a některým lidem připadají velmi roztomilé. Pokud o nich neustále pochybujete, podívejte se na slavné herečky, zpěvačky nebo modelky, které je s hrdostí vystavují. A že je na co koukat!


Jedni své pihy nenávidí, druzí je milují. Přitom se našla období, kdy si pihy a mateřská znaménka lidé dokreslovali, protože byly symbolem dokonalého vzhledu. V padesátých letech vstoupily do módy spolu s mladistvým a opáleným vzhledem a hrdě je ukazovala například modelka Twiggy. Následně bylo trendy pihy zakrývat silným make-upem.

Čím dál více se do popředí zase staví přirozenost, což si uvědomují i slavné krásky, které většinu času musí vypadat dokonale, a často tak svou přirozenou krásu schovávají za silnou vrstvou make-upu. Ve volných chvílích se ale nebojí ukázat svou pravou tvář celému světu, a to i s nedokonalostmi, za které se však nestydí. 

 

Pokud stále pochybujete, podívejte se do fotogalerie na slavné krásky, které vás přesvědčí o tom, že pihy jsou opravdu roztomilé:

Autor: Aneta Valešová