Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nejlepší kosmetika roku 2018: Minimalizuje vrásky a udělá z vás bohyni!

  • 30. listopadu 2018 | 06:00

    Po celý rok jsme měly možnost vyzkoušet nespočet beauty novinek. Některé z nich nás doslova okouzlily a našly si své stálé místo v našich kosmetických taštičkách. Které produkty u nás letos nejvíce zabodovaly?

     

    V redakci jsme si našly své kosmetické miláčky, bez kterých se už zkrátka neobejdeme. S blížícími se Vánocemi se tak můžete nechat inspirovat k tomu, jak pořídit šikovného kosmetického Ježíška jak sobě, tak svým nejbližším. Které kosmetické produkty stojí opravdu za hřích?

  • Zpevňující koenzymová kúra Nivea Q10 Power, 150 Kč

    Zpevňující koenzymová kúra NIVEA Q10 POWER, 150 Kč
    Autor: Nivea

    Doporučuje editorka Klára:

    Tato koenzymová kúra Nivea slibuje, že během deseti dnů vaši pleť zpevní – což opravdu splní. S hlubšími vráskami si sice úplně neporadí, ale pokožku dokáže krásně rozzářit. Jak je to možné? V jejím patentovaném složení se ukrývá pleti vlastní koenzym Q10, který aktivuje buňky. Kúra obsahuje keratin v nejvyšší koncentraci, který stimuluje produkci kolagenu.

  • Péče s arganovým olejem Schwarzkopf BC Bonacure Oil Miracle, 229 Kč

    Výživná péče s aragnovým olejem BC Bonacure Oil Miracle, 229 Kč
    Autor: archiv firem

    Doporučuje redaktorka Aneta:

    Pokud vás trápí suché vlasy, bude tento olejíček tím pravým pro vás. Navíc teď v zimě vlasy dost trpí, a tak jim je potřeba dopřát nutnou výživu. Oil Miracle se postará o to, aby vaše vlasy nekrepatěly, byly lesklé a hebké na dotek. Stačí ho nanést pouze malinko na suché nebo vlhké vlasy. Pár kapek, ale zato parádní výsledek!

  • Šampuk LUSH SOS Sumatra

    LUSH Šampuk SOS Sumatra, 295 Kč
    Autor: archiv firem

    Doporučuje šéfredaktorka Brigita:

    Šampuky, neboli tuhé šampony, vyrábí LUSH už dlouho, a proto nechápu, jak jsem je mohla objevit až letos. Všechny tekuté šampony strčí do kapsy. Stačí s ním vlasy jen párkrát přejet a on dokonale napění. Navíc ve vlasech zanechá vůni, která v nich drží celý den. Je ideální na cestování a při každodenním používání vám vydrží tři měsíce! Vybrat si můžete z velkého množství druhů, a to podle preferované vůně nebo třeba typu vlasů. Když si ale koupíte tuhle SOS limitku, sto procent z ceny výrobku dá LUSH na záchranu kriticky ohrožených orangutanů. Mé vlasy víc důvodů nepotřebují.

  • Hydratační krém s vitaminem C Lumene, 829 Kč

    Hydratační krém s vitaminem C Lumene, 829 Kč
    Autor: archiv firem

    Doporučuje redaktorka Veronika:

    Hydratační krém Lumene se rychle zařadil mezi mé nejoblíbenější produkty pečující o pleť. I když trpím na mastnou T-zónu, má pleť je převážně suchá. Až tento krém ji dokázal už po prvních pár použitích hydratovat. Okamžitě se mi na pleti přestala tvořit suchá místa. Svou konzistencí je krém lehký, rychle se vstřebává, nezanechává na pleti mastný efekt a díky vitaminu C je pleť na pohled rozzářená.

  • Šampon na mastné vlasy Lavera, 129 Kč

    Šampon na mastné vlasy Lavera, 129 Kč
    Autor: archiv firem

    Doporučuje editorka Eva:

    Úžasně voní po citrusech a mátě, ale co je hlavní: vlasy se mi po něm opravdu mastí o něco méně. Myji si je obden, a to s tím, že druhý den používám suchý šampon. I tak se mi ale před časem začala hlava mastit tolik, že už to vypadalo, že budu muset najet na každodenní mytí. Díky tomuto šamponu to ale nakonec nebude potřeba.

  • Balzám na rty v tužce Labello Crayon, 140 Kč

    Balzám na rty v tužce Labello Crayon, 140 K
    Autor: archiv firem

    Doporučuje editorka Klára:

    Tak z této novinky Labello jsem prostě nadšená! Léta používám podobný produkt jiné značky, který je ale daleko dražší, a musím říct, že vlastnosti obou jsou podle mě naprosto srovnatelné. Labello Crayon je skvělým spojením balzámu na rty a rtěnky. Rty barví téměř tak intenzivně jako rtěnka, zároveň o ně ale pečuje a nestane se vám, že by po něm rty byly vysušené. Díky praktickému tužkovému tvaru se skvěle nanáší. Za mě prostě produkt roku 2018!

  • Krémový rozjasňovač v tyčince Alcina, 450 Kč

    Krémový rozjasňovač v tyčince Alcina, 450 Kč
    Autor: archiv firem

    Doporučuje redaktorka Aneta:

    Kouzlu rozjasňovačů jsem propadla teprve letos a tento od Alciny mě uchvátil. Praktické malé balení se vejde do každé kabelky a díky tomu, že je rozjasňovač v tyčince, tak se snadno nanáší, nepotřebujete k tomu žádný štětec, rozetřete ho jen prsty. Navíc vám na obličeji nevykouzlí efekt disko koule, ale pouze jemně tváře rozzáří.

  • Čisticí mléko Natinuel, 680 Kč

    Čistící mléko Natinuel, 680 Kč
    Autor: archiv firem

    Doporučuje redaktorka Aneta:

    Čisticí mléko Natinuel se stalo mým nejlepším parťákem v péči o pleť. Používám ho dvakrát denně, vždy jemnými krouživými pohyby mléko vmasíruji a obličej opláchnu. Nejenže pleť zbavuje nečistot, ale navíc i zanechává pokožku krásně jemnou a sametovou. A co je na něm nejlepší? Pleť se mi po užívání výrazně zlepšila. Sice si za mléko trochu připlatíte, ale dlouho vám vydrží, a navíc za tu hedvábnou pleť  bez chybičky to stojí!

  • Regenerační mast Eucerin Aquaphor, 219 Kč

    Regenerační mast Eucerin Aquaphor, 219 Kč
    Autor: archiv firem

    Doporučuje redaktorka Aneta:

    Tuhle šikovnou regenerační mast doma potřebujete! Snadno si poradí se suchou a popraskanou pokožkou, ale použít ji můžete na mnohem více věcí! Pečuje o drobné rány a popáleniny, poradí si také s popraskanými patami a teď v zimě vám skvěle poslouží jako ochrana před mrazy! Snese ji navíc i citlivá dětská pokožka. Skvělý pomocník, který by neměl chybět ve vaší lékárničce!

  • Rtěnka s olivovým olejem Ere Perez, 599 Kč

    Rtěnka Ere Perez s olivovým olejem, 599 Kč
    Autor: archiv firem

    Doporučuje editorka Radka:

    Neoblíbila jsem si ji pouze z důvodu, že je veganská, i když je to samozřejmě taky fajn. Hlavně mě nadchlo, jak je příjemná a jak rty doopravdy hydratuje. Cením si i jednoduchého kovového obalu, který je opravdu povedený! A ta barva!

  • Krém na ruce Cocoes, 270 Kč

    Krém na ruce Cocoes, 270 Kč
    Autor: archiv firem

    Doporučuje produkční Martina:

    Novinkou na trhu je česká přírodní kosmetická značka Cocoes. Základem jejích produktů je bio kokosový olej, který vám naprosto učaruje! Nečekejte žádnou přehnanou parfemaci. Naopak. Vůně je velice příjemná a jemná a krém zanechá vaše ruce v příjemném sametovém kabátku. Nádhera!

  • Parfémovaná voda Jeanne en Provence, 322 Kč (125 ml)

    Parfémovaná voda Jeanne en Provence, 322 Kč (125 ml)
    Autor: archiv firem

    Doporučuje redaktorka Gábina:

    Protože miluji vůni růží, bylo snadné se do této voňavky zamilovat. Je také cenově velmi příznivá, takže vaše peněženka příliš nebude trpět. Jedinou vadou na kráse je fakt, že se nejedná o parfém, a tak nevydrží příliš dlouho. Tak či tak – bez ní momentálně nedám ani ránu!

     

     

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.