Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Vyzkoušeno: Levná kosmetika do 150 korun, kterou musíte mít!

  • 7. září 2017 | 06:00

    Zapátraly jsme v našich kosmetických taštičkách a na poličkách v koupelně a sepsaly jsme pro vás naše kosmetické oblíbence. Nadchnou vás výsledky, ale nezruinují vaši peněženku! Jaké produkty do 150 korun jednoduše milujeme?

  • Brigita, editorka

    Fix na oči Precise Black, Dermacol, 99 Kč. Koupíte v drogeriích
    Autor: archiv firem
    Fix na oči Precise Black, Dermacol, 99 Kč

    Bez linek na oči nedám ani ránu stejně jako bez červené rtěnky. Jenomže najít linky, které by byly černé jako noc, hezky se s nimi pracovalo a nerozmazávaly se během dne, byl nadlidský úkol. O to větší bylo moje překvapení, když jsem zjistila, že jedny z nejlepších linek najdete v sortimentu české značky Dermacol. Přesný aplikátor, který má pevnou špičku, umožňuje udělat tenkou linku stejně jako tu sexy kočičí, linky vydrží celý den, snadno se odličují a nevysychají. Poměr cena výkon je v tomto případě prostě bezkonkurenční.

  • Irena, editorka Ženy.cz

    Hydratační balzám na rty Carmex Classic, 59 Kč. Za tuto cenu koupíte na notino.cz
    Autor: archiv firem
    Hydratační balzám na rty Carmex Classic, 59 Kč 

    Jediný balzám na rty, který mne nikdy nezklamal. Pomůže, když jsou suché po koupání v moři, od horských vichrů nebo i v zimě po celodenním lyžování. Do rána zahojí popraskané rty. Nevysušuje a krásně voní. A jsem strašně ráda, že už se pár let sežene i u nás a nemusím se po něm pídit při každé své cestě za hranice.

     

  • Andrea, redaktorka Ženy.cz

    Gelová řasenka na obočí Make me brow, Essence, 75 Kč. Koupíte v drogériích
    Autor: archiv firem
    Gelová řasenka na obočí Make me brow, Essence, 75 Kč

    Obočí mi vydrží nabarvené asi tak týden, takže si často musím dopomoct nějakou řasenkou. Oblíbila jsem si značku Essence a jejich řasenku na obočí Make Me Brow. Barva je přirozená, hezky se nanáší a vydrží celý den. Jako pomocník při rychlé úpravě je opravdu super a navíc stojí jen 75 Kč!

  • Gábi, redaktorka VIP

    Krémová tvářenka Royal Blush, Rimmel, 101 Kč Za tuto cenu koupíte na elnino.cz
    Autor: archiv firem
    Krémová tvářenka Royal blush, Rimmel, 101 Kč 

    Tvářenka Royal blush je skvělá. Je to první krémová tvářenka, kterou používám a jsem s ní moc spokojená. Občas jsem používala rtěnku, když po ruce tvářenka nebyla, a přijde mi to trochu podobné. Tvářenka se ovšem dokonale roztírá, zanechává tvář jemnou, přirozenou, a jelikož je matná, tak se nelesknete. Dobrý výkon za super cenu.

     

  • Ivana, redaktorka vztahů

    Tužka na oči 18h Colour & Contour, Catrice, 69 Kč

    Přijde mi, že klasické tužky na oči jsou už vyšlé z módy, všude jsou k dostání hlavně ty tekuté nebo ve formě fixu. U Catrice jsem ale narazila na klasickou vysunovací, se kterou jsem nesmírně spokojená. Má totiž skvělou pigmentaci, a proto nemusíte při nanášení barvy skoro tlačit. Její výdrž je také více než slušná! Navíc součástí balení je miniořezávátko, takže si ji vždy můžete upravit do přesné špičky.

    Tužka na oči 18h Colour & Contour, Catrice. Koupíte v drogeriích
    Autor: archiv firem

  • Markéta, redaktorka módy

    Lak na nehty Le Vernis À L`Huile By Color Riche, L´Oréal Paris, 125 Kč (13,5 ml). Koupíte na mall.cz
    Autor: archiv firem
    Lak na nehty Le Vernis À L`Huile By Color Riche, L´Oréal Paris, 125 Kč (13,5 ml)

    Tento lak na nehty je naprostým zázrakem. Poměrně rychle zasychá, perfektně kryje a na nehtech vydrží až 5 dní jako nový. Za takové peníze je to víc, než bych očekávala. Jedná se o poměrně velký objem, proto i dlouho vydrží. Takže místo v mém šuplíku si našel velmi rychle!

  • Markéta, editorka

    Dvoubarevná tvářenka Dermacol, 149 Kč. Koupíte v drogeriích
    Autor: archiv firem
    Dvoubarevná tvářenka Dermacol, 149 Kč

    Až na jednu výjimku, kdy jsem se kdysi doslova zamilovala do jednoho drahého produktu, se mi ještě nikdy nestalo, že by mi nestačila levná tvářenka. Nyní sázím na oblíbenou firmu Dermacol v levné variantě  pudrových tvářenek. Nabízejí hned čtyři odstíny a každý z nich přitom obsahuje hned dvě barvy. Pomocí štětce si tak může namíchat přesně to, co potřebujete, nebo si myslíte, že potřebujete. Nezapomeňte se totiž líčit na denním světle, zejména u tvářenek je hodně znát, když se netrefíte.

    Rozbily se vám tvářenka nebo stíny? Návod, jak je zachránit, najdete ve videu!

    Video se připravuje ...
    Zachraňte rozbité stíny, pudr nebo tvářenku! • VIDEO: Andrea Zelníčková

  • Katka, editorka Mojezdraví.cz

    Lesk na rty Oh my gloss oil tint, Rimmel, 129 Kč. Koupíte v drogeriích
    Autor: archiv firem
    Lesk na rty Oh my gloss oil tint, Rimmel, 129 Kč

    Lesk na rty od Rimmelu mám ráda, protože rty jsou po něm opravu lesklé a vláčné, navíc má jemně růžovou barvu, takže vypadá přirozeně. Poměrně dlouho vydrží, i když to bych nezmínila jako hlavní přednost. Baví mě taky oboustranně zploštělý štěteček, kterým se skvěle nanáší. A musím říct, že svou roli hraje i design balení, když ho mám v kabelce, připadám si tak nějak víc holčičí.

  • Lucie, redaktorka kosmetiky

    Květinová pleťová voda Růže, Saloos, 122 Kč (50 ml). Koupíte na folly.cz
    Autor: archiv firem
    Květinová pleťová voda Růže, Saloos, 122 Kč (50 ml)

    Květinovou vodu jsem si oblíbila z několika důvodů. Nádherně voní, dočišťuje a tonizuje pleť, která zůstane pak jemná a zklidněná, a můžete ji použít i na vlasy nebo jen tak k osvěžení během dne. Voda je čistě přírodní a neobsahuje žádné chemické konzervanty ani barviva na rozdíl od klasických pleťových vod. Odličování pleti je pro mě jedna z neotravnějších činností, ale s touto pleťovou vodou si to užívám!

     

  • Aneta, redaktorka zdraví

    Řasenka Big Bold Volume by the lash, NYC, 94 Kč. Za tuto cenu seženete na notino.cz
    Autor: archiv firem
    Řasenka Big Bold Volume by the lash, NYC, 94 Kč

    Dekorativní kosmetiku značky NYC moc často nepoužívám, ale řasenku Big Bold Volume jsem si oblíbila. Koupila jsem si ji na doporučení kamarádky a udělala jsem dobře. Kartáček dostatečně zvýrazní řasy a vydrží celkem dlouho. Řasy se neslepí a při odličování jde barva krásně dolů. Navíc stojí jen 94 Kč. Takže za mě super!

  • Božena, produkční

    Lak na nehty Complete salon manicure, Sally Hansen, 129 Kč. Za tuto cenu seženete na elnino.cz
    Autor: archiv firem
    Lak na nehty Complete salon manicure, Sally Hansen, 129 Kč 

    Lak na nehty určitě seženete i levnější, ale pokud máte jednu oblíbenou barvičku, kterou používáte opravdu často, tak se vyplatí investovat do kvalitního laku, který vydrží. Sally Hansen má širokou paletu odstínů a opravdu vydrží, i když zapomenete na podkladovou vrstvu. Určitě si ale udělejte čas na dvě vrstvy a nechte důkladně zaschnout. Sally Hansen mi vydrží na nehtech i 4 dny absolutně nedotčený.

     

     

  • Radka, editorka Supermámy.cz

    Rtěnka Lasting Finish, Rimmel, odstín 120 Cutting Edge, 129 Kč. Koupíte v drogeriích
    Autor: archiv firem
    Rtěnka Lasting Finish, Rimmel, odstín 120 Cutting Edge, 129 Kč

    Super poměr cena/výkon a odstín, který miluju a ani u dražších značek jsem na něj nenarazila. Slušně drží, ačkoli pořád mluvím, piju kafe a olizuju si rty, přitom nevysušuje, což je jinak problém dlouhotrvajících rtěnek. To radši tuhle, kterou je třeba přece jen občas nanést, než takovou, která sice vydrží až do večera, ale rty jsou vysušené.

     

     

    Podívejte se, jakou cestu urazila rtěnka za posledních 100 let:

     

    Video se připravuje ...
    100 let rtěnky • VIDEO: youtube.com/allure

Autor: Lucie Houdková
Diskuse ke článku
.