Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Kabelky roku 2019: Trendy jsou kufříky, třásně a kožešina

1. února 2019 | 06:00

Na jarní oblečení si budeme muset ještě chvíli počkat, ale novou kabelku můžeme vytáhnout klidně i teď. S jakou kabelkou na rameni nebo v ruce budete letos šik? Podívejte se na klíčové kousky roku 2019. 

Buďte o krok napřed a pořiďte si novou kabelku. Letošek bude plný svěžích barev, jako jsou žlutá, oranžová, červená, bílá, a také bude na scéně klasika v hnědé a černé. Často narazíte na zvířecí vzory a na kousky v kruhovém tvaru.

Pokud ještě nemáte doma ledvinku, je pravý čas si ji pořídit. Tento praktický kousek se na jaro mění do ještě elegantnější podoby. Nejen toto jaro, ale i další roky využijete kabelku v podobě kufříku. Investujte spíše do neutrální barvy, v obchodech jich naleznete opravdu spoustu.

Překvapivým trendem jsou kabelky jako z 90. let. Jsou podobné těm, které nosí královna Alžběta II. Mají obdélníkový tvar, čisté linie a rukojeť přímo do ruky. Moderní podoba těchto kabelek může mít i delší řetízkový úchyt. 

5488948:gallery:true:true

Velkým trendem budou i přírodní materiály, opět tedy využijete slaměné kabelky, a to nejen na dovolenou k moři. V obchodech najdete tyto kabelky i v mnoha barvách, což je oproti loňsku změna. Krásně vypadají i s třásněmi.

Prohlédněte si ty nejkrásnější kabelky z jarních kolekcí:

Jásat mohou i ženy, které milují velké kabelky, letos se budou nosit doslova XXL velikosti vhodné do práce i na víkend. Pro extravagantní look můžete zvolit kabelku s kožešinou, v obchodech je zatím příliš nenajdete, ale díky přehlídkám víme, že budou trendem číslo jedna.

5488992:gallery:true:true

Autor: Markéta Luštincová