Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Trendy nehty letošního roku: Jednoduchost i divoké zvířecí vzory

Fotografie
29. ledna 2019 | 06:00

Trendy se neustále mění a jinak tomu není ani v nehtovém designu. S jakou manikúrou letos nešlápnete rozhodně vedle? Inspirujte se v naší fotogalerii!

Pastelové barvy

Barvou letošního roku je Living Coral, tedy korálová, takže pokud se rozhodnete právě pro tuto barvu, nešlápnete vedle. Vedle této barvy budou letos v kurzu pastelové a tělové odstíny. Přizdobit je můžete jemnými kamínky a nálepkami a bát se nemusíte ani geometrických vzorů. Pokud nejste fanynka žádného zdobení, zvolte si pouze jednu barvu nehtů

Květinový vzor

Na své si přijdou také romantické duše. Letos pofrčí květinový vzor! Pokud patříte mezi ty zručnější, můžete si je na nehty sama nakreslit, pokud ne, použijte vesele nálepky nebo razítka. Fantazii se meze nekladou!

Lesk a třpyt

Nebojte se zazářit! Ať už zvolíte jemné třpytky nebo metalické odlesky, hlavní je, že budou vaše nehty nepřehlédnutelné. Nebojte se proto experimentovat a klidně zvolte hned několik možných variant. 

Podívejte se v naší fotogalerii na nejhezčí manikúry roku 2019. Vyberete si?

Zvířecí vzory

Nejenže se zvířecí vzory nosí na kouscích oblečení, trendy budou také na nehtech. Ať už zvolíte hadí, leopardí nebo například tygří vzor, budete za hvězdu. Vzory můžete vybírat v různých nálepkách na nehty, které se snadno aplikují a na nehtech hezky drží!

Autor: Aneta Valešová