Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Tihle krasavci vás letos přinutí jít do kina! Který film si nesmíte nechat ujít?

  • Tihle samci vás letos přinutí jít do kina! Jaký film si nesmíte nechat ujít?
    21. ledna 2019 | 06:00

    Jsme sice na začátku roku, ale už teď se můžeme podívat na to, na jaké filmové novinky se letos můžeme těšit. A že bude z čeho vybírat! Navíc každé ženské srdce rozhodně zaplesá, protože ve filmových novinkách se to bude hollywoodskými krasavci jenom hemžit! Na koho vyrazit v tomto roce do kina?

    Máte svého filmového oblíbence, na kterého musíte jít za každou cenu do kina? Věřte nám, že my také! Připravily jsme pro vás přehled největších krasavců Hollywoodu, kteří se letos objeví na filmových plátnech. Už se také těšíte?

  • John Wick 3

    Keanu Reeves
    Autor: profimedia.cz

    Letos se můžeme těšit na třetí díl akční série John Wick s Keanu Reevesem v hlavní roli. Na hlavního hrdinu je vypsána odměna sedm milionů, a po krku mu tak půjdou všichni zabijáci světa. Vedle sympaťáka Keana si zde zahraje nestárnoucí Halle Berry. Snímek bude mít v Česku premiéru 16. května. 

  • Once Upon a Time in Hollywood

    ...
    Autor: profimedia.cz

    V novém filmu režiséra Quentina Tarantina se můžete těšit hned na dva neodolatelné hollywoodské krasavce, a to na Leonarda DiCapria a Brada Pitta. Jedná se o první Tarantinův film, který je založen na skutečném příběhu, a vedle těchto dvou krasavců se to v něm známými jmény jenom hemží. Těšit se můžete například na Margot Robbie, Al Pacina, Kurta Russella, Lenu Dunham a mnoho dalších. Podle Leonarda DiCapria jde o nejlepší scénář, který kdy Tarantino napsal. Na film se můžete vypravit už letos v srpnu.

  • Aladin

    Will Smith
    Autor: profimedia.cz

    Vrátíme se společně trochu do dětství a zavzpomínáme na pohádku o pouličním zlodějíčkovi Aladinovi, cílevědomé princezně Jasmíně a džinovi, který je dost možná klíčem k jejich společné budoucnosti. Film režíruje Guy Ritchie a do hlavní role Aladina byl obsazen Mena Massoud. Těšit se ale můžete na Willa Smitha, který si zahraje kouzelného džina. Premiéra bude 23. května.

  • Skleněný

    Bruce Willis
    Autor: profimedia.cz

    Už teď můžete do kin zamířit na thriller inspirovaný komiksem, na film Skleněný. Snímek spojuje dva samostatné úspěšné filmy, a to Vyvolený (2000) a Rozpolcený (2016). Z prvního jmenovaného se vracejí herecké hvězdy jako Bruce Willis a Samuel L. Jackson a z thrilleru Rozpolcený James McAvoy

  • Ticho před bouří

    Matthew McConaughey
    Autor: profimedia.cz

    Matthew McConaughey si společně s Anne Hathaway zahraje v thrilleru Ticho před bouří. Hollywoodský krasavec ve snímku hraje kapitána rybářské lodi žijícího v poklidu kdesi v Karibiku do doby, než ho vyhledá jeho bývalá žena v podání Anne Hathaway, která ho požádá, aby zabil jejího současného manžela. Toho hraje Jason Clarke. Snímek plný napětí a zvratů bude mít premiéru 31. ledna.

     
  • Rocketman

    Taron Egerton
    Autor: profimedia.cz

    Do hlavní role životopisného snímku o legendárním Eltonovi Johnovi byl obsazen Taron Egerton, kterého můžete znát ze špionážní série Kingsman. O hlavní roli se vedle mladého Brita ucházeli také Tom Hardy, Daniel Radcliffe nebo James McAvoy. Nakonec volba padla na Tarona a sám Elton John jej požádal, aby ho příliš nekopíroval a raději vytvořil svou vlastní verzi. Na film se můžete těšit na konci května.

  • Avengers: Endgame

    Autor: profimedia.cz

    Snímek Avengers: Endgame bude pokračováním nejúspěšnějšího komiksového snímku Avengers: Infinity War. Všem je nejspíš jasné, že půjde o jednu z nejzásadnějších kinematografických událostí letošního roku. Těšit se můžete na Chrise Evanse, Roberta Downeyho Jr., Chrise Hemswortha nebo Scarlett Johansson. Premiéra bude v dubnu. 

  • Dozvuky války

    Alexander Skarsgård
    Autor: profimedia.cz

    Pokud patříte mezi milovníky historie, potěší vás snímek Dozvuky války, ve kterém hlavní roli ztvárnil švédský herec Alexander Skarsgård. Jeho filmová partnerka Keira Knightley jako jedna z postav přijíždí v roce 1946 do válkou zničeného Hamburku, na jehož obnově má pracovat její manžel, toho hraje Jason Clarke. Zakládají zde svůj nový domov a svůj dům budou sdílet s původním majitelem, tedy Skarsgårdem, a jeho dcerou. Snímek se natáčel v Praze a v Českých Budějovicích. Film bude mít premiéru v březnu.

  • Joker

    Joaquin Phoenix
    Autor: profimedia.cz

    Na nové ztvárnění Jokera vyrazíme do kina 3. října. Snímek se odehrává v osmdesátých letech dvacátého století a zachycuje cestu komika Arthura Flecka. Na konci se z něj stane hlavní nepřítel Batmana, tedy Joker. Hlavní roli odmítl Leonardo DiCaprio, který dal přednost snímku One Upon a Time in Hollywood. Naposledy Jokera ztvárnil Jared Leto, který ale vysoké hodnocení nezískal. Trumfne Joaquin zesnulého Heatha Ledgera, kterému byla role Jokera osudná? Necháme se překvapit v říjnu.

  • Captain Marvel

    Jude Law
    Autor: profimedia.cz

    Snímek Captain Marvel se odehrává v devadesátých letech dvacátého století, a je tak zcela novým dobrodružstvím z dosud neviděného období filmového světa Marvel. Film sleduje příběh Carol Danvers, kterou ztvární Brie Larson, ze které se stala jedna z nejmocnějších superhrdinek světa. Dámy se mohou těšit na charizmatického herce Juda Lawa. Snímek bude v kinech 7. března.

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.