Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Šperky, které chceme dostat na Valentýna aneb přesný návod pro muže!

11. února 2019 | 06:00

Nejlepší dárek ke svátku zamilovaných? Vedle romantické večeře je to rozhodně šperk! Pokud chce muž opravdu překvapit, měl by zapomenout na bižuterii a vrhnout se na výběr kvalitních kousků. 

Šperk je sázkou na jistotu. Pozor by si muži měli dávat jen při výběru prstýnků. Pokud se nejedná o manželský pár, ten je výjimkou. U nesezdaných párů by mohl nastat velmi trapný okamžik, kdy žena otevře krabičku s prstýnkem a myslí si, že ji muž žádá o ruku. Z toho už se pak jen tak nevyvlíknete, pánové. Proto raději volte náušnice, náhrdelník, náramek nebo třeba brož.

Pokud máte tu možnost, před nákupem se podívejte do šperkovnice své drahé polovičky nebo si všímejte, jaké šperky nosí. Svou roli hrají kov – zda nosí zlato nebo stříbro – a také styl šperků. Může být minimalistka a potrpí si na jednoduché a ne příliš výrazné šperky, nebo se naopak ráda blýskne výrazným kouskem. To vše hraje důležitou roli při výběru šperku.

Tak svého partnera usaďte k počítači, kde náhodou necháte otevřený tento článek, nebo mu náš článek rovnou pošlete. Inspiraci může hledat v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Luštincová